duminică, 1 ianuarie 2012

Happy Birthday !

  Imi blochez mintea pentru cateva secunde pentru a`ti stompa amintirea fara ca macar sa iti numar pe degete calitatiile si fara ca macar sa imi pot aduce aminte datile in care incercam sa imi spun in sinea mea ca lucrurile vor functiona mereu.Si ai reusit in urma vorbelor tale fara rost sa ma simt ca o proasta.Este a doua postare in care vorbesc despre tine si vazand toate aceste chestii nu imi doresc decat sa imi strang nepasatoare intr-o geanta ultimele glume si sa plec impreuna cu dreptul meu de a zambi cat ma tin puterile.Vocea ta la fel de calma ca lacul din spatele casei  este doar o iluzie,pentru ca pot simti cum vantul sculpteaza lasandu-mi crapaturi adanci pe buze.Parul tau carliontat se asorteaza cu fiecare fulg de nea ce se topeste pe obrazul meu cald.Si acelasi vant mi te aduce inapoi iar si iar.Imi inunda mintea impreuna cu imaginile tale difuze si atat de greu de neinteles...
  Ma bucur cand te fur din tabloul de pe peretele meu alb...Ma bucur cand copilaroasa imi impreunez mainile in jurul gatului tau si cand timpul pe langa tine trece furtunos.Dar este pura imaginatie ,nu-i asa ?Tu nu mi-ai fost niciodata aproape si injur cand apari din aburi. Am inceput sa realizez ca simt totul rece. De ce tocmai eu?De ce nu ma lasi sa imi pierd capul ?De ce las versul sa curga pe fila?...De ce in sufletul tau este ger?.De ce m-ai facut sa pot sa sper...Nu ! Eu nu am nevoie de mila ta.Nu esti cel pe care eu il visez atata timp si nu tu nu esti perfect...Doar ca ma detest pentru ca seman cu tine..
  La multi ani ...``tata`` !!

,,E fara tine de mult, pare ca s-a obisnuit,
 Aproape ca-si doreste azi sa nu te fi iubit…''

14 comentarii:

  1. Mi-a placut enorm de mult ce ai scris :o3.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lamaitza: ...
    @Ramonaa<3:Multumesc ! >:d<
    @Raisa: :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara multe cuvinte,patrunzator si atit.
    "Eu nu am nevoie de mila ta." Ma regasesc in aceste cuvinte,adresate aceluiasi om.Imi pare rau...in ultima perioada am ajuns si eu la intrebari de genu "De ce nu mai intrebi de mine?De ce te porti asa?"...ma rog,inchei subiectul,ca doare.!!! Fii puternica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos, am cam lipsit de pe aici :d Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  5. e trist :|
    La multi ani :* !

    RăspundețiȘtergere
  6. @A.lina:Imi pare rau sa aud asta,insa cred ca lucrul cel mai important este ca am reusit sa fim mereu cu un pas inaintea situatiei dureroase.Sunt puternica...Suntem puternice,nu-i asa ? :)
    @Goda:Bine ai revenit :x La multi ani si tie! >:d<
    @Denisa Irina: La multi ani !:*

    RăspundețiȘtergere
  7. prima oara ma gandeam ca spui despre baiatul iubit. dar defapt e un barbat. tatal tau sau ma insel ?:D :)) La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sorana : Da ! stiu ca la inceput pare ca as vorbi despre persoana iubita ,insa da este defapt ..tatl meu !
    La multi ani si tie ! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei ai primit un premiu pe blogul meu >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. incalzeste-i tu sufletul .. poate ii faci un bine

    RăspundețiȘtergere
  11. tata..un cuvant care nu imi mai transmite nimic...si si eu ii seman, dar nu ma detest pentru asta, stiu ca daca vreau cu adevarat pot sa ma schimb.
    Fii puternica:*!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lexii...imi pare rau sa aud asta.Eu chiar am ajuns in unele momente sa ma detest,insa stiu ca este doar o stare de moment.Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate