luni, 17 septembrie 2012

...

16 septembrie 2012


   Permite-mi sa plec,vroiam sa te anunt de mult timp ca ar fi momentul sa plec si sa ma retrag din viata ta cu speranta ca o voi face cu deminitate si cu zambetul pe buze,dar ei bine,nu a fost sa fie.De fiecare data mi-ai oprit cuvintele sarutandu-ma si de fiecare data cand te respingeam ma cuprindeai in bratele tale.Mi-am dat seama ca ai fost un bleg,insa cu ce ma ajuta pe mine toate astea ? De ce sa-ti mai dau o sansa cand ai avut si altele ,pe care le-ai risipit fara sa-ti pese.?Si imi pasa,inca imi pasa.Mi-a pasat in tot acest timp,dar au fost inselaciuni si minciuni,am mintit amundoi.Eu m-am mintit pe mine multa vreme.Au fost oameni pe care i-am mintit,dar am facut-o pentru noi. Dar,lasand toate astea la o parte daca voi ramane imi voi face rau singura sperand ca te voi avea din nou cum te-am avut la un moment dat.Si totusi ,mi-as dori sa pot da timpul inpoi si sa raman acolo,insa nu asa functioneaza lucrurile si nici macar scuzele tale nu ajuta. E ciudat ca inca mai tin minte toate promisiunile tale ..stii ? ma gandesc ca uneori imi spuneai toate alea ca sa scapi de gura mea..sau doar luai decizii cand erai fericit.Tin minte si fiecare fragment de cand ne-am cunoscut si sunt multe momente care imi aduc zambetul pe buze,dar imi amintesc si de atatea nopti in care lacrimile imi curgeau siroaie si nu ma puteam opri.Nu stiu daca este cea mai dreapta decizie aceasta,insa nu pot continua ceva in care mi-am pierdut siguranta,in care nu mai pot crede,in care nu ma regasesc..Imi pare rau de momente in care am dat cu piciorul persoanelor care mi-au deschis ochii si care mi-au promis ca voi fi bine.Am fost egosita.M-am gandit in primul rand la tine si apoi am luat decizia cea mai simpla : sa nu analizez asupra situatiei,sa fiu oarba si sa continui tot cu tine..de multe ori nici nu-i ascultam.Poate am cerut prea mult ..dar nu am cerut mai mult decat ofeream. Atunci cand iubesti nu trebuie sa astepti nimic in schimb.Nu am de gand sa postez intr-o victima...amundoi suntem de vina ,dar nu vreau sa retraiesc tot ce am experimentat si tot ce a durut sau m-a facut fericita .Asta nu inseamna ca ma voi preface ca si cum nu a existat.
   Inceteaza sa mai speri..Inceteaza sa mai iei decizii in locul meu.Nu conteaza numai ce iti doresti tu,este vorba si de mine.Si oricat de mult ai face presiuni ,nimic nu va mai fi ca inainte. Imi pare rau ca tocmai pe tine te voi dezamagi.Si imi pare rau ca de acum incolo s-au dus cu toate momentele noastre ,cu saruturile dragalase pe frunte,cu imbratisarile tale de urs si cu tot ce tine de mine.Insa,mi-ar fi placut ca tu sa-ti dai seama mai devreme ca intr-adevar contez.De ce nu mi-ai spus-o pana acum ? De ce in momentul cand ai constientizat ca m-ai aruncat in bratele altcuiva,te-ai hotarat sa faci asta ?Nu cred ca a fost vorba de incredere sau de teama. Nu ti-a fost niciodata teama sa ma lasi sa astept ca fraiera,asa-i ?Imi doresc cu adevarat sa fiu fericita,insa nu pot face asta atata timp cat tu nu ma intelegi..
  Te-am iubit ..atat de mult...si am asteptat ..dar doare..si eu..eu...am obosit !Asa ca am plecat.Daca ne mai intalnim vreodata in mainiera in care ne intalneam de obicei promit sa-ti ofer un zambet rece,dar daca vei sti sa te uiti in ochii mei s-ar putea sa vezi aceasi caldura ca la inceput.

29 de comentarii:

  1. Nu prea sunt in masura sa imi dau parerea cand vine vorba de relatii pentru ca eu sunt un esec in ele dar pot spune ca orice s-ar intampla viata merge inainte si aduce alte surprize. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta asa este .si oricum,cred ca esti in masura..oricate esecuri am avea.

      Ștergere
  2. E bine sa sti cand sa renunti pentru ca e posibil ca tu sa dai totul,iar celalalt mai nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda,doar ca atunci cand vrem sa renuntam ,ne gandim sa mai dam o sansa..pentru ca este greu sa renuntam.

      Ștergere
  3. cu siguranta vă veţi mai întâlni dar poate nimic nu o să mai fie ca la început...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu are cum sa treaca totul asa de usor ... insa din tot ce am citit e pierderea lui ca nu si-a dat seama mai devreme si cand si-a dat a fost prea tarziu,pacat.

    RăspundețiȘtergere
  5. cand o sa realizeze ce a pierdut va fi prea tarziu...tu bine ca te-ai desteptat, mai bine mai tarziu decat niciodata!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu trebuie sa iti para rau pentru cineva ca el . Nu trebuie sa iti ocupi timpul gandindu-te intruna la el . Go on , darlin' ! Keep your head up ! XoXo

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca simti ca trebuie sa pleci,atunci acesta e sfarsitu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Orice s-ar intampla sa nu regreti pentru ca ceea ce simti ca trebuie sa faci e cel mai important.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uneori e trist sa vezi cum se schimba lumea... :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa se intampla mai mereu..dar trebuie sa trecem peste..superb:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci ultima fraza e geniala.Nu am cuvine.M-au trecut mii de fiori.:(.
    Pana la urma,noi trebuie sa acceptam ca nimic nu dureaza o vesnicie si oameni vor pleca si vor venii in viata noastra.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-au dat lacrimile la ultima fraza ;o3

    RăspundețiȘtergere
  13. Speram sa te regasesc mai vesela...
    Dar viata ne invata ca nimic nu e vesnic si ca oamenii sunt uneori nu ceea ce credem noi si uneori au tendinta de a ne controla viata, la inceput ii lasam pt ca avem impresia ca ata ii face fericiti, dar nu ne facem decat rau noua. E atat de trista postarea incat am inceput sa plang, am mai citit si niste versuri puternice inainte si acum am citit postarea ta:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau,poate o sa vina o zi in care va voi lasa impresii placute :*

      Ștergere
    2. Nu am spus-o in sens rau, stii ca-mi esti draga si imi place foarte mult cum scrii, de aceea resimt asa bine ceea ce spus aici si poate pt ca si eu trec printr-o perioada mai trista, te pup sa ai o zi frumoasa:X

      Ștergere
    3. A nuu,nu ma intelege gresit !:) Am inteles ce ai vrut sa spui,doar ca eu vroiam sa spun ca imi pare rau ca mereu ma gasiti trista..si ca intr-un fel va intristez si pe voi ..:(Sieutepup.

      Ștergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate