sâmbătă, 6 aprilie 2013

Mă cunoşti ?

   
Sunt fraiera care iubeste fara limite si isi ofera inima si sufletul fara sa se gandeasca la consecinte.Da,aia care are cele mai multe asteptari,si intr-un final este ranita.Fraiera care asteapta,asteapta si asteapta,fara sa se plictiseasca si fara sa oboseasca.Fraiera care de cele mai multe ori crede si spera ca intr-o zi iti vei da seama cat de prost esti ..Aia care este geloasa ,sensibila ,care foarte usor poate fi facuta sa zambeasca,dar care poate fi si foarte usor dezamagita.Fraiera care are momente in care ar pune lacrimi in tot ce simte,care plange singura fara sa dea explicatii cuiva,fara sunete...Sunt responsabila,serioasa,dezorganizata,dar iubesc situatiile neasteptate,actiunile facute in urma unui implus.Urasc sa dau mesaje unei persoane si aceasta sa nu se oboseasca sa-mi raspunda..Da,sunt fraiera aia care se streseaza din toate nimicurile si care isi ocupa majoritatea timpului analizandu-si fiecare gest,certandu-se singura.Sunt fata care iarta ,dar nu uita.Sunt fata ciufulita dimineata.Sunt fraiera care ar da absolut orice ,doar ca celor din jurul ei sa le fie bine.Si nu ,nu sunt puternica.Sunt fraiera care se bosumfla,care iubeste sa-si faca poze,care iubeste zille ploioase de vara .Cred ca sunt fraiera care este mai draguta cand zambeste,decat atunci cand pune botul la toti fraierii.

17 comentarii:

  1. Tipul de „fraieră” pe care îl caut în ultimii 3 ani. Tipul de „fraieră” pe care ar face lumea un loc mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :o3 O vei gasi :* nu-ti face griji.O vei intalni exact atunci cand te astepti mai putin.

      Ștergere
  2. cine te iubeste, o va face exact asa cum esti.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Da,sunt fraiera aia care se streseaza din toate nimicurile si care isi ocupa majoritatea timpului analizandu-si fiecare gest,certandu-se singura.Sunt fata care iarta ,dar nu uita.Sunt fata ciufulita dimineata.Sunt fraiera care ar da absolut orice ,doar ca celor din jurul ei sa le fie bine.Si nu ,nu sunt puternica"fraiera asta sunt si eu..dar ma gandesc ca poate o sa se gaseasca un inteligent sa ma iubeasca si pe mine in viata asta...trebuie sa ne gandim ca altii sunt mai rau ca noi..

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi mereu ne vedem intr-un anumint mod mai neplacut,asa cum fac si eu de multe ori ...dar exista cineva care te va face sa te simti cu adevarat.speciala ...exact asa cum esti!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu merita sa te stresezi. Intr-un moment de melancolie ' fraiera ', este cuvantul care ne face sa realizam ca desi punem suflet in ceva, si vrem sa fim vazute..totusi aceea persoana nu realizeaza toate lucrurile, gesturile mici pe care le facem..pentru ca ne pasa. Vrem sa dam tot ce-i mai bun, pentru persoana de alaturi. Dar, ce te faci cand ea nu-ti da importanta, si esti precum un cui infipt in perete. Faci, sacrificii si nici nu se sichiseste sa-ti multumeasca. Genul de persoana, orgolios, carui-a prea putin ii pasa. Iar noi, tipul de fata perfecta care da totul, fara sa primeasca nimic. .. genul ' fraiera '. Nimeni nu trebuie sa te judece, si sa te faca sa te schimbi spunanadu-ti ca nu-i place ceva.. Pentru ca, atunci cand te vei schimba.. ii va placea de tine cum erai inainte. Dec, nu merita sa te obosesti. Mai exista multi in lume, si poate mai buni. Daca chiar ii pasa cuiva de tine, si vrea sa-ti descopere adevarata ta valoare, o va afce exact cum esti dincolo de prejudecati. Si va descoperi ceea ce el nu a fost in stare: Originalitatea si Frumusetea ta. Pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bucura-te ca esti asa , mai bine fraiera decat rea.
    Esti draguta .

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate