vineri, 22 mai 2015

Este haos.Peste tot.

 Ti-am spus de nenumarate ori sa faci curatenie. In suflet,printre ganduri,in camera. Este haos.Peste tot. Ti-ai lasat imprastiate hainele.Pe marginea patului. Pe birou . Pe jos.Ma tot impiedic de lenjeria ta intima plina de resemnare,de sictir,de vina .Lenjeri pline de amintiri.Amintiri cu el.M-am murdarit sufiecient .M-am murdarit teribil. Am incercat in repetate randuri sa ma sterg,dar in zadar. Mi-au ramas pe piele si pe haine frica si durere.Multa durere.Am calcat in lacrimile tale.In nenorocitele tale de lacrimi.Am calcat in vinul si cioburile de aseara. Ti-am tot zis sa-ti faci curat in camera . Fa-ti curat in suflet . E plin de mizerii.
 

   Ia un aspirator si aspira-ti sentimentele. Sunt imbacsite. Sunt pline de praf.Iar cu o matura,strange-I pe toti si arunca-i la gunoi. Arunca-i pe cei care te-au lasat in urma,pe toti cei care ti-au promis ca vor fi acolo si n-au fost. Si sa nu uiti. Scapa inclusiv de el.A renuntat demult la tine. Nu are nevoie de tine si nici tu nu ai nevoie de el. Scapa de toti . Ei te-au alungat de mult . E timpul s-o faci si tu.

  Fa-ti un dus .Mirosi a el.Mirosi a teama. Mirosi a nopti nedormite .Duhnesti a alcool si a deznadejde. E intepator mirosul .Ai trupul imbatranit.Asa este si sufletul.Fa-ti curat in minte. E multa dezordine acolo . Sunt atatea chipuri. Ma mir ca nu ai ajuns la nebuni. Iti amintesti tot.De ce-l lasi inca sa-ti zburde liber prin minte ? Resemneaza-te ! Alunga-l . Este haos.Peste tot.

3 comentarii:

 1. Uneori cand scrii imi rupi inima pentru ca apoi sa o pui la loc printr-un singur cuvant. Esti fenomenala.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-ai transmis sentimente extrem de puternice. Poate ca un haos poate fi si "aranjat"cu timpul...
  Un premiu si o mica provocare : http://pooh-dreams-roxy.blogspot.ro/2015/09/premiul-liebster-cu-si-despre-bloggeri_2.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună! Te așteaptă un premiu pe blogul meu.
  http://welcome-to-my-infinite.blogspot.ro/2015/11/premiu.html.

  RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate