vineri, 24 august 2012

Dimineti

   Sunt dimineti in care d`abia ma ridic din pat .Nu este vorba de plictiseala si lene ,este vorba de neputinta.Neputinta care imi inmoaie picioarele la fiecare incercare de a ma ridica de pe salteaua tare .Neputinta care imi opreste rasuflarea la fiecare atingere cu mana a pieptului meu rece.Imi lasa plamanii imbibati in sange ,lasandu-ma sa scuip cheaguri de durere si umilinta.Sunt dimineti in care ma trezesc cu teama ca as putea avea trasaturile fetei schimbate si un alt nume.Dimineti in care caldura razelor de soare oricat de puternice ar fi nu-mi pot incalzi lacrimile pietrificate ..Dimineti in care sorb dintr-o ceasca veche si sparta de cafea,a carui zat negru ma sufoca..in care imi aprind o tigara uitata pe noptiera..lasata acolo zile la rand.Stii senzatia aia cand numai o simpla dechidere a ochiilor iti incetineste sangele sa curga prin vene?Sau cand iti fumezi visele bucata cu bucata ?E asa ciudat cand stii ca este ultimul ,e la fel ca atunci cand traiesti o clipa si pentru care ai face orice pentru a o lungi de parca in urmatoarea secunda vei muri.Da,dragule.Intotdeauna simteam cum este ultima suflare pe care o sorb,ultima zi in care ma mai pot privi in oglinda aburita si ultima in care nu m-a interesat daca oamenii din jurul meu mi-au sters piesele ce lipsesc din puzzelul vietii sau daca erau bine pozitionate.
  Toti avem rani despre care poate nu am incercat niciodata sa vorbim..rani pe care le-am pansat de nenumarate ori in speranta ca se vor cicatriza si ne vor lasa sa mergem mai departe. Ne-am taiat inima intr-un adio sau ne-am zgariat plamanii in rasuflari straine. N-am fost noi cei care trebuiau sa stranga cu dintii de o relatie si nici cei care sa o salveze.Am fumat din iluzii ,incet,constienti ca era ultima,trageam cu teama ,savurand-o incet  si speram sa  ramana o amintire frumoasa dintr-o dimineata in care am sperat ca si iubirea noastra sa ramana o poveste.Dar,stii tu cate dimineti au fost in care am pasit in viata oamenilor pretinzand ca sunt persoana ce lor lipsea ? Sau de cate ori ramaneam fara tigari si cafea ,lasand vantul sa-mi suiere printre urechi ? Nu..nu stii..
  Dar ,nu am avut intotdeauna nevoie de ajutor pentru a-mi putea rezolva problemele,cateodata prin ajutorul primit am dat sens unei alte vieti ,alteia decat cea trecuta.

19 comentarii:

  1. Si daca ar fi altfel? Daca am putea schimba acest curs? Daca am fi tinut cu dintii de acea relatie si n-am fi lasat-o in voia timpului? Daca am fi gasit putere sa ne vindecam ranile fara sa ramana o cicatrice? Daca visele nu erau fumate ci erau pur si simplu visate? Sti? Atunci ele nu s-ar fi terminat niciodata, ar fi ramas acolo, in acel paradis paralel cu lumea asta reala. Ar fi fost mereu vii, am fi avut mereu controlul absolut asupra lor pentru ca erau ale noastre, pentru ca doar noi le scriam scenariul, noi creeam personajele si desigur noi decideam cand cortina va cadea!

    Nu e greu, e doar obositor, dar merita!


    Una dintre cele mai intense postari ale tale. Te pup, danii >:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. o dimineata de cosmar ai descris. cred ca toti am deschis odata ochii intr-o dimineata si ne simteam fara vlag, fara chef de viata, tradati, dezamagiti...insa toate astea trec ... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar,trec..dar,niciodata nu vom putea da timpul inapoi pentru a inlatura durerile simtite in acele momente.

      Ștergere
  3. Îmi place mult postarea,mă regăsesc în ea.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow... Chiar ma regasesc in randurile tale. Unele dimineti chiar nu au sens, pur si simplu incep cu un oftat lung, urmat de sentimente frante...
    Profunda postarea. Imi place enorm ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pur sentiment ce ai scris tu aici! Pacat ca nu e un sentiment prea fericit...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sentimentele umbla libere in postarea si sufletul tau ,ai scris atat de frumos nu am cum sa nu ma regasesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-as fi simtit mai bine daca nu te regaseai..nu este tocmai un sentiment prea placut.

      Ștergere
  7. Offtopic!
    Buna ziua, am bucuria si placerea sa va anunt ca blogul dumneavoastra a fost premiat de catre MWB, in cadrul editiei Premiilor MWB, luna august 2012!
    Blogul dumneavoastra a fost recomandat de catre un autor MWB, pentru valoarea, pasiunea, imaginatia, creativitatea, originalitatea si talentul de care ati dat dovada prin scrierile publicate!
    Gasiti mai multe detalii pe urmatoarea pagina:
    http://www.mostwantedblog.org/2012/08/26/premiile-mwb-august-2012/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cuvinte sa va multumesc.Nu ma asteptam la un premiu si cred ca acesta mi-a dat mai multa incredere in mine si in ceea ce scriu aici.
      Va multumesc.

      Ștergere
  8. dimineţi dureroase...
    uneori e greu să vorbim despre sentimentele noastre...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate