miercuri, 22 august 2012

Perfect

    E sentimentul pe care l-am vanat atata timp cu disperare ,pe care as vrea sa il pot opri cumva in interiorul meu si sa nu-i dau drumul niciodata.Este siguranta pe care o gasesc intotdeauna in sufletul lui mic si pe care nu vreau sa o schimb niciodata ..pentru niciun Altul sau Altcineva.

Este el..

Singurul care ma face pe deplin fericita si alaturi de care imi placea sa imi petrec serile de dupa scoala.Cel pe care am impresia ca il cunosc de o viata intreaga si cu care am impartit gustul saruturilor in valtoarea ploii.Cel care ma rasfata in fiecare moment,gadilandu-ma si ciupindu-ma de burta ,cel care ma face nesuferita si capatanoasa .Cel care deseori vorbeste atat de repede incat nici nu poti parcurge toata informatia dupa care izbucneste in ras de unul singur.Alteori,imi vorbeste despre lucruri pe care nici macar nu le cunoaste,tocmai de aceea este bine sa le asculti o singura data ca apoi sa nu-ti aduci aminte de ele.
Este destul de orgolios pentru a recunoaste ca si el are temeri ,mult prea frica sa viseze la noi doi , desi poate a facut asta.Si eu am facut-o,insa imi este teama sa iti vorbesc despre toate astea.Imi este frica sa inchid ochii ca apoi totul sa se darame.Are puterea sa isi ascunda in strafundul unei cuti cu bomboane toate nemultumirile si problemele.Are raspunsuri la toate intrebarile mele .
Este cel care ma priveste cu ochii lui albastrii,care incearca sa ma imite ridicand din spranceana,apropiindu-se de nasul meu spunandu-mi sa tac ca apoi sa il sarut ore in sir.
Il iubesc exact asa cum este : nesuferit,incapatant,fraier,cap-mare,bleg si insensibil.
Ma iubeste tot mai mult cu fiecare zi ce trece.
Si o stiu.

Si sunt eu..
Eu,acea dimineata cu soare care incetul cu incetul incepe sa dispara ,trupul gol rezemat de un perete si copilul care are impresia ca timpul petrecut in prezenta lui trece mult prea rapid.

Devine nesemnificativa,ascultand aceeasi melodie de doua zile.Cea care isi doreste sa il poata privi in ochi si sa il stranga in brate.Cea care raspunde la telefon ,cautandu-l cu privirea ,iar el ..cel de la capatul firului amuzandu-se pe seama ei.
Cea care vrea sa traiasca in locul unde l-a cunoscut,savurand fiecare clipa ,fiecare izbanda ,fiecare palma jucausa si sa se bucure de fiecare situatie in parte.
Cea care de astazi se gandeste la "doi" .

23 de comentarii:

  1. Oricum ar fi acea persoana pentru tine e mai mult decat perfecta ..ai scris atat de frumos! :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumooos :D El citeste toate astea? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum am spus, e bine ales titlul. Chiar e PERFECT! E capatana al tau, oricate ar roii in jurul lui!

    Sunteti doi fraieri care au impreuna o avalansa de sentimente inocente, pure si jucause!

    >:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. Aw :o3 <3
    Atat de simpatiic, inocent. Imi place la nebunie cum ai scris :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sentimente minunate traiesti, totul pare a fi mai mult decat perfect!

    RăspundețiȘtergere
  6. wow..pare un tip minunat <3 o postare perfecta Lexi..ca intotdeauna

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana la urma asta inseamna iubire adevarata,sa il iubim pe celalalt exact asa cum este,sa nu ii cerem sa se schimbe...

    RăspundețiȘtergere
  8. cerandu-i sa se schimbe persoanei e clar ca n-o iubesti exact asa cum e ea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce sentimente minunate şi intense ! E atât de perfect să iubeşti :)..

    RăspundețiȘtergere
  10. un suflet împărţit în în două trupuri.
    cred că sunteţi minunaţi.
    :)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate