marți, 9 aprilie 2013

Şi am obosit în pula mea să mai sper

  
Si cel mai naspa e atunci cand persoana pe care obisnuiai sa o visezi dispare.Cand pur si simplu te paraseste,cand de fapt el place pe altcineva ,cand lupta pentru Ea si pe tine te da la o parte.Cand trebuie sa te obisnuiesti sa vezi poze cu el facute pentru o alta Ea si nu pentru tine. Cand trebuie sa incetezi sa mai vorbesti despre el si sa-i mai trimiti mesaje.Cand nu isi mai gaseste rostul telefonul de sub perna,pentru ca oricum nu va suna.Cand nu te mai trezeste nimeni in miezul noptii,la aceeasi ora doar ca sa-ti auda vocea...da chiar e naspa cand nu te trezeste nimeni..Cand il vezi in lista de mess si nu-l poti baga in seama. Cand stii ca nu te va mai astepta nimeni cand iesi de la scoala..cand realizezi ca te-a lasat singura.Cand nici inima nu-ti mai bate deloc,sau daca bate,bate stramb..

18 comentarii:

  1. O sa vina vremea cand un EL va face toate aceste lucruri pentru tine si nu pentru alta:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Inseamna ca el nu merita si ca va exista cineva care o va face ,te va face sa te simti mai presus de atat!Iar speranta moare ultima. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ciudat ca ..nu renunt niciodata din a fi fraiera,insa renunt destul de repede la optimism..aiurea..

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ce simti.. si chiar e trist cand ai vrea sa lupti, dar numai ai pentru cine. Cand toate acele lucruri care erau o data, acuma sunt straine. Nu e usor, sa mergi mai departe si sa te detasezi de persoana careia ii incredinta-i totul. Dar, nu inceta sa speri. Daca cu adevarat ii va pasa de tine, si te va vrea, te va cauta. Daca nu, lasa-l.. numai lupta ca numai ai pentru cine. Mergi, mai departe si gaseste-ti pe cineva, care te va aprecia si nu te va face sa suferi. Nu e garantat, dar totusi incearca. Si cel mai important.. Fa cum iti dicteaza inima.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda..e dureros dar pana la urma asta e perioada adolescentei..sunt sigura ca si noi am facut sau o sa facem pe cineva sa sufere pentru ca asta e ..dragostea cu forta nu se poate , si stii cum se zice " ce-i al tau e pus de-o parte" .

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. E rau, urat, dureros, trist si ai motive sa te saturi.
    Dar cum au spus si fetele mai sus este cineva care e jumatatea ta si el nu te va ignora. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu cit de mult doare.Si poate nu te-ar deranja asa mult,daca n-ar exista,acolo undeva o alta Ea cu El.Te inteleg.Te astept cu drag si pe la mine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am obosit sa mai sper, pe cuvantul meu ! :|

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate