sâmbătă, 16 martie 2013

All I need is..

-Ce vrei de la mine ?

explicatii iubire..poate si o imbratisare,insa o voi obtine oricum.un pupic pe frunte.poze..da ,multe poze.niste ochi albastrii dupa care sa tanjesc in fiecare dimineata si niste maini pe care dupa ce le caut disperata prin pat,sa le gasesc in jurul trupului meu firav.conversatii si telefoane in miez de noapte.sa fiu trezita la aceeasi ora,in fiecare noapte.o camasa care sa-ti apartina tie,sa o port mereu,in situatia in care te vad pe strada ,sa ti-o pot inmana..ras isteric si galagios.niste buze pe care sa le pot musca pana la sangerare,dupa care sa le sarut si sa se vindece.un parfum dulce incat sa raman inecata in el pe veci.un mesaj in care sa-mi spui "ti-ai uitat batista colorata la mine.ma gandesc ca as putea sa ti-o dau inapoi data viitoare cand vi.am sa profit de acesta ocazie ca sa pot vorbi cu tine si sa te tachinez." .sentimente cunoscute,iubire.Asta vreau..ca sa iti pot spune cat de mult te iubesc..cred ca momentan asta este tot ce vreau de la tine..iti zic daca-mi mai amintesc.

-Te vreau doar pentru mine.Cer asa asa mult ?

10 comentarii:

  1. Vreau acelasi lucru ! :o3 [doar nu pe acelasi 'el' :))]

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ceri deloc mult ,doar ca poate ca nu langa acelasi "el" pe care il vrei tu le vei avea ,si va fi mai bine asa iti vei da seama cat se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ceri prea mult,doar ca uneori nu putem avea ceea ce ne dorim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca nu-mi doresc imposibilul.Doar ca suntem prosti si incapatanti.

      Ștergere
  4. Si eu imi doresc conversatii in miezul noptii,le simt lipsa foarte mult:-<.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :((..poate ca nu este prea tarziu ca lucrurile sa revina la normal..

      Ștergere
    2. La normal cu aceea persoana la mine nu,cel putin nu acum sau anul acesta,nu vad cum,desi mi-as dori,de dragul noptilor pierdute...Poate la tine sunt sanse sa fie,trebuie doar sa speri si sa crezi ca intr-o zi va fi mai bine:*

      Ștergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate