sâmbătă, 12 noiembrie 2011

What is wrong with you?

    Definitiv nu vreau sa ne bem nebunia-n frigul asta terbibil.Nu am nimic cu tine,insa urasc tot peisajul asta ruginiu ce imi da acea senzatie de lupta...Sincer!Vreau sa te vad venind iar de pe acea strada.Vreau sa ma vindeci .Dar mai bine las'o asa..Suntem liberi ,dar traim intr-un cerc facut cu compasul.Stim amandoi cum e sa n-ai si sa vrei si sa ceri si sa iei si sa speri si sa pierzi.
   Intoarce-ti privirea pentru ca ochii tai ma hipnotizeaza.Asteapta doar si fa ca mine.Cum poti fi atat de inocent?Cum ma poti calma doar spunandu-mi ca iti este frig si ingesuindu-ti mainile in buzunarele gecii mele?Intelegi ce zic?Ma opresc putin ca sa te admir si ma retrag in spate.Vreau sa iti vad chipul tau palid si vreau sa fac tot ce te-ar putea scoate din minti.Isi aseaza mana pe picioarele mele si inca putin si simt cum respira sub nasul meu.Fara cuvinte,cu limbajul trupului lui obraznic ma sufoca.Isi plimba mainile lui reci pe chipul meu si cu glasul meu subtire ii ating timpanul.Imi cuprinde trupul si imi ridica silentios buzita .Ma cuprinde de mijloc si rade cu gura pana la urechi.Ah,esti atat de rece!,,Nu te-a luat cu frig?''.Baa da,insa mai conteaza?Am incredere ..nu vei intrece masura.Izbucnesc in mii de zambete  si el isi plimba mana pe coapsele mele.Esti nebun?!Imi scoate limba si in sfarsit imi putea simti marginea de la sutien.Opreste-te!Ma trage mai aproape si curg rauri de sentimente.Nu pot fi puternica impotriva curentului ce ma trage.
Pipaitul lui in noapte imi aduce aminte de primele intalniri si cand ma voi intoarce acasa capul meu va fi invadat de hologramele acestor clipe.
   Tine-ma ,altfel voi muri de frig.

14 comentarii:

  1. plin de sentiment sfarsitul, plin de durere tot continutul..
    frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau mai bine "inveleste-ma, altfel voi muri de frig"...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos!! Atat de sentimentalist si pasional! Genial...M-ai lasat fara cuvinte<3
    Chiar imi place:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si-atat de multe sentimente joaca in mintea si sufletul tau...

    RăspundețiȘtergere
  5. @29decembrie:Durere?!Mie nu mi se pare.Adica,cel putin in prezent imi este alaturi.
    @Irina Constantin: :)
    @Sweet Lemon:Multumesc!
    @Raisa: ;;)
    @Gabriela:Multumesc pentru sprijin;)
    @Eu::|Din pacate da..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai un stil anume de a scrie !

    Frumos :x

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte foarte frumos postul...sincer as vrea sa zic mai multe despre postul tau..dar,nu-mi gasesc cuvintele acum..oricum...e minunat felul in care scrii

    RăspundețiȘtergere
  8. @Denisaaa: Iti multumesc!
    @Ilo:Ah,si eu as avea atatea de spus(in general vorbind)..Mersi de vizita:P
    @Lamitza:Pentru ca da:))este toamna si pentru ca mainile lui sunt putin obraznice:))Ceea ce nu ma prea surprinde,sincer!:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Toamna asta, tuturor ne aduce numai nefericiri;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Din nou citesc tristeţe printre rîndurile tale care parcă ar fi o inimă însângerată...plină de pasiune,dar mereu cu întrebări fără răspuns. Te îmbrăţişez cu drag, ai grijă de tine;)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate