luni, 27 ianuarie 2014

Este al meu si asta explica totul


Pentru ca de fiecare data cand ma plimb si afara ninge,imi doresc sa fiu cu el de mana.Pentru ca de fiecare data cand ma trezesc dimineata ma cuprinde un dor nebun sa-l vreau langa mine,sa-l strang in brate si sa-l trezesc gadilandu-l. Pentru ca este al meu si m-a lasat intotdeauna sa aleg ce-mi doresc chiar daca stia ca s-ar putea sa nu faca parte din alegerile mele.Pentru ca mi s-a rupt inima in mii de bucati azi vazandu-l cu lacrimi ochi,vazandu-l cat de prostut si de inofensiv poate fi uneori.Pentru ca am ajuns sa fiu dependenta de el.Si poate,doar pentru cateva secunde,ideea ca l-as putea pierde dintr-o prostie,pur si simplu ma omoara.Pentru ca mi-ar placea sa fie el primul caruia i-as gati .Pentru ca sunt cea mai rea persoana de pe planeta asta,dar el scoate ce este mai bun din mine.Pentru ca as muri daca ar pati ceva.Pentru ca oricat l-as fi indepartat acum luni bune,acum il vreau tot timpul in preajma mea.
   Pentru ca am intrat in noul an alaturi de el.Pentru ca sub brad nu am avut nevoie de cadouri ,pentru ca el nu are pret.Ceea ce a contat si conteaza cu adevarat am simtiti in aer,in imbratisari,in saruturi,in zambete si intr-o pereche de ochi.Pentru ca imi este de ajuns El.Imi e de ajuns sa il aud si sa il privesc dormind.Acum imi e de ajuns el ca sa fiu bine si sa scriu vesela pe blogul asta .Pentru ca i-am scris chiar si o scrisoare si mi-e teama sa i-o ascund printre lucruri.Pentru ca am scris-o cu drag.Pentru ca odata ce am inceput primele randuri nu m-am mai putut opri.Pentru ca am pus-o intr-un plic albastru si am de gand ca saptamana asta sa i-o las sub perna .Si mi-e putin teama ,stiti?Imi tremura sufletul.N-am mai simtit niciodata asta si mi-e frica..

7 comentarii:

  1. Sa nu-ti fie frica, nu ai de ce, iar asta e un sentiment frumos nu trebuie sa il traiesti cu teama, ci cu bucurie si dragoste, sa simti totul, sa te lasi dusa de val...traieste doar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul are un inceput. A venit momentul sa simti si tu asta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de dragut <3,sa inteleg ca totul este muult mai bine intre voi? Chiar ma bucur :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place să văd oameni fericiți. Mă bucur pentru tine, pentru voi.
    Take care! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos , nu stiu de ce dar ma bucur pentru tine , poate e din cauza faptului ca n-ai cum sa nu te bucuri cand cineva descrie atat de frumos dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma regasesc...atat de frumos,e un sentiment unic,sublim sa ai pe cineva al tau.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate