duminică, 23 decembrie 2012

Sa-mi bag ceva in ele de dorinte !


   A trecut o noapte groaznica.Stiu ca asteptarea n-ar fi putut fi mai dulce de atat..si intr-un final m-ai bagat in seama,insa nu este de ajuns.Nu m-a facut sa ma simt mai bine..Nu stiu ce am visat,nu stiu daca m-am intors pe o parte si pe alta in pat de 30 de mii de ori,nu stiu daca am vorbit in somn ,dar stiu ca m-am trezit plangand .Nu,nu au fost aceleasi vise,au fost altele,insa au fost mai puternice decat cele obisnuite.Sunt fara chef ..sii..sunt cred ca obosita.Dar nu cumva ti-am mai spus asta ?Sunt coplesita de sentimente si mi-e foarte greu.Ma simt ca o optiune..Ma simt ca un nimic care este acolo cand tu ai nevoie de el.Ma simt ca o proasta pentru ca nu permit nimanui sa se apropie de mine.Si stii ce este si mai trist ? Ca tu pari bine,sau cel putin asta vrei sa-mi dai de inteles.Un "tepup" nu ajuta la absolut nimic.Nu-mi poate scoate sila din corp si nici nu ma poate pune pe picioare.Am asteptat mai bine de jumatate de an ca lucrurile sa se schimbe inainte sa o facem noi.Nu incerc sa dau vina pe tine .Dar,ar trebui sa ma sprijini pentru ca ti-am oferit tot.Ti-am oferit timpul meu,intelegerea mea,dorintele mele ...m-am oferit eu in totalitate..Am trecut prin multe,dar cred ca au meritat oricum,nu?
Ar trebui sa stii ca ai un zambet de strengar,care m-a facut sa-l iubesc .Doamnee,si sunt o asa bleaga..Ar trebui sa fiu suparata pe tine,ar trebui sa ma gandesc la tot ce a trebuit sa indur,ar trebui sa te ciupesc si sa-ti fac "gauri in burta"asa cum obisnuiesti tu sa spui,ar trebui sa nu-ti raspund la mesaje dupa ce apari din senin,ar trebui ca macar o clipa sa-mi vars furia pe tine.Nu ca ar fi prima oara cand as incerca sa ma razbun sau sa te pleznesc,dar nu o fac totusi..si urasc momentul acela cand toata furia mea se transforma brusc in lacrimi..Esti asa copil..Ma intreb daca ar trebui sa o las balta.Stiu ca tu nu ai facut-o,dar esti fraier.As scrie n-shpe mii de randuri despre tine. Dar,azi nu pot..Astept sa primesc nenorocitul asta de mesaj si sa-mi spui : "atata capu`ai >:d<"

Ce vreau de la Mos Craciun?Nimic,dorintele-s facute sa iti macine creierul si sa-ti f**a visele !

18 comentarii:

  1. Observ ca esti nervoasa si sper sa nu iti provoc nervi si mai mult pentru ca stiu bine cum e sa ai capul plin de nervi dar dorintele nu sunt facute sa-ti macine creierul.:)
    In mintea mea sunt mai multe tipuri de dorinte.
    1.Dorinte imposibile
    2.Dorinte prin care doar te amagesti
    3.Dorinte care sunt rele
    4.Dorinte care se pot implini si care nu iti fac nici un rau.
    Acum,nu stiu in ce categorie se potriveste dorinta ta dar eu as vota spre a treia.
    Incearca sa zambesti :)
    Sarbatori fericite, daca mai pot fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate că acele dorinţe nu îţi erau de folos,de aceea nu s-au îndepinit.Totul este trecător,dear,şi nu merită să plângi pentru orice papă-lapte care te ia şi te aruncă!

    Să ai sărbători fericite!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate, nu ne trebuie dorinte.. ne trebuie vise implinite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îți înțeleg starea asta nasoală de frustrare, sincer. Cel puțin pentru moment, am trecut peste, dacă mă pot exprima așa, dacă are vreo logică. Când mi-am deschis orange-ul aveam cel puțin 7 mesaje de la ”Him”, că așa îl am trecut în telefon. Evident, le-am deschis, dar nu am mai simțit nevoia să răspund, cu toate că erau trimise pe date recente (21, 22, 23 si azi). Cred că pur și simplu am obosit să îl mai iubesc, să îl mai cert, să plâng pentru el, am obosit să îmi mai pese. Și acum sunt bine, chiar am o vagă impresie că poate plac pe altcineva. Dar poate e doar o impresie.

    Nu știu acum dacă să spun că sper să ajungi și tu în stadiul în care sunt eu, pentru că nu știu dacă e unul bun, însă, în orice caz, eu nu mai plâng, nu mai aștept în van și nu mai sper în împăcări sau reîntoarceri, așa că poate că sunt pe drumul cel bun. Aș spune ”urmează-mă”, dar poate am apucat-o pe un drum greșit, așa că nu mă urma, creează-ți propriul tău drum bun ! Sau rău, nu contează, important e să pornești. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de mult m-a ajutat sfatul tau. :o3
      Am si eu momente cand simt ca nu-mi mai pasa,insa totul la mine este provizoriu,pentru ca sentimentele pentru el revin de fiecare data.

      Ștergere
  5. Ne trebuie lucruri reale,nu sa ne hranim cu aspiratii care ne vor aduce suferinta. Oricum, ai un mic "premiu" de la mine : http://teorie-depre-lume.blogspot.ro/2012/12/blog-of-year-2012.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu chiar toate dorintele.In general dorintele care ne distrug visele sunt acelea care par imposibile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper ca ai avut parte de niste zile mai linistite, sper sa poti trece cat mai repede peste el, stiu ca amintirile si tot ce a fost va leaga, dar daca iti face mai mult rau decat bine, lasa-l in trecut. Iti doresc o perioada frumoasa si o vacanta linistita, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt momente cand pur si simplu nu-ti doresti nimic pentru ca esti satul de toate si astepti sa vezi ce-ti mai pregateste soarta.
    Sper ca esti mai oke acum,iti inteleg starea pt ca si mie mi s-a intamplat sa trec prin astfel de stari...
    Hugs and kisses,scumpoooo!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Şi poate că mesajul ăla care se lasă aşteptat va fi primit odată...Numai să nu ie prea târziu!

    RăspundețiȘtergere
  10. "Dorintele-s facute sa iti macine creierul si sa-ti f**a visele !"- Prea adevarat! Cel putin, din punctul meu de vedere iti sustin afirmatia. Nu orice dorinta devine realitate, poate si din cauza faptului ca este contruita din acea imposibilitate, dar parca totul era posibil...
    Oricum, geniala postare. :)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate