joi, 13 septembrie 2012

Nimeni nu stie nimic

   Mi-am petrecut majoritatea noptiilor citind despre iubire,subliniind fragmente siropoase si indragind personaje din basme,am adormit mereu auzind melodii despre iubire nedezlipindu-ma nici macar o secunda ,am privit sute si mii de poze luandu-le in mana si intorcandu-le pe toate partile ,am stat inchisa in casa zile intregi uitandu-ma la filme despre iubire ,despre acel sentiment care iti ofera linistea sufletului ,care te face sa te simti implinit ,am scris minute in sir intr-un carnetel despre iubire,am asternut-o pe nenumarate randuri cu scrisul cate-un purice,mi-am petrecut dupa-amiezi la rand intreband fiecare persoana in parte ce este iubirea,insa de fiecare data cand spuneam ce am de spus acestia se fastaceau ,nimeni nedandu-mi un raspuns concret ,erau doar aberatii.Multora dintre ei le era teama..altii vorbeau ca si cum ar fi o parte din rai ,iar altii erau de parere ca pot trai si fara.Si efortul a fost in zadar .Degeaba am cautat,am intrebat si am pierdut nopti,tot nu am gasit raspunsul! Oare de aceea iubirea nu are antidot ?Pentru ca nu stim intr-adevar ce inseamna ?Pana la urma nu poti invata ceva despre care nimeni nu stie nimic..

37 de comentarii:

  1. iubirea este un subiect care niciodata nu v.a inceta sa fie dezbatut pentru ca cu greu il intelegem

    RăspundețiȘtergere
  2. iubirea...e un concept atat de complex incat nu poate fi exprimat prin cuvinte...ea se simte, se traieste, iar intr-un final, unii dintre noi, ce cred ca pot si au cu ce, incearca sa redea prin cuvinte tot ceea ce dragostea trezeste, misca,schimba in ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca nu vrei sa uiti.
    E o dragoste nemuritoare pana cand vrei s-o dai dracului.
    Stiu ce iti spun.
    Si eu m-am lipit de dragostea mea nemuritoare.
    Dar nu vreau sa scap de ea.
    Daca vrei, reusesti.
    Ai grija.


    Sunshine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca nu ai pierdut timpul degeaba, afland ce este iubirea. Uneori, e foarte greu de explicat, foarte intens de simtit si foarte usor de ranit. Ce e iubirea? Inima ta cu siguranta stie...
    Minunata postare <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubirea poate fi uneori o mare dezamăgire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubirea are mii de masti. Depinde care ne pica noua.

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre iubire invatam pe parcurs din fiecare suferinta,dar niciodata nu vom sti totul despre ea.E pur si simplu imprevizibila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cred ca ar fi si aiurea sa stim totul despre ea dintr-o data ,asta ar presupune sa-si piarda farmecul.

      Ștergere
  8. Ai cautat atat despre iubire pentru ca iti lipseste, am dreptate ?

    RăspundețiȘtergere
  9. fiecare simte/vede iubirea in felul lui...altii au cuvinte s-o explice, altii nu,altii nu o inteleg dar o simt, iar cei mai tristi nu cred in ea...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare om o percepe in moduri diferite. Tocmai de-aia, vindecarea de dupa o iubire difera de la un om la altul, unii sunt mai puternici, altii sunt mai slabi. Unii iubesc mai mult, altii mai putin. Unii lupta, altii nu. Sunt atat de multe moduri prin care putem intelege iubirea..

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubirea nu se explica ,nu se invata doar se simte !si nimeni nu stie sa explice exact ce se simte prin magia ei! Nu a fost deloc degeaba ca ai cautat despre ea atunci cand o vei simti simti cu adevarat atunci vei sti. iar antidotul sau e simplu : iubirea. ea din asta e facuta si la radul ei, cea care iti este oferita trebuie rasplatita tot cu iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca asta este si ciclul..suferi din iubire,dar la un moment dat te vei vindeca tot prin iubire.

      Ștergere
  12. Fiecare din noi cunoaste un sens al iubirii, o sa il ai si tu pe al tau cu siguranta:)

    RăspundețiȘtergere
  13. E ceva de genul "iubirea nu se invata, ci o simti"... Alta explicatie n-am :D

    RăspundețiȘtergere
  14. iubirea e înţeleasă şi simţită în mod diferit de sufletul fiecărei fiinţei...nimeni nu poate să ştie exact ce însemnă!
    :) te îmbrăţişez!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dar in dictionar ai cautat ? :d

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga mea, iubirea e un accident biochimic, mai mult de atat nu pot sa iti spun:)) Fiecare interpreteaza si simte iubirea diferit, nu exista o explicatie logica de ce ne indragostim, cum nu putem controla nici de cine ne indragostim, din pacate... Cert e ca iubirea exista si ne face sa fim extrem de fericiti sau extrem de tristi, a cauta esenta iubirii inseamna a cauta capatul Universului.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate