duminică, 29 septembrie 2013

Chiar imi pare rau..

 
  Imi pare rau daca te-am deranjat vreodata sau daca am avut prea multe pretentii de la tine. Imi pare rau ca te-am strans in brate fortat ,sau ca m-am ingrijorat pentru tine. Chiar imi pare rau pentru datile alea in care am vorbit mult si prost,daca am indraznit sa te vreau doar pentru mine,daca am fost prea orgolioasa si ti-am furat timpul.Imi pare rau ca ma ofer intru totul persoanelor pe care le iubesc si ca le dau inima in palma. Imi pare rau ca ai avut prea multe asteptari de la mine si te-am dezamagit.Sau ca mi-am deschis sufletul in fata ta cand tu te asteptai mai putin.Imi pare rau ca tu imi spuneai : "hai" si eu iti spuneam : "mai stai".Imi pare rau ca la auzul vocii tale tremuram si ma bufnea plansul de fericire..Imi pare rau ca nu am "fani "disperati si obsedati de mine.Imi pare rau ca nu sunt populara pe facebook si ca nu am 9874231564 de like-uri la poze.Imi pare rau ca nu am in telefon conversatii cu mii de baieti si ca nu le bag aceleasi vrajeli la toti.Imi pare rau ca imi dedic timpul si nervii unui singur baiat,ca nu mai vad nimic inafara de el sau ca nu constientiz si eu naibii odata ca nu aduce nimic bun !Imi pare rau ca nu sunt frumoasa,ca sunt o pitica cu cosuri ,ca imi este frica de sange si ca sunt timida..si nu tupeista sa-i las pe toti cu gura deschisa .Imi pare rau ca nu intorc capete pe strada..In schimb,nu-mi pare rau ca sunt eu,ca nu sunt buna la toate si ca daca va fi sa contez pentru cineva,voi conta fara sa ma straduiesc sa-i aduc luna de pe cer.

8 comentarii:

  1. Conteaza ca esti tu si ca esti diferita! Cine te va placea o va face exact asa cum esti fara sa schimbi absolut nimic si mai ales fara sa-ti para rau.Nu trebuie! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acel "imi pare rau" sper ca este ironic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă cineva te iubeşte, te va iubi aşa cum eşti. Nimeni nu te poare iubi aşa cum ar vrea să fi. Nu trebuie să îţi pară rău pentru cineva care nu te apreciază aşa cum eşti.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. De-acord cu Andreea.Tu nu trebuie să te dai peste cap ca să-i faci lui pe plac.Dacă te iubește,te acceptă pe TINE(cu toate defectele și calitățile tale).

    RăspundețiȘtergere
  5. Citindu-ti randurile mi-am adus aminte de un citat din marele film "Love Story": "Love means never say you're sorry!"

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate