miercuri, 6 martie 2013

Si ce fac cu tot dorul asta?



   In unele momente mi-e al naibii de dor de el..Mi-e dor sa vorbim cu orele si sa ma sune in miezul noptii,mi-e dor de conversatiile noastre tampite,fara nici un sens..de intalnirile la “locurile noastre”,de momentele in care ii faceam “gauri in burta ”,dupa care ma imbratisa,de mesajele de “noapte buna”,de felul in care ma facea sa zambesc si de diminetiile in care ma trezeam fericita,de felul in care ma facea sa ma simt importanta si de tachinarile lui .Mi-e dor sa-l privesc si sa-mi zambeasca si mi-e dor de toate acele poze care le faceam pentru el.Mi-e dor sa-I aud vocea ,iar inima mea sa o ia razna..Mi-ar fi placut la nebunie in clipele astea-mi pot sprijini capul pe umarul lui si sa zambesc.Imi doresc ca el sa fie aici asa cum imi doresc sa fie langa mine si sa ma stranga in brate.Pentru ca indiferent cat de egoist,prost,bleg,enervant,suparacios sau nervos ar fi,pentru ca indiferent de cate ori am plans din cauza lui si mi-as fi dorit sa nu se mai intoarca niciodata..Il doresc aici pentru ca ,am nevoie de el..


Ce ar trebui sa fac cu tot dorul asta care se aduna in mine ? Ce fac cu dorul asta care mananca din mine bucata cu bucata? Ce fac cu toata iubirea asta care plange in mine ?

20 de comentarii:

  1. Missing someone is like ripping parts of ours body

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb! și regret că înțeleg ceea ce simți, regret că și eu sunt în aceiași situație! e dureros dar am speranța că lucrurile vor reveni la normal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cred ca in momentul in care am trecut/trecem prin aceeasi situatie ii intelegem perfect pe ceilalti.Si eu sper ca lucrurile sa revina la normal.Trebuie !

      Ștergere
  3. Si ce sa faci cu dorul asta? Il scrii...eu asa fac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca e scrisa de mine aceasta postare, mi se potriveste perfect :D. Desi eu ii mai audc vocea si acum, ma mai suna la miezul noptii dar nu e la fel ca atunci cand eram impreuna.
    Ce sa faci cu dorul? hmmm..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ii mai aud vocea ..de ceva timp,chiar destul de des,insa tot nu are rost.Nu cred ca va putea schimba cu ceva situatia.Cred ca imi este dor de vremurile in care credeam ca este doar al meu.

      Ștergere
  5. Hm...toate astea imi suna foarte cunoscut,dar in acelasi timp mi se par straine de la un timp incoace...pai ce poti sa faci cu acel dor...incearca sa-l readuci in viata ta sau incearca sa-i tina altcineva locul(cam imposibil)..Imi pare rau,poate se va reintoarce la tine,fi pozitiva:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uhm..cum ai spus si tu,este imposibil.Oricat de mult ne-am dori sa putem inlocui pe cineva,este in zadar..Multumesc :*

      Ștergere
  6. Imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund la intrebare:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce sa faci cu dorul?
    As vrea sa iti dau un raspuns dar chiar nu stiu ce sa faci cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presupun ca nu-l putem arunca la cosul de gunoi si nici nu-l putem ignora.

      Ștergere
  8. Dorul ăsta trebuie să fie eliberat la un moment dat!
    Răspunsul îl găseşti doar în sufletul tău.

    RăspundețiȘtergere
  9. Astepti :) Suna urat si suna a "o lunga perioada" si poate ca te gandesti c-ai asteptat deja destul, c-ai avut destula rabdare, dar nu-i asa. Poate ca nu o sa incetezi niciodata sa-l iubesti, stii ? Dar o sa inveti sa traiesti fara el, o sa inveti sa te obisnuiesti cu dorul, o sa inveti sa fii "in regula". Si-o sa inveti sa iubesti pe altcineva, pentru ca viata nu se poate opri la el, desi, nu stiu tu, dar eu am avut momente in care puteam sa jur ca asa parea. Intr-un final, toate trec, mai greu sau mai usor greu, unele ne marcheaza mai mult decat altele, unele ne invata ceva, unele ne sunt indiferente, ca si cand nu ar fii fost si unele ne sperie, ne face sa nu ne dorim sa trecem prin asta din nou, dar e un ciclu al vietii care se tot repeta. Dar n-ai sa suferi asa mereu. N-ai sa mai simti dorul asta pentru nimeni. Nu asa. Poate ca intr-o alta masura, intr-o alta forma, pentru altcineva, alta data, ai sa-l mai simti, dar nu va mai fii la el. Uite deja cat m-am insirat si ti-am scris mai mult nimicuri ! Ideea e ca dorul ala o sa dispara sau o sa se diminueze incetul cu incetul sau o sa incepi sa traiesti cu el, astfel incat sa nu mai para atat de dur ... Trebuie doar sa ai rabdare ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce fac atunci cand am ajuns la o limita ? Cred ca exista o limita pentru toate..

      Ștergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate