marți, 10 septembrie 2013

Stiu ca n-ai sa intelegi..


Cel mai tare detest sa vina cineva si sa-mi critice alegerile . Sa vina cineva si sa-mi spuna ca sunt naiva si proasta,ca imi place sa-i fac pe altii sa sufere,ca cedez mult prea usor si ca n-am habar de nimic. Detestul tupeul ala superior si egoismul ala cu care  imi insulta principiile si persoanele dragi mie.Si cred ca nu ma deranjeaza atat de mult reprosurile, ci faptul ca ele vin din partea unei persoane pe care am iertat-o in cel mai ciudat mod de fiecare data. Fara reprosuri si fara crize.Sunt luata de proasta fix de persoanele care nu le-am crezut niciodata in stare ca o vor face..Detest sa-i murdareasca memoria persoanei pe care o iubesc cu presupusuri,fara sa fie acolo,sa simta ce am simtit eu .Sa vina cu un tupeu d`ala jegos si sa-l critice,sa-mi spuna ca m-a folosit,ca eu am pus botul la vrajelile lui si ca nu merita nimic.Asta ma enerveaza in ultimul hal.Pentru ca,daca este o persoana care ar trebui sa-mi critice relatia cu fraierul meu,acea sunt eu. Nu tu. Un prost care m-a facut sa plang si m-a aruncat in bratele altuia sa ma consoleze.Nu-mi vorbi tocmai tu de batut joc. Nu-mi vorbi tu mie de reguli si de sinceritate.
 
Nu m-as fi "aprins "asa repede daca veneai si-mi spuneai ca-ti pare rau. Ca stii cata suferinta am indurat. Ca ii multumesti lui pentru ca a avut grija de mine si m-a iubit. Macar daca aveai bunul simt sa-mi spui ca pur si simplu nu-l suporti si nu-l vrei in preajma mea. As fi apreciat de o mie de ori mai mult asta decat  jignirile tale.Nu ai de unde sa stii tu cum era el.Nu ai de unde sa stii din moment ce niciodata nu ai vorbit cu el,daca niciodata nu l-ai privit in ochi ,sau macar sa ai prieteni comuni cu el.Nu ai de unde sa stii tu ca m-a folosit .Ok ? Si daca si-a batut joc de mine,ma priveste pe mine. 

Si stii ? Nu,tu nu stii nimic . Nu ai nimic in capul ala,dar nu-i nimic,am sa-ti povestesc. Am sa-ti reprosez in fiecare zi cat de las esti,ca il judeci pe el,desi nu sti nimic de el.El este sensibil.El este cel mai potrivit atunci cand ai nevoie de cuvinte dulci ,sau atunci cand iti doresti ca cineva sa faca un gest neasteptat si dragut.Tu ai putea sa ma surprinzi cu asa ceva ? M-as bucura daca mi-ai raspunde printr-un "da "cat tine de mare,dar..as avea de asteptat mult si bine.Stiu ,este ciudat : ii vom ura intotdeauna pe cei care ne iau locul in viata unei persoane importante. Dar nu cumva tot noi suntem de vina ca nu am stiut sa apreciem ce aveam ,la timp ?Si doamnee,esti atat de absurd.Jignindu-l pe el,este ca si cum ai arunca cu noroi in mine.Nu te vei compara niciodata cu el. El ma intelege,pe cand tu..tu nu-ti vezi propriile greseli,dar stii sa vezi greseliile lui. Ma intreb ..cine a fost mai castigat ? Tu ca ti-ai batut joc si ai reusit sa ma faci sa te dezgust ,sau el ,ca ma poate avea la orice ora din zi ?

8 comentarii:

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate