duminică, 6 noiembrie 2011

Shoot yourself

     Nu vreau sa dorm ,mi-ar fi dor de tine si nu vreau sa ratez nimic...absolut nimic!
     Stiu ca acum ma auzi.Eu cred ca a fost o simpla nebunie .Ma simt atat de nasol.Si inceteaza.Nu imi spune sa nu plang...Dar plang nu?Imi pare rau ca-ti vorbesc.Cat vrei sa mai astept?!Impusca-te!
Privind felul in care imi hranesti inima vreau sa iti zbori creierii.Unu...doi.Haide!!Ce mai astepti?
Am vazut deja prea multe.Aruncati toate visele.Te voi urmari pas cu pas si nu voi ezita sa te fac sa te urasti singur.Imbratiseaza-ti durerea.Incarca!Trage!Impusca-te!Asta este o lume de papusi cu sfori.Unde iti sunt atele?Doar gandeste-te ca totul a inceput.Trage-mi palme sa ma trezesc cand gresesc.Razi cand te ciupesc.Fumeaza cu mine.Vreau sa uit!

   Opreste-te nu te uita in ochii mei.Pe bune,tu chiar nu simti?Apasa pe tragaci pana te inmoi.Lasa-ti inima sa se zbata.Smulge-ti usor tricoul de pe umeri !Stiu sufletul o sa doara.Uneori cazi,te ridici si continui in acelasi mod.Ei bine,acum sunt o criminala.Acum omoara-te .0moara tot,sentimente,trupul in care te zbati si persoanele pe care spui ca  le iubesti.Vad cum te ascunzi dupa acelasi zambet fals,insa vei ceda.Recunoaste-ma!Muzele mele iti vor atinge buricele degetelor si Pac!Te vei sinucide.Insa tu nu te-ai schimbat.Ai ramas acelasi idiot .Te vei afla in cadere libera.Esti paranoic.Iti ranjesc in fata!Nu imi pasa!
   De ce iar te ascunzi?
   Sunt doar ranile lupilor ce acum te infioara. Le simti adanc in suflet .Cauta-ti linistea departe de acest loc.Pentru ca te va costa mai mult decat atat. Stii? Uneori ti se pare dificil si greu.
   Poate nu imi pasa daca nu te iubeam.
   Alergand spre tine am indraznit sa te opresc. ... 

13 comentarii:

  1. Trista postare. De ce esti trista ?:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibila..intradevar geniala!

    P.S-Scuze pentru inactivitatea mea din ultima saptamana:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea trezeşte uneori o aşa mare suferinţă!Eu cred că prin cuvintele astea ai putut să te descarci,dar totuşi,ar mai fi multe de spus.

    RăspundețiȘtergere
  4. la o iubire neimpartasita, ne raman doar cuvintele asternute pe "foaia" laptopului...trist si imi pare rau, dar o sa fie bine:*...fruntea sus:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andreea:Vezi tu...Am incercat sa ma schimb si cand am gasit persoana care ma proteja am dat-o in bara:|Au fost de ajuns doar 3 zile sa imi fac ilzuii si uite-ma azi,Din nou melancolica:|
    @Raisa:Multumesc!:)Cu totii suntem presati de timp:d
    @Eu:Asa cum ai spus si tu sunt atat de multe de spus.:)
    @Emma:Nu a fost o iubire neimpartasita,doar ca amundoi ne-am dat seama ca eu sunt prea mica pentru a-i intelege nevoile .Poate nu sunt pregatita .Cine stie..Poate ne vom da o a doua sansa.Nu am idee.Eu sper!Nu mor eu numai din asta:))
    Multumesc scumpo:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ca ''poate'' ...sigur nu iti pasa daca nu-l iubeai

    RăspundețiȘtergere
  7. "Uneori cazi,te ridici si continui in acelasi mod"

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu uita, el va fi întotdeauna acolo pentru tine, ți-a promis :)

    RăspundețiȘtergere
  9. clar lumea nu se termina aici..diferenta de varsta a fost si in relatia mea, respectiv 5 ani. eu nu dau importanta dif de varsta dar uneori se obs si apar dif contradictii...dar stii speranta moare ultima:*...placerea a fost a mea:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e vb neaparat de diferenta de varsta, dar totusi fiind tanara nu e nici prea recomandata. Lasa...gandeste ca ai dat de cine nu trebuia si daca ai suferit sau inca suferi asta te va intarii mai mult pt urmatoarea relatie:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place la fel de mult ca intotdeauna. Cred ca dak as avea timp as sta toata ziua pe blogul tau si ti-as citi, reciti minunatele postari, dar din pacate nu pot sa ma cert cu timpul, astfel s-ar supara pe mn:))
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate