marți, 11 septembrie 2012

"Ne vedem maine"

Tu : De ce te-ai intristat ?
Eu :Nu am nimic.Lasa-ma !

Din perspectiva lui..

   Vreau sa stii ca nu te cred.E aiurea ca desi ti-am demonstrat de atatea ori ca pot mai mult ,tu niciodata nu ai incetat din a ma privi ca pe un copil..si sunt ! Nu neg,insa cand vine vorba de tine oricat de neindemanatic as parea,si oricat de indragosit-fraier-capatanos-si-nesuferit sunt ,nu am incetat niciodata sa-mi aduc aminte de datile in care aripile tale fragile,indoite,erau obosite ..Nu trebuie sa te fortezi sa zambesti pentru nimeni,e in regula sa zambesti..pentru tine insuti.Si totusi , de fiecare data incerci sa pari cat mai calma,incerci sa-ti stapanesti impulsurile ,insa niciodata nu te gandesti la tine.De ce nu o faci ? De ce alegi sa-i pui pe ceilalti pe primul plan inaintea ta ? Nu spun ca este ceva gresit in a-ti pasa de ceilalti,dar asta nu inseamna ca tu te poti neglija pe tine.Intotdeauna ma intreb cat de mult poate durea totul blocandu-te inauntrul tau.
E ciudat cum uneori,noi oamenii ,nu apreciem niciodata la timp ceea ce se afla in fata privirii noastre,ca in cele din urma sa ne dam seama ca am fost niste prosti..Da..si eu sunt un prost ! Si tu esti o mica fraiera pentru ca mi-ai ascuns totul..Nu te invinovatesc.Niciodata nu am facut-o.Dar,uneori toate astea ma pun pe ganduri.Tu ma pui pe ganduri.Am fost prea orb ca sa pot vedea ca atunci cand nu-mi vorbesti,ochii tai vorbesc de la sine...Nu ! Ei nu pot ascunde ceea ce vrei sa spui.
   Vreau sa stii ca nu te-am inlocuit niciodata cu Ea sau cu Alta..Am avut momente in care mi-am dorit sa te fac geloasa,insa nu cred ca mi-a reusit cu adevarat.Imediat dupa ce vedeai ca ma afirm cu 'noua cucerire' taceai..te afundai in tacere.Aveai atatea sa-mi reprosezi ,dar nu ai indraznit . Probabil primele zile ti le-ai petrecut plangand si amintindu-ti de noi..apoi ai asteptat sa te sun si sa iti spun cat esti de nesuferita..dar,nu am facut-o...nici dupa toate astea nu mi-ai reprosat nimic..nu ai schitat nici cea mai mica urma de regret sau disperare.Presupun ca asta inseamna cu adevarat o persoana puternica,desi tu nu te consideri una.
   Chiar daca nu vrei sa-mi vorbesti despre ziua de ieri,inca voi fi acolo sa te intalnesc maine.

21 de comentarii:

  1. e adevărat!de multe ori uităm de cine suntem noi,de sufletul nostru şi de faptul că merităm mai mult...numai pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Punem binele celui de langa noi pe primul loc ,desi stim ca nu il merita si ne tot incapatanam..

      Ștergere
  2. "Nu ! Ei nu pot ascunde ceea ce vrei sa spui." - adevarat! foarte adevarat! cred ca ochii sunt singurii ce ne dau de gol atunci cand ne doare, atunci cand zambim doar de dragul aparentelor, ei raman inca umani, reamintindu-ne apoi ca si noi suntem.

    ps. incheierea, ultima propozitie e fara cuvinte. cateodata te invidiez ptr talentul pe care-l ai, iar eu ma simt mica in comparatie cu ceea ce scri tu.


    te pup fraiero >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa-ti spun ?> Este realitate ceea ce scrii aici . Parca e viata-mi-n litere . Foarte frumos si totusi trist ceea ce este scris in aceasta postare . :* Kisses .

    RăspundețiȘtergere
  4. mereu se intampla asa. superbe ganduri >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. "Insa astazi trebuie sa suferi ca maine sa te poti ridica".

    RăspundețiȘtergere
  6. El nu ştie niciodată ce e în sufletul unei fete.Băieţii nu au ştiu niciodată asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos ! Atat de profund si sentimental...
    Imi place <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Pur si simplu minunat ,transmiti atatea sentimente! <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos, cuvintele iti exprima perfect ceea ce-ai vrut sa spui. Bravo foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate