vineri, 21 septembrie 2012

Prima incercare

  M-am lungit pe spate si am inceput sa ma gandesc la tine..La un moment dat am avut impresia ca dorm.Nu dormeam,insa tu dormeai.Am inceput sa-ti caut printre ganduri. Sa cotrobai prin toate sertarele tale cu suveniruri in speranta ca le voi gasi si pe cele de la mine langa celelalte.Ti-am mirosit toate amintirile ,una cate una,savurandu-le incet si imbratisandu-le .Ti-am citit toate jurnalele ,pagina cu pagina si la un moment dat am dat peste nenumarate insemnari..ele fiind tot ale mele.Niciodata nu am stiut ca le-ai pastrat.Am vizitat toate locurile tale preferate..Si dupa cateva momente in care mi-am lasat lacrimile libere m-am asezat jos ca sa fauresc un plan:sa iau ce mi-a fost de folos din aceasta minte si sa plec..

24 de comentarii:

  1. Interesanta aceasta calatorie in mintea lui.Daca ar fi posibila,ar fi incredibil;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ar fi daca am putea cotrobai in gandurile altora...
    Oricum frumoasa expunnere a sentimentelor din perspectiva ta vazuta prin gandurile si trairile unui "el". >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-ar fi placut sa vad ce in mintea unui anumit baiat dar eu nu am putut :))
    Ma bucur ca tu ai reusit sa intri in amintirile lui >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta daca te straduiesti mai mult poti intra si tu in amintirile lui :*

      Ștergere
  4. Eu cred ca nu este bine sa umblam in mintea oamenilor .. pentru ca am trai o drama cap-coada daca le-am afla adevaratele scopuri si ganduri . Cel putin eu prefer sa traiesc o poveste falsa si sa rad , sa fiu fericita si sa ma izbesc de nefericire din cand in cand , decat sa imi irosesc viata privind-o in gri . XoXo . Originala postare . :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca acesta e modul de a intra in mintea cuiva,cred ca cel mai simplu mod de a cunoaste inseamna a intreba si a avea rabdare sa descoperi.Nu cred ca suvenirurile si pastrarea lor sau locurile sale preferate inseamna cu adevarat mintea lui.Oamenii sunt foarte complexi si nici petrecand 50 de ani cu cineva nu ajungi in mintea lui,doar in frimituri pe care te lasa el sa le cunosti sau le descoperi pe parcurs din ceea ce el face si spune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Macar asta sa fie tributul pe care il plateste mintea lui ptr toate datile cand pe tine te-a durut, iar lui i-a pasat prea putin..

    RăspundețiȘtergere
  7. Trista postarea, dar frumoasa. :)
    Mi`a placut...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate