duminică, 8 ianuarie 2012

Romeo,

  ''Do you love me?

                                                                                                                             Juliet ''

  Nu!Clar nu este el ,tipul la care doresti sa te gandesti.Si clar nu este el,tipul despre care vrei sa vorbesti.Este atat de bolnav de el ,incat nu pricepe ca aici se termina totul.Tu il ai in palma maini tale si sti ca nici macar in propria lui lume nu este el stapanul ...doar isi acopera cu mantia sa ,ochii de privirile infricosatoare ale acelor umbre.Iubirea lui a plecat.Gandul ca era doar el si ea intr-un sfarsit a presupus ca a fost rau.A fost prea mult timp, a fost prea puternic.Da,acum pot spune ca nu ti-ar pasa,daca nu ai fi acolo.Pentru ca e prea tarziu, nu e nicio scapare.Poate va veti confrunta ,insa de fapt nu poti face absolut nimic.Nici macar nu il poti opri pentru ca inca nu este de ajuns.Tipul asta este automatizat asa cum este fiecare cuvant din scrisoarea ta.Minciunile conecteaza bataia ,pana si tu esti automatizata cand spui ca totul va fi bine...dar in el nu va fi niciodata dragoste adevarata.Viata este asa bolnava..Inca crezi ca el este tot ce ai vrut de la un barbat?
   Nu!Clar nu este el,tipul !Este atat de confunz cand se gandeste la tine.Simt vitriolele din el si in acelasi timp nebunia sa te vada cazandu-i la picioare.Fiecare cuvant de al lui este traumatizant...El este traumatizat!Este ca si cum si-ar spune singur :adio!I-a fost rupta inima cand te-a vazut fugind in graba.Dar a stiut ca tu esti doar o minciuna.Acum,imi amintesc tot ce ai promis .Draga ,Juliet ,totul a fost o rusine.Si am stiut ca toate astea se vor intampla.Este intr-adevar barbatul perfect?...
    Fiecare pas pe care il face ,de fiecare data cand respira ,sufletul lui este controlat cu telecomanda propiului sau  subconstient.Te-ai inselat.,a fost doar un scenariu in tot timpul asta.Dar ,nimeni nu ii va mai acorda simpatie...Vei vedea !
 


11 comentarii:

  1. Frumoasa postare! :) Aici la tine mereu vin cu drag :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Ce frumoasa postare!O idee execelenta de al descrie pe Romeo in fata lui Juliet.Incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Goda:Multumesc mult de tot !:x
    @Raisa:Ma bucur nespus de mult sa aud asta >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta îmi amintește de postarea mea apropo de Romeo, dar bine spui, nătărăul o merită :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa zic ca m-am inselat ? M-as insela acum eu insumi...dar...clar ca el este tipul la care m-am gandidt mereu...si acum nu mai stiu cum sa ajung la el... :(
    Originala postarea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multe, multe sentimente, aşa cum numai tu ştii să scri. Frumoasă şi sinceră postare.

    RăspundețiȘtergere
  7. ingenioasa postare - cu toate ca l-ai descris atat de frumos, sensibil si cu un deosebit interes pentru felul in care gandeste, simte si actioneaza, in final marturisesti ca nu este el tipul perfect, ca ai decis ca nu este el, pur si simplu. oare asta se intampla cu toti baietii pe care ajungem sa-i cunoastem? ne dam seama ca nu sunt perfecti? si de ce-ar trebui sa fie, pana la urma?..

    RăspundețiȘtergere
  8. @MiiutaChan: :)
    @Rosaline:Pai asta se intampla cu toti baietii pe care ajung sa ii cunosc..nu sunt perfecti (nu au cum sa fie) si probabil eu imi fac iluzii inainte de a ii cunoaste mai bine.Ce ar trebui sa fie pana la urma..nu stiu !:)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate