joi, 2 mai 2013

:-j

  
Te-as fi luat in brate si te-as fi sarutat intr-un mod nebun .M-as fi ridicat pe varful degetelor doar ca sa ma joc cu firele tale blonde de par.Dar nu am facut-o.Am preferat sa ma "scuz",vrand sa dau impresia ca nu te-am observat.Mi-am lasat privirea in pamant ,cautadu-mi prin buzunare telefonul,in speranta ca vei trece mai repede prin fata mea.Si totusi,te-ai oprit fix in dreptul meu.M-ai masurat din cap pana`n picioare dandu-mi din cap si trecand mai departe.Pur si simplu ai plecat fara sa privesti in urma,fara ca macar sa ma saluti..fara ca macar sa-ti ceri scuze ca ai fost un prost.Dar a fost ok,chiar daca am crezut mereu ca ai ceva in plus fata de ceilalti.Mi-ar fi placut sa nu dau doi bani pe privirea si pe chipul tau..Am luptat pentru tine,dar am obosit.Cand mi-a fost dor de tine,te-am cautat,ti-am lasat sute de mesaje,dar tu nu te-ai deranjat sa-mi raspunzi.Intotdeauna am fost acolo pentru tine,si astazi ,ce ai facut ? Nimic.Pur si simplu ai plecat.Lasandu-ma acolo in mijlocul strazii fara ca macar sa mai am puterea sa merg mai departe.Nu aveam pretentia sa ma intrebi daca sunt bine..dar m-as fi asteptat ca macar sa ramai in fata mea mai mult de 2 secunde,sa ma lasi macar sa te salut eu daca tu nu ai facut-o.Si ah,sunt atat de cretina..de parca nu a fost de ajuns,de parca nu imi tremurau destul genunchii,ti-am mai trimis si un mesaj imediat ce ai trecut de mine..si am asteptat ca macar sa imi raspunzi...si nimic..
Nu m-am obosit sa-mi mai verific telefonul pentru ca oricum stiam ca nu-mi vei raspunde.Nu ne-a mai ramas sa ne spunem nimic.Si faptul ca mi-am lasat privirea in jos,evitandu-te a vrut sa insemne ca inca te mai iubesc,dar ca sunt mai fericita fara tine.Nu stiu de unde atata putere,nu stiu daca o pot numi asa,nu stiu daca ma mint singura.Stiu doar ca am gresit dandu-ti amaratul ala de mesaj...pentru ca asta insemna ca ai miscat ceva din mine la vederea ta..

13 comentarii:

  1. Da,aşa se întâmplă mereu.Un nesimţit,după ce ai terminat-o cu el,nici măcar nu te mai salută.Iar ţie trecutul îţi înfige şi mai tare cuţitul în rană.Dear,de ce?Uită-l!Sau nu poţi?Gândeşte-te la cât te-a dezamăgit,şi mergi înainte,nu cu capul plecat,ci cu el ridicat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o sa incerc sa gasesc motive ca nu pot sau mai stiu eu ce..Cred ca de fapt nu vreau.Nu vreau pentru ca el chiar a fost singurul dintre atatia care reusise sa ma faca fericita cu adevarat.Care,nu trebuia sa se puna-n cur si-n cap ca sa-mi faca mie pe plac..pur si simplu reusea .Este chiar trist sa vezi ca persoana pe care ai vrut-o cu atata tarie langa tine,si dupa tot ce s-a intamplat intre mine si el,trece pe langa mine in felul in care a facut-o.

      Ștergere
  2. Mda, cunosc acest "scenariu" , mi s-a intamplat si mie ceva asemanator. . si ca sa fiu sincera, eu tot timpul ii trimit mesaje dupa ce trece pe langa mine, de fiecare data misca ceva in mine cand il vad, dar incerc doar sa .. ma abtin. Capul sus ! Priveste inainte si incearca sa treci peste ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt si proasta..pentru ca stiam deja ca nu voi primi nimic inapoi,doar ca ..imi place sa ma complic si sa ma enervez aiurea..Multumesc :*

      Ștergere
  3. si in acest scenariu tot tu ramai vinovata, ca deobicei, cel putin asa mi se intampla mie, dar va fi totul bine ;)
    P.S. dragut blog :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa vina timpul cand el o sa lase privirea in jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca ma mai gandesc la momentul in care el o va face..nu ma incalzeste cu nimic ca roata se va intoarce candva.

      Ștergere
  5. Trebuia sa-i arati ca poti si fara el , nu trebuia sa-i arati ca inca il iubesti , trebuia sa fii mandra si dreapta , sa-l sfidezi cu privirea ta indiferenta , fie ea si falsa , nu stiu ce fel de mesaj i-ai dat dar trebuia sa-i dai unu in asa fel incat "sa-l atinga" , nu sunt eu rea doar ca uneori trebuie sa constientizeze ce-au pierdut , de fapt , o sa constientizeze caci pe lume tot si toate se platesc insa uneori e nevoie de mici " razbunari " .
    Ai grija de tine si Paste fericit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi trebuit ..asa se presupunea ca trebuie sa fiu,doar ca n`am putut..nu ca ar fi singura data cand as incerca.Poate ca sunt eu prea fraiera.

      Ștergere
  6. Crede-ma o sa vina o zi in care o sa te bucuri de aceasta plecare a lui.Am patit-o si eu,dar acum sunt fericita,cu un alt el,care nu m-a lasat balta.Precedentul a fost asa zisa-prima mea iubire,a plecat departe de hotarele tarii,fara sa ma anunte sau macar sa-mi dea un mesaj de ramas bun.A trecut mult timp de atunci,azi nu mai regret,pentru ca l-am intilnit pe cel care are nevoie de mine,cel care ma facut sa iubesc din nou,mai fruumos.Si daca e sa ma mai gindesc mai bine,viata mea a inceput cu acel El din prezent,pina la El astazi nu mai vreau sa-mi aduc aminte.
    Mi-a placut postarea,pentru ca am trecut si eu printr-o asemenea stare.Te astept cu drag si pe la mine,cu o parere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca sunt putin mai fericita fara el..si ma bucur de plecarea lui,in felul asta le dau prioritatea persoanelor care ma merita cu adevarat.Ma bucur pentru tine draga mea :*

      Ștergere
  7. E greu sa te obisnuiesti cu plecarea asta a lui.Parca tu ramai in prag,in urma lui,facandu-i vag un semn de intoarcere.
    Candva,fara sa iti dai seama,o sa te simti mai bine.Timpul vindeca,adesea...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate