sâmbătă, 3 decembrie 2011

Error

     Iubirea ei este ca o sticla goala care acum s-a terminat.S-a scurs incetul cu incetul pana cand sila a sufocat-o.A uitat sa planga strangand cu jena cearceaful mototolit.Se desprinde odata cu fiecare nasture rupt de realitate si are senzatia ca o uraste,ca isi bate joc de ea si privindu-l in ochii lui de bolnav se simte murdara...josnica.Isi acopera cu mainile ei patate de sange urechiile ,tipandu-i in timpanele sale geamatele lui spargandu-se in pieptul ei.Vocea groasa, care se doreste a fi macho o zgarie pe burta goala construind focuri de paie simtind cum puritatea ei se sparge de betonul salbaticiei.Nu stie ca inima ei este asa de goala inauntru.Se ineaca in intuneric dorindu-si sa zboare pentru prima oara printre stele.
    O omoara .. nu poti sa vezi ?Ii va fi dor de dragostea acelei reflexii ,insa a fost in locul si timpul nepotrivit.Se lasa bruscata pentru a mia oara si este folosita pentru a isi pune in practica toate fanteziile lui.Ce se intampla cu fata pe care eu o cunosteam?Lupta!
   Fiecare particica din el este insurubat pe trupul ei.Vrea doar sa scape din mainile lui dorindu-si in sfarsit o viata normala.In locul prietenilor vede acelasi tip ce isi bate joc de trupul ei rebel.In loc de imbratisari zareste hainele ei rupte in timp de cad.In loc de zambete acum sunt cearcane din ce in ce mai mari.
   O vad dansand fals in bratele dramei ,apoi plangand intr-un colt al camerei,strangand din ochi dorind ca acele amintiri ce au marcat-o sa dispara.Tot mai obosita inghite un pumn de pastile crezand ca doar asa se va mai putea tine pe picioare.Gandurile ei cocotate pe un nor se dezechilibreaza si durerea o intoxica.Linistea ei este o harababura,tragand-o puternic in piept.Priveste totul din ochii unei culori antipatice.Nu ii pasa..Are nevoie doar de un minunt pentru a iti spune ca se simte un nimic.Se ridica de jos si in viata ei stearsa ezita orice atingere care o foloseste.

13 comentarii:

  1. Este absolut superb, mi-a fost dor sa citesc gandurile tale..nu am mai avut timp. Citez: O vad dansand fals in bratele dramei ,apoi plangand intr-un colt al camerei,strangand din ochi dorind ca acele amintiri ce au marcat-o sa dispara.

    Ador aceasta parte..minunat, original, creativ, unic. Imi place! Este adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atât de tristă şi de însângerată această scenă, totuşi atît de monumentală...mi-am imaginat totul ca într-o piesă de teatru şi dacă nu aş fi ştiut că sunt spectator, m-aş fi putut crede regizor...felicitări, sper ca eroina ta să zâmbească din nou, cât mai curând. Te îmbrăţişez^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. @Kyky:Multumesc mult de tot:*
    @T.I.C::)
    @MiiutaChan:Eroina mea va fi bine...Desi marcata de gharele dramei va merge cu capul sus:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbesti despre tine la persoana a 3 a? oricum, imi place cum o spui...

    RăspundețiȘtergere
  5. doamne cat mi-a placut..
    :x
    imi plac povestile de genul acesta, pentru ca eu nu pot sa scriu astfel, dar ma regasesc in tot ceea ce spun altii..
    :x

    RăspundețiȘtergere
  6. ...dar totusi a venit iarna, am trecut de toamna aia trista ar trebui cu totii sa vb numai despre lucruri pozitive :d

    RăspundețiȘtergere
  7. @29decembrie:>:D<
    @Goda:Hmm...da!Voi incerca sa fac asta pentru ca oricat as nega sunt bine d.p.d.v psihic...deocamdata:))Urmatoarea postarea va fi mai vesela.Mersi:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Prea multa suferinta,vindecare rapida;)

    RăspundețiȘtergere
  9. suferi pentru ca iubesti, dur, dar fiecare dintre noi se regaseste in cuvintele tale...mai mult decat frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  10. WaW....Mi-a placut la nebunie. Totul, interpretarea, descrierea sentimentele, totul a fost perfect si cred ca dak as mai citi'o de 1000 de ori, tot nu m-as plictisi. Foarte frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  11. tristete si durere. imi place ce ai scris !

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate