joi, 29 decembrie 2011

For a minute I lost myself !

    Pentru un minut m-am pierdut pe mine ! Am simtit cum sufletul meu este cutremurat de mii de fiori de gheata si pentru un moment mi-am inghitit limba.Stiu ca am gresit, insa pe acolo pe undeva m-am pierdut...Si sti ,micutule?Iti multumesc ca ma asculti.Ca-mi esti alaturi si ai fost mereu acolo gata sa ma ajuti sa ii infrunt .Am fost tentata să renunț, să lăs totul să zboare,dar am putea continua ,sti?Trandu-ma dintr-un capat in celalalt al acestei lumi simt ca nu pot continua si detest tot ce am ajuns.Pierduta intr-o lume moarta dau ceva mai mult.Am crescut purtata de aceasta minciuna pe care o traiesc.
   Cred ca ai uitat cum e sa pierzi un joc in care esti prins de atata timp.Si nu..nu cred ca ai trecut prin acelasi loc pentru ca am vazut..stiu ca sentimentul ala limpede este inca in mine.Am sa ma caut,am sa rad si am sa imi rescriu privirea mea sumbra.Iti voi cauta privirea prin pat asa cum de cele mai multe ori obisnuiam sa o fac si ma voi arunca in ochii tai calzi si goi in care ma pot vedea la nesfarsit.Spune-le tuturor ca am pierdut !Spune-le sa nu planga pentru ca dragostea are mereu un scop.Priveste-mi obraji arsi si spune-mi cu ce m-am ales..Ah,eu nu stiu sa iubesc !
  Intr-o zi fara sa ma gandesc ma voi simti mai putin fragila in preajma ta.O sa imi lipseasca momentele de melancolie in care ma aruncam cu bratele deschise pentru ca in interiorul meu voi simti iubire.uf ! Da.Doare sa recunosc.Pentru ca mereu m-am inselat si nu am vrut sa vad.Pentru ca as fi fost in stare sa iti daruiesc fiecare vibratie in momentul cand zambeam .Pentru ca tot ce incepe se termina la un moment dat.Pentru ca niciodata nu am avut momente sa rad cand tu imi vorbeai serios.Pentru ca pentru tine fiecare decizie costa atunci cand este luata in doi.Pentru ca mereu va durea.Si pentru  ca azi am putut sa inteleg ca pe copila asta ai facut-o imens de trista cand ii spui ''ce ai patit si de data asta''?
   Mi s-au intamplat atatea si...m-am pierdut.In ciuda celor intamplate nu am putut uita chiar si acum cand alte saruturi m-au vindecat.Chiar si acum cand imi te amintesc de tine cand nu mai doare.Chiar si-acum te doresc, cand nu stiu ce simti.

   Toata lumea mea se invartea in jurul tau,
 Toate erau prefacute in bine acum e rau !

10 comentarii:

  1. Minunat,chiar mi-a ajuns la inima aceasta postare!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Pinguu.ro :multumesc !
    @Raisa: ma bucur sa aud asta :)
    @Miss Rose : :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate nu sunt eu in situatia ta,dar cu siguranta am fost.Am dispretuit din totdeuna minciuna,dupa care am realizat ca am trait timp de 2 ani,fara ca sa o observ,fara ca sa stiu sau poate macar sa banuiesc.Stii pina la urma,nu exista adevar fara minciuna.Dar in cazul meu,as fi preferat sa cred in acel adevar.Foarte frumos...chiar m'a atins undeva postarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. @A.lina:Imi pare rau sa aud asta.Crede-ma ca si eu as prefera s acred in acel adevar chiar daca ar insemna sa doara..iar si iar.
    Iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că toată lumea a fost la un moment dat tentată să renunțe, deoarece renunțarea e probabil cea mai simplă cale. Sentimentele tale sunt așa de frumoase, dar, în același timp, foarte confuze. Sfatul meu este să continui să speri la sentimente bune și din partea acelui cuiva căruia îi împărtășești aceste emoții.

    RăspundețiȘtergere
  6. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012======== Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi! -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi! Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari! *Gandurile lor merg catre tine! -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com - -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI! RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/ -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H. http://lavii-osperanta.blogspot.com/ Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy http://gabyzmb.blogspot.com 2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi! Raisa www.newcomiclife.blogspot.com ♥♥♥ Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ♥♥♥ C.L.M. - http://crazy-in-loveee.blogspot.com ♥♥♥ Un suflet innocent ♥ http://paolla-love.blogspot.com/ La multi ani blogeri. Anul 2012 sa va aduca cat mai multe poeziii,cuvinte de suflet, postari sa va pot citi inca 100 de ani.(asta in lumea virtuala) In viata personala va doresc IMPLINIRI pe TOATE planurile !

    RăspundețiȘtergere
  7. Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI !:x

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate