sâmbătă, 28 mai 2011

FeeLing

    A fi indragostita...Pffff este un sentiment cat se poate de frumos.
    Cand iubim simtim ca plutim  dar totusi nu avem aripi...Nu m-am gandit niciodata cum as putea supravietui fara sa ma   atasez de o persoana,de un prieten bun...fara sa iubesc.Mii de intrebari  apar : ,,Vreau sa cedez? Vreau sa...,,imi incep viata?Sa fiu a lui ,Sa vada  ca il iubesc cu adevarat ?Sa trec cu vederea peste toate pentru ca il iubesc?''
    Nimic nu ne poate opri sa nu ne indragostim ....Poate doar acel sentiment de teama.Pai daca iubim,ar trebui sa fie totul in regula,nu-i asa?Dar...mereu va exista un ,,dar'' care strica totul...Eu una nu am trecut niciodata peste acest ,,dar''.Nici eu nu stiu de ce dar frica nu va disparea niciodata .
   Este naspa sa pui mult suflet intr-o relatie si apoi totul sa se sfarseasca ,dar asta nu inseamna ca nu putem trece peste .Timpul le va rezolva pe toate mai devreme sau mai tarziu.Nu mereu exista povesti cu ,,Happy End''.

   Am auzit chestii de genu :,,gata de maine nu voi ma voi mai indragosti,nu imi voi mai face un iubit /a''.Sincer mi se pare o chestie banala .Fiecare are propria parere.Daca stam sa ne gandim nu toti sau toate suntem la fel si poate si noi la randul nostru putem face persoana iubita sa sufere chiar daca nu o facem cu intentie. 
  In final cred ca a fi indragostit/a poate este cel mai de pret sentiment ,in care poti darui tot,fara a cere nici macar o floare inapoi.



                          JUST LOVE <3


  

3 comentarii:

  1. Iubirea e cel mai frumos sentiment.e un sentiment care te face atat e fericit incat simti ca esti in al 9 lea cer dar totusi acest sentiment poate sa te faca si sa suferi.!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate