joi, 6 noiembrie 2014

"iubirea care nu distruge,nu-i iubire.."

    
   Am distrus-o de cate ori am avut ocazia,uneori intentiont,alteori fara sa-mi dau seama. O distrugeam in timp ce plangea ,eu doar privind-o ca prostul,fara sa fac nimic. O distrugeam promitandu-i ,iar ea ar fi dat orice ca scenariile cu mine ce i le aruncam cand imi doream sa-i inchid gura ,sa se adevereasca. Ii vorbeam adesea despre altele,despre fostele mele si despre partidele mele de sex.Imi dadea mesaje de 'noapte buna' ,de 'buna dimineata',cand nu-i raspundeam la telefon,cand era ingrijorata,cand o suparam. Imi spunea ca este mai buna ca inainte doar atunci cand cei pe care-i iubeste o ranesc. Ca o fac puternica si,daca ii iarta,nu va mai simti cicatricile.
Imi aduc aminte ca intr-un timp slabise .Era slaba de cand o stiam,dar slabise nu doar fizic ,ci si psihic. Refuza sa mai manance sau sa mai iasa in lumea. Avea cel mai zgomotos raset cand ma privea pentru ca nu-si putea stapani lacrimile. O raneam si am incercat sa-i redau libertatea de care avea nevoie,dar m-a refuzat. Stiu ca ar fi trebuit sa ma uite dupa tot ce ii faceam. Stiu ca alta in locul ei ma parasea inca de la inceput..dar ea,ea era incapatanata si era in stare sa faca orice ca relatia asta sa functioneze.
Se multumea intotdeauna cu putin : o imbratisare,un sarut pe frunte,o strangere de mana,o privire ,un telefon ,un mesaj si cateodata cu tacerea .
A fost un moment cand a incercat mearga mai departe . M-a parasit .  Gasise pe cineva care sa-i fie alaturi in fiecare moment si atunci..atunci mi-am dat seama ca am pierdut-o. Am incercat s-o recuperez si eram atat de increzator ca o voi face . Nu m-a mai vrut inapoi. O asteptam de fiecare data cand iesea de la scoala .Nu mai avea lacrimi sa ma planga. Stiu doar ca am sunat-o intr-o zi si era cu el,si atunci am decis sa-i redau libertatea de care ii vorbisem ..Si cand am crezut ca nu voi mai auzi de ea ,s-a intors. Cat de tampita sa fii sa te reintorci la mine ? Dar ma iubea si eu o iubeam iar asta nu m-a oprit din a o mai rani . Stiam ca se va intoarce iar si iar la mine pentru ca ma iubeste si eram atat de sigur de asta .Imi permiteam sa fac ce vreau . Si o ranesc si in prezent . Nu ma merita. Nu o merit mai bine zis. Este constienta ca-i distrug viata .O partea din ea ma uraste pentru tot ce-i fac. Imi imaginez ca ii este greu sa renunte la mine dupa 4 ani ,dar este mai dispusa sa uite durerea ,decat sa plece si sa ma uite pe mine.

3 comentarii:

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate