duminică, 30 septembrie 2012

Scrisoare

Draga tu,

     Stii ? Am observat ca toata lumea ma intreaba destul de mult de tine si ei cred ca  poate ma voi gandi mai bine in speranta ca ne vom impaca.Ei bine,ce stiu ei ? Ei niciodata nu au stiut nimic.De cand le pasa lor de relatia noastra ? De tine ? De mine ? De ceea ce a fost candva?

    De ce sunt o povara si atat ? De ce nu pot sa fac lucrurile bune ? De ce intotdeauna m-am lasat condusa ?Nici macar nu mai pot plange.Oricat m-as forta sa fac asta ,lacrimile mi se opresc in coltul ochiului nevrand sa se lase prelinse pe obrazul meu.De cand ne-am despartit nu mi-am pierdut noptiile gandindu-ma la tine ca in alte dati.Nici macar vocea ta nu ma mai face sa devin agitata..De ce te mai chinui cu mine dupa atatea ?

   Si asa dai dovada de mai multa bunatatea decat mine..Deci te rog,daca eu nu pot fi tare,fa-o tu in locul meu..pentru ca eu am luptat prea mult pentru noi singura,atunci cand trebuia ca tu sa-mi fi alaturi.Am purtat nenumarate lupte in speranta ca eforturile mele vor fi apreciate.Si inca imi pasa..cel putin cred.Mi-ar fi placut ca toate visele noastre sa se fi indeplinit.Mi-ar fi placut ca relatia noastra sa tina mai mult decat un an de zile..Stiu ca si eu la randul meu am gresit..Stiu ca e nesabuit sa iti cer asta dupa tot ,dar simt ca am nevoie.Nu renunta ,distrugandu-te pe tine doar pentru ca eu sunt confuza.Nu incerca sa iti distrugi viata inecandu-te in alcool din cauza absentei mele..Te rog,nu renunta.

   Sunt nerabdatoare sa imi gasesc locul.Inca il caut ce-i drept .Sincer,ai dreptate.Nu poti sa ma ajuti daca eu nu incerc.Voi incerca,insa singura.De fapt asa am fost intotdeauna: fara tine .Voi reusi.Adica noi.Tu vei trece peste despartirea noastra si eu...eu...nu stiu !

   Stii ce ma doare mai tare ? Ca ti-ai dat seama cat ma iubesti,abea atunci cand m-ai pierdut !

Cu drag,
Cea pe care ai iubit-o prea tarziu.

23 de comentarii:

  1. "Cu drag,
    Cea pe care ai iubit-o prea tarziu" - fara cuvinte! E pacat ca ne dam seama cat de mult pretuiam pe cineva abea atunci cand pleaca, dar e si mai dureros sa ne simtim in plus cand pana nu demult acolo eram totul. Asta e viata, iar aliata cu timpul, isi bat joc de noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Continuă să cauţi acel loc potrivit.Poate e chiar în sufletul tău...

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca ai sa-ti gasesti locul fara sa iti dai seama sau poate va veni o zi cand nu vei mai simti nevoia sa il cauti...

    RăspundețiȘtergere
  4. M-a intristat mult postarea ta .. oare acesta a fost scopul >? oare acestea sunt si semntimentele tale ?

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm...
    Am observat ca majoritatea postarilor tale se rezuma la el iar asta m-a facut sa ma gandesc ca el e inca in inima ta sau in mintea ta.
    Ai zis asa:Stii ce ma doare mai tare ? Ca ti-ai dat seama cat ma iubesti,abea atunci cand m-ai pierdut !
    Daca te-a pierdut inseamna ca nu iti mai pasa nu? Inseamna ca el nu o sa mai aiba nici o sansa pentru ca tu vrei asa. Atunci de ce te doare? Ti-a facut cumva un rau si nu il poti ierta? :-?
    Sper sa nu te supere intrebarile mele, sincer nu pot sa inteleg aceste lucruri :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ,stai linistita.Cand am spus ca m-a pierdut m-am referit la faptul ca eu nu mai pot..nu mai pot lupta pentru noi..am fost atata timp singura,iar acum..vorbele si promisiunile lui nu ma ajuta..Daca m-a piedut,nu inseamna ca nu-mi mai pasa..inseamna doar ca am obosit sa lupt.

      Ștergere
  6. Cred ca am mai spus asta ,dar e pierderea lui ca si-a dat seama prea tarziu,trebuia sa vada dinainte cat de mult valorezi,acum tu trebuie sa mergi mai departe ,sa iti fie tie bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda..asta ii tot repet de ceva timp..insa,nici macar acum nu constientizeaza..

      Ștergere
  7. Nu cred că are mai multă bunătate decât tine.Te sub-apreciezi..

    RăspundețiȘtergere
  8. Atatea intrebari...
    E pacat cand iti dai seama ca iubesti pe cineva prea tarziu,dar daca suferi atat atunci mai incearca sa lupti,dar fii atenta,caci daca odata te-a avut si nu te-a apreciat se poate intampla la fel si a 2 a oara.
    Nu cred ca ar trebui sa-ti spui ca nu poti,daca tu vrei ca acele lucruri sa se intample.Ia initiativa si nu lasa lucrurile sa treaca pe langa tine.Daca nu-l mai vrei in viata ta,lasa-l sa renunte,nu-l pune sa lupte,dar daca il vrei atunci macar incearca sa lupti alaturi de el,nu-i face lui,ce ti-a facut el tie.Tu fii alaturi de el,chiar daca el nu a fost alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt confuza..si nu..nu este prima lupta pe care o duc singura..nu este nici macar a doua sansa pe care ma gandeam candva sa i-o dau..

      Ștergere
  9. Imi pare rau ca cicatricile astea se aduna pe sufletul tau tanar, prin postarile tale ai ajuns sa imi fi draga si imi doresc tare mult sa gasesti pe cineva care sa te pretuiasca si sa te merite. Ai grija de tine draga mea, daca tu nu o faci, nimeni nu o va face, nu uita ca in viata pe primul loc esti TU.

    RăspundețiȘtergere
  10. Emotionanta postarea... Chiar mi`au dat lacrimile, pentru ca mi s`a parut prea... brusc. Sper sa treci cu bine peste asta. :) >:d< Fii tare! :*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate