sâmbătă, 17 martie 2012

Grip  Ai putea vedea existenta ta fara ca el sa-ti stearga lacrima din coltul ochiului,sa te stranga strans in brate in fiecare seara si sa te sarute apasat pe frunte atunci cand se trezeste in miez de noapte?Ei bine,nu.Nu ai putea.In momentele de disperare ai avut intodeauna nevoie de el sa te faca sa te simti iubita,naivo.Ai avut nevoie de el sa te stranga de mana si sa-ti spuna ca totul va fi bine,ca fericirea ta nu este departe si ca el este acolo,langa tine.Nu poti sta intreaga viata intr-o sala de asteptare ,sa astepti,fara a clinti un deget..Ti-ai putea petrece toata ziua fara sa-ti fie doar de cel caruia i-ai suportat toate capriciile?Esti singura care a explorat o lume nevazuta si singura care a reusit sa treaca prin sentimentele ce niciodata nu au vrut  sa iasa.Pentru ce ar trebui sa-i pese?Pentru ca tu nu ai fost niciodata aici cand el a fost speriat..a fost atat de singur!Tu i-ai fost puterea atunci cand era blocat in slabiciuni si atata timp i-ai fost vocea care nu ti-a putut vorbi.I-ai dat incredere pentru ca a fost singurul prin care ai vazut fiecare maruntis inutil.Avandu-te pe tine ,a avut totul.Oh!Cat de prostut a fost.Esti tot ceea ce esti acum nu pentru ca l-ai iubit,ci pentru ca tu nu ai fost decat o sursa de inspiratie.L-ai tarat prin atata noroi si si-a pierdut increderea in tine pentru o secunda..Dar ti-a acordat o a doua sansa chiar si atunci cand i-ai adancit suferinta in suflet.Mereu vei avea nevoie de el,singurul care te face sa simti sarutul  ,caldura mainii care-ti sterge lacrimile, care-ti mangaie timpanele..Mereu el va fi o necesitate !

32 de comentarii:

 1. Va fi din pacate :( we need looove!

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori avem nevoie de persoanele dragi să ne fie alături..dar ele nu se încumetă s-o facă..

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate nu e chiar asa.Poate nu avem nevoie de el.Poate putem trai si fara.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum adica nu ai nevoie?

   Ștergere
  2. Imposibil sa nu avem nevoie de iubire.Noi insine sunt creati din iubire ..

   Ștergere
  3. Atunci poate ca eu nu am nevoie:d

   Ștergere
  4. Fiecare stie ce este mai bine pentru el :d

   Ștergere
 4. m-am regasit printre randuri...e grea viata..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. de cele mai multe ori chiar este,dar cu timpul ne maturizam.

   Ștergere
 5. Hei!
  Am dat startul primului meu concurs sponsorizat de libraria online Libris, unde poti castiga vol. Divergent de Veronica Roth.
  Te astept sa participi la http://jacqlineveve.wordpress.com/2012/03/15/concurs-libris/

  RăspundețiȘtergere
 6. De foarte multe ori,suntem nevoiti sa ne consolam noi,cu propria persoana..deoarece , prietenii vin si se duc,putini la nevoie apar.

  RăspundețiȘtergere
 7. intotdeaua va fi nevoie de dragoste si cred k ar treb sa incetam sa ne mintim k nu avem nevoie de ea...viata e grea si din pacate nu e intotdeauna aproape at cand avem nevoie, dar ar treb sa apreciem cand e acolo...

  RăspundețiȘtergere
 8. Postarea ta..coloreaza putin viata!Putem sa recunoastem ca avem nevoia asta nebuna de a simti ca cineva chiar ne e alaturi,da` iubirea..Iubirea pe care o caut eu nu cred ca exista!

  RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate