joi, 11 aprilie 2013

Nu am cum să îl uit pe el



  Nu fratee,nu-l voi putea uita niciodata. Nu iti poti uita niciodata prima iubire.Pur si simplu nu am puterea si nici nu vreau sa o fac.Orice ar fi.Indiferent daca ne-am despartit sau daca am ramas "cei mai buni prieteni".Nu conteaza cat a durat relatia noastra sau daca ea a existat cu adevarat.Nu conteaza ca il cunoastem de 5 luni,10 luni,10 ani.L-am iubit si m-a invatat sa iubesc.Da,m-a invatat sa iubesc cu toate ca au urmat apoi si dezamagiri.Asa este viata,nu ?Nu conteaza daca inainte de el am mai avut sau nu iubiti,niciunul nu s-a comportat cu el...Imi este ciuda ca in cele din urma fiecare am luat-o pe drumuri separate si imi este si mai ciuda ca nu l-am ascultat niciodata.Ca am fost egoista si putin imi pasa de sfaturile lui..pe care oricum nu le intelegeam la momentul respectiv,dar pe care le-am invatat pe parcurs.Nu o sa pot uita niciodata sentimentul ala ce ma cuprindea de fiecare data cand vorbeam cu el.Nu o sa uit vorbele calde ce ma linisteau de indata sau ochii aia care au plans si au ras cu mine.Nu am cum sa uit de el ,ma nene.Nu l-am uitat chiar daca m-a parasit si mi-a spus ca "putem ramane prieteni si putem vorbi in continuare".Si nici el nu m-a uitat.Nu m-a uitat desi este fericit cu o alta ea,pentru ca  undeva in sufletul lui inca traiesc.Si a meritat..totul !Dar de uitat,nu o sa-l uit niciodata.

14 comentarii:

  1. Cred ca nimeni nu va uita prima iubire..Ma simt ciudat cand ma regasesc in majoritatea postarilor tale si ma gandesc ca eu nu pot sa scriu penteu ca nu recunosc unele lucruri...
    Fiecare persoana care pleaca din viata noastra va avea un loc special si altele unul mult mai special,chiar daca nu sunt langa noi sentimentele sunt tot aceleasi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Poţi să te îndepărtezi pe vecie de un om ,poţi să-ţi calci toate jurămintele şi să rămâi în continuare faţă în faţă cu el ,fără să faci din asta un capăt de ţară ."

      Ștergere
  2. Dupa mine e imposibil sa uiti baietii de care ti-a placut. Mai ales prima iubire.
    Uitatul iese din discutie categoric dar cu timpul poate fi doar o amintire si atat.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de-acord cu Denisa.Nu ai cum să-l uiţi deoarece el ţi-a marcat o perioadă din viaţă.AŞa sunt femeile.E în firea noastră să suferim ca fraierele upă cineva care nu ne merită.Gândeşte-te că nici el nu te va uita.Şi asta ţi-o garantez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu trebuie sa uiti . Este un circuit lasat anume de Dumnezeu , daca ai uita nu cred ca ai fi mai fericita , ai fi mai goala. Important e sa ramai cu amintiri frumoase si sa te bucuri ca tu ai apucat sa gasesti o astfel de persoana.
    Poate ca nu ti-e bine acum si ti-ai dorii sa fie ca inainte dar nu poti sa stii ce lectia a invatat sufletul tau si pe viitor o sa-ti foloseasca..
    Nu uita ca totul se intampla cu un motiv , atat apropierea cat si despartirea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ai cum sa il uiti daca inca simti,sentimentele nu pot fi aruncate asa pur si simplu ... desi uneori asta ai vrea.Poate va fi altfel intr-o alta zi.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate