duminică, 12 mai 2013

Băga-mi-aş minţile în cap !

  Si parca spuneam ca oricat de mult mi-as dori sa mai scriu despre tine ,n-o voi mai face.Si ca daca vor fi momente in care mi-e atat de dor de tine,nu voi lua telefonul in mana si nu te voi mai suna .Si parca spuneam ca nu-mi pasa,ca nu mai dau doi bani pe tine si pe ceea ce vrei tu.Ca esti un prost ,si ca va incepe sa treaca totul.Si parca spuneam..Pe dracu.Iti spun eu de ce m-am obosit atat sa repar ce tu ai stricat sau de ce te-am cautat azi..am facut-o pentru ca aveam o lista intreaga de lucruri pe care le planuiesem sa le facem impreuna,iti amintesti ? Pentru ca am simtit atat de multe lucruri,dar ti-am spus tie prea putin.Pentru ca sunt suparata pe mine pentru ca am permis unuia ca tine sa profite de mine.Si pentru ca mi-am pus toate sperantele in tine..pentru ca te-am iubit ma !Pentru ca parea ca esti singurul care ma intelege..pentru ca am atatea amintiri cu tine,incat nu stiu daca vreau sa raman doar cu ele,fara tine alaturi. 
   Stiu ca intr-o zi probabil te vei mai intoarce.Stiu ca la un moment dat,intr-un moment de plictiseala te vei gandi sa ma cauti .Probabil ca ziua acea nu va venii prea curand dar atunci cand te vei intoarce ..voi avea suficienta putere sa te ignor asa cum ai facut si tu cu mine.Asa,fara motiv.Fara nicio explicatie.Vezi tu,singurul lucru cred pe care il apreciez si iubesc la tine este orgoliul si usurinta cu care treci peste toate..de fapt,te invidiez pentru asta,desi poate asta nu te face neaparat o persoana mai puternica.Si e ok.In ciuda tuturor chestiilor pe care le simt,nu te invinovatesc.Poate ca nu m-am obisnuit cu gandul ca pur si simplu n-a fost sa fie,insa sunt fericita.Chiar si cu starile astea ,cu dorul de tine din cand in cand.Sunt destul de desteapta sa stiu cum sa-mi ocup timpul ca sa pot uita de tine..chiar daca doar pentru cateva ore.Ah,si da..cand ma gandesc ca tu erai ala care vorbea de iubire,de dor ,de sentimente,de persoane care nu ne iubesc asa cum ne-am dori noi..Regret ca nu te-am intrebat niciodata ,vazandu-te atat de "domnul-stie-tot",cum pot uit pe cineva pe care stii ca trebuie sa-l uiti,dar ti-e teama ca ,uitand ,sa nu te pierzi astfel pe tine,si ce a mai ramas din tine.De parca ar fi asa usor sa uiti pe cineva...
  Si poate ca pana la urma fiecare lucru pe care l-am facut alaturi de tine,oricat de nesemnificat credeam ca este,a fost important sa-l fac.Pentru ca nimeni nu-l va mai face.

9 comentarii:

  1. Nu cred ca este posibil sa uiti pe cineva care, din ceea ce am citit, pare foarte important pentru tine insa, probabil am mai zis asta, insa cred ca va veni cineva care va fi poate chiar mai important pentru tine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..a fost,de fapt este destul de important pentru mine,insa se zice ca atunci cand cineva pleaca din viata noastra,cineva este pe cale sa intre.

      Ștergere
  2. Nu o sa uiti niciodata dar vei ajunge sa ignori, sa accepti si sa nu te mai gandesti la el cand vei fi un persoana potrivita alaturi. Esti tanara si ai tot timpul sa il gasesti pe Mr. Right. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este posibil să îl uiţi..nu atât de devreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaai , ce dor imi era , Nesuferito' ! Ehh .. iubirea asta . Mereu ne da batai de cap . :(

    RăspundețiȘtergere
  5. E mai bine sa ignori si sa uiti ce te raneste cu timpul va disparea si mai ales cu ajutorul altcuiva care stie sa te aprecieze si sa te pretuiasca ca atare!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate