sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Was Love

    Nu exista o alta cale de eliberare decat sa iei loc pe un scaun in interiorul focului.Acum si pentru totdeauna esti un suflet pierdut  pe cale de a fi al meu din nou.A fost dragoste de fiecare data cand am fost mai vie decat am fost intreaga viata si de fiecare data cand  stralucirea aia atat de vulnerabila si palida se arata la ritualul sufletului meu in flacari.Oare toata dragostea se incheie prin durere?Acum , numai suntem copii!Nu..nu e nimeni capabil sa imi arate acea dragoste de liceeni,acel prim sarut ,acea plimbare in care ma trageai spre tine si acea sclipire din ochii tai.Dar de fapt,simteam,credeam ,iubeam si ne jucam.Ai putea regreta vreodata ca ai invatat sa iubesti ,cu mine candva demult?Ai putea fi atat de pierdut incat sa faci asta?
   Nu am nevoie de dovezi.Noptiile se scurgeau ,la fel ca picaturi de ploaie pe un geam aburit,desi credeam ca fiecare zambet va aduce o pata de culoare peste atatea chipuri incetosate.N-am uitat cand ne impacam printr-o singura prostie ce ma facea sa imi aduc aminte ca iubirea este oprita de orgolii.E trist ca nu e ce-ti doresti!A fost dragoste in ciudata atingerilor mele in urma carora te retragi si ma atacai fara sa stii cum candva am fost cea care iti imbratisa lacrimile.
Voi incerca..Poti simti aceasta magie in aer?Trebuie sa fi fost modul in care azi a fost doar un basm..
  A fost dragoste in ciudata aparentelor.

11 comentarii:

  1. Unele chestii nu se uita niciodata... cum ar fi primu` sarut, prima plimbare in parc, primu` sentiment sau primele lacrimi din cauza lui. Chestiile astea nu le vei mai putea obtine de la nimeni. Dar totusi, poate , vei putea obtine mai mult :*
    Frumoasa postare >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragostea mereu va ramane acolo,undeva,in sufletul nostru.De aceea intotdeauna aparentele inseala,deoarece nimeni nu vede ce e in interior.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos :x a fost dragoste in ciuda aparentelor :X ! Magic !

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a placut, am citit cu o recunostinta si retrospectiva in acelasi timp..

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar daca nu se termina mereu bine,nu as putea niciodata regreta ca am iubit.
    frumoasa postarea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alee:Da!:)
    @Raisa:Multumesc:*
    @Denisaaa:;;)
    @29Decembrie:Ma bucur sa aud asta:)
    @Flori:Dupa parerea mea regretele chiar nu isi au rostul.
    @Tavi:Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost dragoste, si o sa fie dragoste, stii cum se spune "Dragostea nu moare niciodata", asa am fost si eu o data de mult dar am simtit acele placeri ale dragostei si inca le simt pentru ca tot timpu este dragostea in noi, nu ne paraseste niciodata, chit ca in unele cazuri vine mai tarziu , dar vine, ai speranta micuto si vei vedea ca o sa simti din nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Eu:...
    @Dragos:Deja ma simt mai bine citind in tine un optimist incurabil.Voi simti din nou,adevarat insa niciodata nu vor avea aceeasi intensitate!

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate