miercuri, 2 noiembrie 2011

Pretty little girl

   Nu lasa lumea sa aduca in ochii mei din nou lacrimi.Cu gura pana la urechi ma bucur alaturi de ele.Parul meu zboara pe ritmul muzici si cantecul asta imi aduce aminte ca acum nu sunt singura.Dar nu!Cu fiecare pirueta facuta in jurul notelor muzicale ma bantuie acelasi tip brunet,cu ochii de cameleon.Eu sunt destul de fetita sa stiu ca o data mica nu voi putea inceta sa te iubesc.Si eu stiu!Este ceva temporar pana cand ma vei putea trage spre tine ,pana cand imi vei putea atinge parul ravasindu-l jucaus,pana cand iti vei arunca pe o bancuta gecuta si imi vei cere sa te incalzesc...pana cand presiunea va scadea.

   Ma arunc fara cuvinte in multimea infierbantata si ma imprastii in mii de cioburi colorate,pana uit tot.Sunt doar o sclava in fata intunericului si a acestor sentimente de teama.Situatiile sunt irelevante acum.Iubesc  cum mintea imi este invaluita de modul in care sunt cicalita,iubesc modul in care m-am indragostit peste noapte. Simte cineva in jurul meu asa ceva?Doar suna-ma si deconecteaza-ma de la durere .Ia-ma !Nu ma zdrobi!
Iar acum dansez in picioarele goale in cenusa,fara nimeni in jur.Aceasta este doar o poveste a unei fetite.Pentru ca vreau sa fiu doar o parte din ceva ,vreau sa alin fiorii.Trag draperiile .Vreau sa ma trezesc!Ceilaltii ce dansau dispar cu fiecare raza ce se strecoara pe fereastra deschisa.Vreau sa vad dincolo de trup si fiinta.Vreau sa ma trezesc tipand:,,Da-mi drumul stii ca nu imi place''..

   Dar sunt bine!Continui sa ma fac ca ploua si ca esti prea ocupat pentru mine.Voi fi aici!
   Trezeste-ma si spune-mi ca sunt destul de fetita sa dansez printre atatea nevoi!

11 comentarii:

  1. frumoasă ultima frază:)
    la fel şi postarea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. O micuta balerina face piruete stilistice pe portativul toamnei, adaugand sentimentul singuratatii langa nota mi. Mi se pare ca e scris foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta-i cel mai frumos, sa lasi totul deoparte si sa nu te mai stresezi:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Faci foarte bine ca lasi timpul sa treaca si tu uiti de toate grijile.Mergi inainte,nu totul se rezuma la ,,el".

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos,frumos de tot... iluziile sunt atât de calde şi ne fac inima să bată aşa de tare...Sper ca dorinţele să ţi se împlinească la fel cum razele e soare desăvârşesc inocenţa dimineţii.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Piguu:Multumesc:*!
    @ionelmuscalu:singuratate?!Hmm...posibil.
    @Goda:Desi incerc nu reusesc tot timpul.Poate asta este si scopul.
    @Raisa:Acest ,,el''inca este prezent in viata mea.Cu toate asta am vazut ca mai pot simti pentru un inca ,,el''ceva cu totul special.
    @Lamaitza:O da:>
    @MiiutaChan:Si eu sper acelasi lucru.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos....imi place la nebunie de aceasta fetita si de gandurile sale inocente. M-am indragostit de postarea ta atat de sincera si sensibila...
    Superb:X:*

    RăspundețiȘtergere
  8. e dragut cum te inspiri tu din orice

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate