vineri, 7 septembrie 2012

Doar imi amintesc..

   Mai tii minte acel copac inalt si batran ?Acolo ne ascundeam noi de razele jucause ale soarelui sau ne ascundeam de stropii reci ai ploii.Imi aduc aminte ca de fiecare data cand ne intalneam acolo alergam bucuroasa aruncandu-mi ghiozdanul langa trunchiul sau..

Iar acea groapa din asflat ,mi-a creat numai probleme.De fiecare data cand ma apropiam sa te strang in brate ma impiedicam..Stiu ca tu intotdeauna ma faceai neindemanatica,de fapt asta si eram : o indragostita neindemanatica.Eram ca un copil care face pentru prima oara primii pasi .Sau ,iti mai aduci aminte cand ma furisam noaptea si era aproape imposibil sa nu alunec cu piciorul in ea cand cu doar cateva ore inainte plouase..?

  Uite si banca pe care stateam si vorbeam ore in sir.Eram atat de fraiera. Intotdeauna ma asezam in fata ta si te priveam minute in sir,apoi faceam tot posibilul sa te necajesc ca tu sa te ridici si sa fugi dupa mine. Niciodata nu ma plictiseam sa fac asta..iar tu intotdeauna imi cadeai in capcana. Niciodata nu ma plictiseam sa ma asez cu capul pe pieptul tau si sa te las sa ma musti de ureche .Imi placea cand iti intindeai mana inaintea mea si ma trageai spre tine asezandu-ma deasupra ta..Tot de aici numaram stelele...iar eu mereu pierdeam sirul.Dar ce conta ? Mie imi placea sa privesc luna.

Iar aici ,eu am facut primul pas.M-am ridicat pe varfuri si te-am sarutat apoi am luat-o la fuga.Mi-a fost teama pentru un moment ,insa din departare ti-am vazut zambetul..apoi m-ai strigat spunandu-mi : "doar atat ?" .Mi-ar fi placut sa ma intorc sa te strang in brate ,insa m-am gandit ca s-au intamplat prea multe pentru o singura zi . Intr-un fel mi-a placut sa te fac sa astepti si mi-ar fi placut sa te sarut de mai devreme,desi mi-ai spus ca si tu vrei asta ,am amanat momentul.Ciudat este ca pana la urma eu te-am sarutat ..si apoi au urmat altele si altele..la fel de dulci ca primul.

33 de comentarii:

  1. O poveste draguta de dragoste. Imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primele atingeri a doi indragostiti sunt de neuitat intotdeauna . Niciodata nu o sa putem uita cum ni s-a zbarlit parul de pe maini cand degetele ni s-au incrucisat . Frumoasa si emotionanta postare ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai adus aminte de povestea mea de dragoste.Cand fostul meu prieten mi-a dat un trandafir .,l-am pupat pe obraz,fiindca pe atunci nu eram impreuna si el mi-a zis: "Doar atat?". :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de inocent si jucaus e totul! Aproape ca mi-a sadit o lacrima in coltul ochiului pe langa zambetul schitat!

    E printre preferatele mele! Spuneai ca tu nu poti sa scri liber, niciodata nu iti iese! Ei bine, uite! Cand e vorba de "el" POTI!

    pupicel indragostita neindemanatica! >:d< :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea ta o asteptam ,Denii ! Stii cat de mult conteaza pentru mine..Pupiciel nesuferita lumiii >:d<

      Ștergere
  5. Cât de simpatică a fost postarea această, mi-a plăcut că ai făcut tu primul pas.. ştiu că e emoţionant şi o plăcere să scrii despre primul sărut, mi-ar plăcea şi mie să fac asta.:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost greu si m-am temut sa fac eu primul pas..mai ales ca a fost pentru prima oara cand am luat eu initiativa ;;)
      Sunt sigura ca o vei face si tu.:*

      Ștergere
  6. Mereu mă faci să zâmbesc . Îmi place postarea asta atât de muult :x . Păcat că s-a terminat .. erați ca doi copilași dulci împreună :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat ma bucur ca reusesc sa fac asta ..Nu cred ca s-a terminat ..ceva imi spune ca va mai urma:*.

      Ștergere
  7. Nici eu nu m-am plictisit niciodata de muscatul de ureche ... Gest micut, dar foarte semnificativ. :o3

    RăspundețiȘtergere
  8. Acele locuri sunt de neuitat.Şi eu îmi amintesc uneori de vechea noastră bancă.Amintirile au o greutate foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
  9. O poveste de dragoste care n-o sa se uita niciodata pentru ca ai scris-o, dar o sa aiba o continuare, si din cate vad eu o continuare frumaosa. Ma bucur pentru tine, bravo ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma regasesc atat de mult <3 absoult minunat. :x mi-a placut enorm.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce draguta povestioara de dragoste !
    Asa de inocenta, pura :x Imi place mult! <3

    RăspundețiȘtergere
  12. ah, momentele alea de la inceput:X ce frumos:X

    RăspundețiȘtergere
  13. Niiice! Cred ca am citit postarea "originala" (ca sa zic asa) cu sarutul acela. Adica sunt sigura ca am citit-o! Si era asa draguuuta ;;)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate