vineri, 26 aprilie 2013

De azi nu mai caut, POATE doar mai răspund…

  O ,te rog.Tu spui "Cine nu te cauta,nu-ti simte lipsa"?Tocmai tu ma ?Tu care asteaptai sa fi bagat mereu in seama,care se supara din orice?Tocmai tu pe care il cautam in fiecare zi ? Caruia ii dadeam sute de mesaje si te trezeai si tu in sfarsit sa imi raspunzi dupa nu stiu cate ore?Tu ,care imi dadeai din cand in cand un mesaj ca sa stiu ca n-ai murit ?Dar,cred ca este ok.Nu pot obliga pe cineva caruia nu-i pasa de mine sa imi acorde atentie.Nu pot sa il tin langa mine atata timp cat el nu-si doreste asta.Ce este trist din toate astea ?Ca ai obtinut ce ti-ai dorit ..daa ,"chestia aia " pentru care ai "luptat" mai bine de 1 an..Ahaa,da.Serios,nu este vina ta pentru ca eu am fost fraiera.Acum inteleg de ce mereu ma alintai asa..asa se explica cred..Nu regret ca am fost a ta,ci doar ca am ignorat atatia baieti pentru tine..fara sa ma gandesc ca unul din "fraierii aia",asa cum ii numeai tu,ma puteau face mai fericita decat o faci tu.Am inteles ca alea geloase,posesive care se supara din absolut orice motiv banal si neinsemnat,care s-ar pune in cur si`n cap pentru putina atentie,care au tate si cur ti-au castigat inima mai rapid decat am facut-o eu.
Prefer un "fraier" care sa ma streseze cu mesajele si cu apelurile,daca nu ii raspund la telefon.Mai bine un "fraier" fara like-uri pe facebook,un "fraier"d`ala care nu stie cum sa ma priveasca in ochii si care se intimideaza cand imi vorbeste.Mai bine un "fraier "d`asta decat un fitos care crede ca le poate avea pe toate.
E ciudat cum cele mai frumoase convorbiri ale noastre durau putin.Nu e ca si cum ma sunai,si ma tineai de vorba pana la 4 dimineata,desi a doua zi aveam scoala..era tipicul tau sa ma suni cand ai chef,sa vrei sa iesim imprevizibil.Cred ca daca mi-ai fi simtit lipsa ,ma sunai oricum.
Cred ca ti-as putea multumi intr-un final ..pentru tot ce ai facut pentru mine.O sa iti multumesc doar pentru ca a fost o perioda in care m-ai facut fericita cu adevarat..ti-am multumit pentru ca stiu ca nu o sa ne mai vedem niciodata.Nu voi mai scrie pe blog despre tine.Am scris destul si cred ca in ritmul asta nu te voi putea uita niciodata..Aaa..si inca ceva,te rog,nu mai face pe baiatul ranit care sufera,pentru ca esti patetic.

14 comentarii:

  1. Adevarat. La fel ca si la mine. NU merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult numai trebuia sa scri despre el ,ca altfel cu siguranta nu-l vei mai putea uita ... iar fiindca a asteptat "chestia aia " de atunci trebuie sa nu te mai gandesti la el ,asemenea persoane nu merita nimic si cateodata trecutul e mai bine sa ramana doar atat trecut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cam place sa trag de lucruri si de sentimente de teama ca voi ramane fara nimic,dar am realizat ca imi este mai bine cu mainile goale,decat cu inima franta.

      Ștergere
  3. M-ai pus pe ganduri cu postarea asta... Daca as trece printr-o situatie asemanatoare, sper sa am puterea pe care ai avut-o tu sa treci peste.
    Sper ca vei fi fericita de acum inainte si multumeste-i ca i-a lasat loc altuia care cu siguranta te va pretui si te va iubi asa cum meriti.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,nu sunt atat de puternica pe cat ma crezi tu.Cert este ca intr-un fel sau altul ,voi ,cei de aici de pe blog m-ati facut mai puternica.Multumesc :*

      Ștergere
  4. De unde sti ca a asteptat doar "chestia aia"? Ti-a recunoscut el?..Daca e asa,inseamna ca e doar un "inteligent",care se gandeste doar la obtine chestii si nimic mai mult,un om ce nu are un caracter prea frumos,dar unul ce te-a facut fericita si sa zambesti,chiar si pentru o perioada scurta si astfel de momente mereu ti le vei aminti..Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva...Oricum,desi nu sunt de mult in "lumea blogului",sunt langa tine..si sa speram la ceva mai bun:).>D:<

    RăspundețiȘtergere
  5. Simteam si eu asta acum ceva timp... E groaznic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh, de-ai știi cât de bine te înțeleg. Să știi că ești mai puternică decât îți imaginezi :)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate