vineri, 30 august 2013

Nehotaratii sunt capabili de pasiuni nebunesti !

"Ce sunteti voi de fapt ?"

Nu stiu. Cateodata am impresia ca suntem niste straini. "Uitam"sa ne dam mesaje,"uitam "sa ne bagam in seama."Uitam"pur si simplu.Alteori am impresia ca suntem "prieteni".Da,"prieteni" d`aia care se saruta,"prieteni"care isi spun vorbe dulci,"prieteni"care se intalnesc si se imbratiseaza,"prieteni"care isi petrec seri impreuna,"prieteni"timizi carora le este rusine sa-si atinga mainile,"prieteni"care isi
marturisesc ca se plac reciproc,"prieteni"care vorbesc nopti intregi,"prieteni"care fac pariuri precum : cine rezista sa nu-l sarute pe celalalt .."Prieteni"care dupa o lunga perioada de timp uita unul de celalalt ,si revin iar unul in bratele celuilalt..Genul ala de "prieteni"care se intalnesc pe strada,se privesc si isi continua drumul.Iar uneori,suntem copii.Niste copii prosti si ranchinosi.Copii batuti in cap ,orgoliosi si fraieri..

"Presupun ca se poate numi un fost iubit."

Ne leaga multe amintiri.Ne leaga zile in care uitam de teama si il strangeam la piept.Ne leaga priviri si ciupituri,atingeri si razbunari copilaresti.Ne leaga lacrimile mele,increderea si gingasia lui.Ne leaga fiecare intalnire si fiecare apropiere,dar si fiecare distantare .Ne leaga vara trecuta,si putin din vara asta..Il leaga de mine simplul fapt ca am fost PRIMA..Si totusi,desi ne leaga atatea nu l-as putea numi "fost iubit".L-as putea numi cineva special.Cineva special care mi-a distrus increderea ,dar pe care l-am iertat din suflet.Doar ca uneori nu pot uita ca este doar un strain si ca au fost dati in care imi spunea"ne vedem maine"si treceau saptamani fara ca macar sa aud ceva de el. Nu pot uita nimic.Ca sa-si atinga statutul de "iubit"trebuia sa imi aprecieze eforturile..Dar,n-a fost sa fie.Sunt zile in care ma facea sa ma simt iubita si altele in care ma simteam doar o amica.Zile in care am facea fericita apoi ma ignora complet.Si din pricina asta nu stiu ce am fost sau ce vom fi.Pentru ca nu stie ce vrea,sau daca stie,sta prost la capitotul demonstratie..

17 comentarii:

  1. M-a facut asa curioasa povestea ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Câte amintiri vor rămâne vii!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca e despre mine articolul asta.Am trecut si eu prin astfel de chestii cu o persoana , ba chiar si amu trec)

    RăspundețiȘtergere
  4. E greu cand lucurile sunt incerte si nu sti in ce situatie te afli exact. Si mie imi place ca lucrurile sa fie cat mai clare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta este singurul lucru pe care mi-l doresc . Sa stiu naibii ce fac de acum incolo,daca mai are rost sau nu...

      Ștergere
  5. Daca nu stie trebuie sa se hotarasca,pana nu va fi prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa-mi pastrez sentimentul pentru el,dar am sa-mi pierd interesul ..

      Ștergere
  6. Ce intrebare-i aia? ce sunteti voi? In linii mari, doi oameni. In rest, nu mai conteaza

    RăspundețiȘtergere
  7. "Ce sunteti voi de fapt ?" o sa iti spun eu ce sunteti : sunteti doua persoane care nu realizati cat de mult insemnati unul pentru altul . Niciodata sa nu te gandesti ca aceste amintiri petrecute impreuna cu tine el va uita , pentru ca nu e adevarat. El mereu isi va aminti de fraiera pe care candva o avea doar pentru el chiar daca el nu a realizat pe moment..
    Pupii :* Fi puternica Nesuferito'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dracu stie ce-si va aminti el si ce nu . Degeaba are sentimente pentru mine,sau pretuieste amintirile,daca faptele spun contrariul..zic.

      Ștergere
  8. Amintirile raman acolo ca niste trofee castigate datorita momentelor incredibile si unice petrecute impreuna. Indiferent de ceea ce va urma, sacul cu amintiri il vei putea deschide oricand, oriunde, dar nu cu oricine.

    te pup, bleguta mea :*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate