miercuri, 8 februarie 2012

Him..



Sper ca undeva in adancul sufletului tau te bucuri pentru mine,bunul meu prieten..M-am daruit lui fara sa ma gandesc la tine,fara sa il sarut pe el si sa te simt pe tine,fara sa il ating si sa imi fie teama ca prezenta ta ma va rani,fara sa ma gandesc ca intr-un colt al mintii mele ma gandesc la tine !!
Il iubesc pe el pentru ca il simt atat de puternic ,sunt senzatii ce niciodata n-am simtit si nu vreau sa le pierd.Il iubesc pentru ca fericirea mea este acum in palma lui. Este inexplicabil de descris ..Te iubesc si pe tine...copilul ala rebel care mereu reuseste ce si-a propus.Te iubesc  tot pe tine,eroul care m-a facut sa simt pasiunea carnala ,care m-a respins si m-a strans la piept de cele mai multe ori.Indiferent de sentimentele omise,greseli,reprosuri,regrete vei fi intotdeauna ingerul meu fara aripi din propria mea experienta.
Uneori imi este frica pentru ca imi este frica de sfarsit.Imi pare rau ca sunt geloasa,dar sunt o geloasa indragostita de amintirile noastre.Si da,mereu vor exista senzatii care vor avea doar amprenta ta.Si ce daca iubirea noastra nu a fost perfecta?Stiu ca mereu vei sta acolo sa ma privesti zambind ..

B.te iubesc !

11 comentarii:

  1. Bravo! Ai explicat foarte frumos ce simti!
    Transpui cititorul in randurile tale atat de frumos...
    Si bravo din nou, pentru ca ai reusit sa treci peste o "iubire, care nu a fost perfecta" ! Tine-o tot asa !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoss si romantic,asa cum imi place mie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Explodeaza postarea de atitea emotii !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma regasesc extaordinar de mult in ce ai scris. E socant pentru mine :)). Pana si initiala "B" (vad ca ai strecurat un B inainte de "te iubesc"...) e a celui caruia i-as adresa aceste cuvinte, aceste sentimente...
    Oricum, e... minunat :). Tine-o tot asa! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Hi..Ma bucur ca avem atatea in comun:* Multumesc >:d<

    RăspundețiȘtergere
  6. ce dragute sunt pozele:X si postul :X:X:X

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate