miercuri, 29 februarie 2012

Wish

   Sper ca ,zilele sa se piarda usor si momentele sa treaca lent si fiecare drum sa te duca acolo unde vrei sa mergi.Si daca te confrunti cu posibilitatea de a alege ,sper ca vei alege ce te reprezinta mai mult pe tine.Daca o usa ti se va deschide dupa o alta usa ,continua pana cand vei gasi o fereastra.Daca este frig afara,arata-le tuturor caldura zambetului tau,mai mult ca orice.
Sper sa nu te uiti niciodata in urma si sa nu-i uiti pe cei care te iubesc si te accepta asa cum esti tu..fara ca macar sa atingi perfectiunea.Niciodata sa nu duci mai mult decat poti tine ,sper ca cineva te iubeste si isi doreste aceleasi lucruri ca si tine.Sper sa ierti si sa nu regreti niciodata,asa cum am facut-o eu..Incearca sa gandesti ca mine,desii niciodata nu ai plans pentru mine.Si chiar daca iti va fi greu ajuta pe cineva cu fiecare ocazie pe care o ai...Daca as fi ca inainte ai fi si tu iar ca la inceput.E imposibil sa te mint,spunandu-ti ca te-as putea invata sa simti dupa atata timp...Imi pare sincer rau !
  Fa ca visele tale sa ramana marete...dar nu mintind...asta te-ar putea desfiinta ca fiinta!

20 de comentarii:

  1. "Daca este frig afara,arata-le tuturor caldura zambetului tau,mai mult ca orice." - asta e cel mai important! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima fraza ma impresionat mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. Odata si odata toti vom alege.Ii doresti numai binele,si asa pentru ca il iubesti..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Intradevar: speranta moare ultima,dar in lumea in care traim noi acum,plina doar de masti,nimic mai mult,ceea ce ai spus tu nu poate ramane decat la nivel de dorinta.Cum sa mai ajuti pa cineva,cand nu te poti ajuta pe tine insuti...?iar finalul perfect adevarat.
    Nu uita sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Candva chiar uitasem sa traiesc pe pielea mea..ma bucur pentru binele celoralti(nu ca in asta ar fi ceva rau),insa de fapt uitasem sa fiu mai putin eu.

      Ștergere
  5. adevarat, nu e nevoie sa minti...
    frumos scris!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru a lupta,fiecare are nevoie de putere.Dar,din pacate nu fiecare o are suficienta.Foarte frumos.Mi'a placut aici in special "Daca o usa ti se va deschide dupa o alta usa ,continua pana cand vei gasi o fereastra."

    RăspundețiȘtergere
  7. ce frumos ai scris. Si cata dreptate ai. In viata trebuie sa alegem ceea ce ne carcaterizeaza, nu ceea ce vor altii.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate