luni, 17 decembrie 2012

Sentimente ? Am și eu..


    Si te-ai gandit vreodata daca nu cumva puteai sa repari ce ai stricat in loc sa-l strici si mai tare ?Te-ai gandit vreodata ca voi ajunge intr-un moment in care ma voi plictisi sa-mi pese ?Da,adevarat,este greu sa incerci.Si te-ai gandit vreodata ca in loc sa arunci vina asupra singurei persoane care ar fi dat totul pentru tine ,ca intr-un fel sau altul poate tu ai fost de vina ?Si poate ca daca ma iubesti atat de mult ,m-ai putea asculta .Poate ca daca ai gandi putin inainte sa faci diverse afirmatii ,ne-am putea rezolva problemele.Si daca intr-adevar iubesti cu adevarat pe cineva,accepti ca totul are un sfarsit in cele din urma.Accepti si te resemnezi ca ea poate fi fericita si fara tine.Poate ca te inteleg .Iti este teama sa nu ma pierzi pentru a 4 a oara..si mie mi-a fost teama sa nu te pierd.M-am temut ca viata mea fara tine nu va fi aceeasi,mi-a fost teama ca nu va exista o persoana pentru care sa fiu importanta cu adevarat.Vad in fiecare zi ca nu mai sunt aceeasi eu pe care o stiam.Ma intreb : oare cum ma poti iubi asa ?De ce te incapatanezi sa continui cu mine ,desi sti ca eu imi iubesc prostutul cu ochii albastrii?Imi amintesc ca de multe ori iti vorbeam minute in sir despre el,iar apoi ma opream.Eram atat de entuziasmata cand vorbeam despre el,incat aproape ca uitam ca tu nu ai reusit sa treci peste relatia noastra.Si,imi pare rau .Imi pare rau ca te-am iubit un an de zile,si toate visele noastre au fost spulberate,datorita tie !Nu te-am considerat niciodata “un ambalaj”pe care l-am aruncat dupa ce “mi-am facut treaba”.Daca tu asta crezi ca ai insemnat pentru mine nu ai decat sa crezi in continuare asta.De ce m-as obosi sa-ti demonstrez ca sunt aceeasi pe care tu o iubesti acum?Si nu sunt.Nu sunt aceeasi .Devin tot mai falsa,mai ascunsa,mai ganditoare,mai orgolioasa si infricosata.
     Stiu ca te astepti ca in urma a nenumaratelor noastre despartiri din ultima luna te astepti sa fiu cu El.Ei bine,nu .Il iubesc,asa-I,insa nu am pretentii de la mine. Imi amintesc ca tot tu mi-ai spus ca atunci cand doua persoane se despart ,si  revin tot una la alta,este iubire.Crezi ? Crezi tu asta ? Pentru ca eu nu. Vrei sa stii ce cred eu? Cred ca am fost confuza ,si in felul asta te-am ranit tot impacandu-ma cu tine,dar mi-a fost mila de tine.Stiu ca suna al naibii de aiurea,dar mi-a fost mila.Mi-a fost mila ca te vei distruge din cauza mea .Si ghici ce ?Am ajuns la concluzia ca m-am distrus in timp ce vroiam sa te fac fericit si sa par fericita,pe mine..Mi-am ruinat toate sansele de a fi cu cel pe care il iubeam cu adevarat si care mi-a fost alaturi cand tu nu ai fost.Cred ca asta a fost si ceea ce m-a facut sa il iubesc.Tu ma raneai ,in timp ce el facea totul ca eu sa zambesc,si ii reusea.Dupa o singura imbratisare de a lui si un singur pupic pe frunte zambeam o saptamana.Ciudat ,nu?
  Sunt infricosata ca ma voi schimba intr-o ticaloasa.Sunt infricosata de gandul schimbarii.M-as fi asteptat sa ma doara mai tare toate situatiile astea,dar nu.Nu ma mai doare la fel de tare ca la inceput.Atunci eram doar proasta si naiva care nu te vedea decat pe tine,care credea ca o sa muti muntii din loc pentru ea,care credea ca cineva o accepta asa cum este. Ti-am spus ca imi este dor de zilele petrecute cu tine in care intram la tine in camera si tu dormeai ,apoi te sarutam si tu ma trageai peste tine? Ah,da.Ma simteam asa bine.Si sunt multe amintiri de genul acesta,dar oricat de mult mi-as dori sa ma pot reintoarce imi este imposibil.Inima mea te reneaga,o scarbesti.Poate ca capatana al meu nu este cea mai buna alegere,insa daca nu l-as iubi de ce inima mea se opreste in loc cand il vad ? De ce mainile incep sa-mi tremure cand citesc mesajele lui?Si vezi tu,sunt destul de matura sa te iert,insa nu suficient de proasta sa te pot crede din nou.Iarta-ma ! Ia-ti promisiunile si pleaca. 

19 comentarii:

  1. Schimbarea mereu sperie, dar uneori este cea mai buna decizie pe care o poti lua..:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil că nu s-a gândit niciodată la ce ai simţit tu.Mulţi tipi sunt prea individualişti,

    RăspundețiȘtergere
  3. Schimbările sunt inerente fiinţei noastre.Şi poate e adevărat,o schimbare uneori e cea mai bună!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca schimbarea nu-ti va mai permite sa faci din nou aceleasi greseli.Sunt persoane care ar trebui sa fie putin mai egoiste in ceea ce priveste sentimentele,pentru ca ele ofera totul si uneori primesc prea putin inapoi!Te imbratisez!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. De foarte multe ori schimbarile sunt bune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Schimbarile sunt o provocare care trebuie sa o infruntam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu asta regret cel mai mult.
    Dupa o lunga perioada de timp,dupa tot ce ati facut impreuna si dupa toate amintirile realizate va despartiti si distrugeti visuri care la un moment dat pareau reale.
    Asta regret si imi pare rau.Pentru ca pana te vei obisnui fara acea persoana care vorbeai ore in sir vei avea mereu un gol in inima.:(
    Daca ar fi fost dupa mine,as fi vrut sa ma indrogostesc o signura data,o singura data sa iubesc si cu acea persoana sa raman toata viata.
    Dar astea sunt doar povesti. Si oricum te inteleg prea bine desii e foarte trist tot ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este trist,insa vine o vreme cand ,oricat de mult ne va lipsi acea persoana,alegem sa lasam totul in urma,cu sau fara regrete..

      Ștergere
  8. "Iarta-ma ! Ia-ti promisiunile si pleaca. " Deci.. Imi place mult cum ai incheiat. Chiar daca suna putin dur, merita.
    Superba postarea ca de fiecare data. >:d<

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de aproape sunt sentimentele tale de ale mele :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau, dar e mai bine uneori sa spui stop cand inc nu e prea taryiu, cand dragostea nu se transforma in ura, oricum din fiecare experienta avem cate ceva de invatat. Ai grija de tine. :X

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate