luni, 6 august 2012

Cap-mare ! :))

29 decembrie

Draga Capatanosule,

     Imi pare nespus de rau ca de ceva timp incerc sa te evit .Probabil,am sperat ca ,daca,le voi interzice sentimentelor sa deschida usa catre coltisorul pe care il ocupi din capul meu,nu-ti vei croi iarasi drum,ca te vei intoarce cu spatele si ca ma vei lovi,ca nu cumva toate bucatile de sperante ,incarcate cu timiditate sa scape de sub control.Nu ti-am raspuns ieri la telefon pentru ca mi-a fost frica sa ma strecor pe langa miile de intepaturi ce ma musca din ratiune de fiecare data cand aduci vorba despre ...relatia noastra.Am cam stat la panda zilele astea ,apropo.Anyway,ti-am scris doar ca nici macar acum nu am avut ocazia sa reusesc sa-ti arat ce am scris.


     Stii ? Ma gandeam ca a venit momentul in care ar trebui sa te intreb la ce te ajuta cuvintele cu subinteles ? De ce vrei sa ne mai scriem biletele ? Nu ar fi mai usor sa vi la mine si sa-mi spui totul ? Nu-mi baga scuza cum ca nu ai avut cand,pentru ca minti. Da-minti.Pana acum 2 saptamani ne-am vazut in fiecare zi.Deci,presupun ca esti timid.Sa stii ca mi-ar face placere sa vorbesc cu tine fata-n fata despre subiectul asta.

 
   Mi-e frica sa cred ca totul poate fi o inchipuire de a mea. Refuz sa cred ca ,in mod ironic,eu sunt cea prostuta .Sper ca-mi vei raspunde cat mai curand,pentru ca de fapt ,nu mai am niciun fel de rabdare. Cred ca am pierdut-o in serile in care stateam cu sufletul la gura in speranta ca ma vei imbratisa si ma vei saruta pe frunte.Ce-i drept ,am asteptat indeajuns.Chiar daca ea nu a venit atunci cand eu ma incaptanam ,a sosit exact in momentul cand aveam cu adevarat nevoie de ea..

 
   Nu mi-a facut niciodata placere sa joc jocuri prostesti ca acesta..copilarii. Nu cred ca a reusit cineva sa ma faca sa simt teama,nebunia,veselia si timiditatea in acelasi timp.Probabil asta te face cu adevarat special..cel putin pentru mine chiar esti.Nu am nicio indoiala.Este interesant si ca asta este prima scrisoare pe care o scriu unui baiat.

Nesuferita D.

18 comentarii:

  1. Ce mult mi-a plăcut postarea asta! :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos :x mi-a placut foarte mult cum si scris!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce draaaguta a fost postarea asta, asa pufacioasa si plina de iubire. Doamne, scrie o carte ceva ca ai talent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pufacioasaaa :))) [imi place cum suna ;;)]

      :o3 Nu ar fi o idee rea chestia cu cartea.

      Ștergere
  4. Oamenii speciali merita toata atentia si oricate scrisori e nevoie.:X

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa se simta pregatit si o sa vina singur fara sa fie in fata lui o scrisoare, da-i o mica sansa, o sa vina sigur :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de frumos e postul..e minunat :x Mult noroc cu el :>

    RăspundețiȘtergere
  7. i love this <3 dar totusi trebuie sa vorbim despre chestia asta :-?

    >:d<

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate