sâmbătă, 1 septembrie 2012

ll .Nu te lasa convinsa de ceea ce vezi,ci de ceea ce simti..

   Draga Nesuferitule ,

27august

 In dimineata asta m-am trezit cautandu-mi cu disperare telefonul.Aveai copilarosul obicei de a ma suna in miezul noptii si sa-mi spui cat sunt de fraiera si nesuferita.Azi noapte am adormit mai devreme pentru ca asteptarea apelurilor tale ma faceau sa ma simt entuziasmata ..nu vroiam ca apoi sa constat ca apelurile tale au intarziat sa apara.Dar ,asa a fost .Nu m-ai sunat..Si este in regula.Inteleg daca ai fost ocupat sau daca acum exista o alta Ea mai importanta..Candva si eu am dat la o parte cateva persoane din viata ta .Dar,tu le-ai dat la o parte.Nu eu.Este a doua dimineata in care imi spun ca tu esti tot mai aproape de mine si ca in curand te vei intoarce.Am pastrat in telefon tot felul de replici pe care tu mi le spuneai.Acele replici carora astazi le duc dorul.Am lipit pe peretele de langa birou tot fel de biletele ,asa cum faceai tu..sunt scrise acolo expresii de ale tale,sau doar lucruri pe care sa nu le uit.Mai tii minte cand conversatiile noastre incepeau intotdeauna cu "esti praf baaa""fraiero""nesuferitule"?Imi e dor de ele.Imi este dor de prostutul care ma scotea din sarite si alaturi de care glumeam pana tarziu.De fapt,imi este dor de tine.Imi lipseste vocea ta imediat ce te trezeai dupa o noapte nedormita,imbratisarile tale,saruturile tale .Imi lipsesc si palmele tale pe care le primeam sau chiar si trasul de par..Imi lipsesti cu adevarat,M.!
  In afara faptului ca incerc sa ascund toate astea,totul este bine..Iti vine sa crezi ca astazi am gasit poza aia din care nu se intelgea absolut nimic ? In care tipai si te strambai pentru ca parul nu il aveai aranjat ? Ah,cat imi doream in clipele alea sa te strang in brate si sa-ti spun ca nu conteaza parul si nici cum esti imbracat..conta ca erai tu..Mi-am gasit bratara,cea identica cu a ta,apropo.Am privit-o ore in sir.Nu mi-am pus-o la mana.Am luat-o si am inchis-o cu cheita intr-o cutiuta de bijuterii.Te-am sunat din greseala (mai mult intentionat decat din greseala.)Stii,tu erai cel care intotdeauna imi spuneai sa ma duc la culcare.Noaptea trecuta nu am dormit. Intr-un fel am vrut sa iti fac in ciuda. Tu erai cel care erai rezistent si nu dormeai cu noptiile,chiar si asa inspre dimineata am adormit.
  Imi doresc cu disperare sa ploua..da,sa ploua cu stropi mari.,sa imi stearga rimelul si rujul de pe buze.Vreau sa alerg prin ploaie in speranta ca te voi prinde din urma si ca imi vei inapoia telefonul pe care il uitam intotdeauna ..de fapt ,tu uitai sa mi-l inapoiezi.Vezi,am reusit sa merg pe strada fara sa ma impiedic precum un copil care face pentru prima data primii pasi.Am pasit sigura pe mine si nu am alunecat. Nu sunt atat de neindemanatica precum spuneai tu.Oricum. Am gasit un mesaj vechi de la tine.Telefonul meu zacea sub pat sub un morman hartii.Aveam vreo 10 apeluri de la un numar necunoscut.Nu m-am obosit sa raspund,sigur cineva avea chef de glume pe seama mea ,iar eu..eu nu mai pot glumi in momentele astea..nu mai pot raspunde la glume.Revenind la mesaj : "uite cum face maaa ! nu m-am suparat.m-a deranjat ca a parut ca si cum nu ti-ar pasa..mie imi pasa sa stii..".Cat de aiurit si inocent pareai,nu crezi?

Pss:nu fi asa fraiera.Evident ca ne vedem.Chiar daca vei sta doar pret de cateva minute.Dar ,daca nu vrei nu vin :))))) :> Oricum voi veni.Fie ca vrei sa nu !"(mi-ai zis asta in ultima zi de scoala, ).

21 de comentarii:

  1. E bine sa iti aduci aminte de vremurile trecute,dar e bine sa o faci cu zambetul pe buze...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos.Mi-am adus aminte si e de niste apeluri cu numar necunoscut.El ma suna atunci cand eram certati pentru a-mi auzi vocea. :) Intra si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice am face, amintirile raman intotdeauna...
    Foarte frumos ai scris ! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. E important sa ramai cu amintirile frumoase,iar din cele mai putin placute e important sa inveti,dar nu te lasa invadata de ele,mai important decat a invata si a te bucura de amintiri e sa traiesti si sa descoperi viitorul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca cele mai valoroase comori ale oamenilor sunt amintirile . .. Frumoasa postare si desigur divine sentimentele pe care le-ai descris >:D< . Pupici .

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot cea ai trait cu sufletul nu poti uita niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-am mai spus eu dani ca sa iti fie dor face parte dintr-o amintire frumoasa. As vrea sa cred ca sunt doar amintiri, dar niste momente sa devina amintiri trebuie sa cunoasca finalul, iar ale voastre nu l-ai cunoscut. Decat o pauza rece pe care nesuferitul o va regrea mai tarziu.. Stiu ca doare sa simti lipsa tachinarilor zilnice, dar aminteste-ti ca faca aceste dureri cum am ramane niste invingatoare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Replicile alea dulci le vei auzi in cap mereu, fie ca vrei sau nu. Si nu le vei uita. Iar bratara incuiata la loc sigur va deveni lcururl care te leaga de el cel mai mult.
    Suntem in aceeasi situatie, si damn.. cat as vrea sa fie aici doar pt cateva minute, el si prostiile lui de copil nesuferit..

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate