sâmbătă, 11 august 2012

Fragment


"Pana la urma nici nu-mi lipsesti,ci timpul pe care l-am petrecut cu tine si din care n-a mai ramas decat cateva povesti.."

  Ne pierdem,suflete.Ne pierdem flacarile nascute din praf.Ne pierdem unul pe altul.Ne pierdem drumetiile ,inlocuindu-le cu altele noi,in care uitam sa ne mai  oprim.Ne pierdem visele si amintirile cu fiecare gura de aer,cu fiecare silaba rostita,cu fiecare fir de par smuls.Te pierzi tu,pierzandu-ma pe mine.Ma pierd eu,pierzand din vedere visul din fiecare zi,pierzandu-ti urma.Ne pierde timpul ,pentru ca ne cantarim iubirea pentru el,pentru ca daca am fi avut o alta sansa nu am fi facut decat sa-i dam cu piciorul,poate nu am fost in stare sa ne bucuram de el.
Trup-mi slab si rece se tine strans de pierderi si dezamagiri.A pierdut calea luminii,vocea ta,contactul cu umanitatea.

   Tu ai pierdut vreodata ? Tu pierzi ceva?
Nu-nu-mi simti lipsa acum si poate nici inainte nu ai facut-o.Sau poate ai facut-o in aceeasi masura ca si mie,insa am avut nevoie de cateva cuvinte care stiu bine cat de nesimnificative sunt.Am avut nevoie de ele chiar daca sufletul meu stie ca si el are nevoie de tine.Ai ochii inchisi si visezi la ea,o visezi pe ea.Ii auzi pasii  pe podeaua rece,mormaindu-ti un nume pe care eu nu-l cunosc,pe care eu niciodata nu am avut ocazia sa-l pronunt.Tu o cauti cu inima intr-o mare de iubire.

    Ne pierdem,suflete.Ne-am pierdut visele.Ne-am pierdut esarfa iubirii ,la capetele careia amundoi eram .Ne-am pierdut timpul si sufletele.M-ai pierdut pe mine,pierzandu-te pe tine.Ne-am pierdut gandurile ca intr-o zi ne va fi mai putin dor unul de altul,desi stim ca fiecare zi ce trece nu face decat sa adanceasca urmele lasate de tine..M-am pierdut pe mine,nelasandu-te sa o pierzi pe ea.

22 de comentarii:

  1. "Ne pierde timpul ,pentru ca ne cantarim iubirea." Aici am ramas fara cuvinte.Esti geniala.Fiecare postare de a ta are ceva frumos la mijloc,o enigma,un mister.Te astept cu drag si pe la mine,cu vre-o parere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat...sunt sigura ca el te-a pierdut si praobabil daca va sti te va si regasi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Amintirile ajung să doară..poate prea tare..

    RăspundețiȘtergere
  4. "M-am pierdut pe mine,nelasandu-te sa o pierzi pe ea" absolut genial . Esti geniala.Scrii perfect . Esti perfecta . Fiecare postare a ta e perfecta , e magica, e minunata .

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar toate se pierd pe parcurs ,dar amintirile ne raman pentru a ne aduna fortele pentru a fi fericiti.
    Daca tu te vei regasi pe tine insati,toti vor putea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar poti sa ajungi la un punct unde chiar si amintirile dor..

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos! M`ai uimit ca de fiecare data. :X
    Minunat! :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Defapt ti-e dor si totodata frica. Ti-e dor de tot ce a fost, dar ti-e frica sa nu incepi sa uiti ceva ce ai iubit, ceva pentru care ti-ai oferit sufletul pe tava, ceva pentru care ai luptat pana ai fost sleita de puteri. Dar sti? Pana la urma sa iti fie dor face parte dintr-o amintire frumoasa. Poate prezentul nu o va mai readuce niciodata, dar inima ta o va tine vie undeva, acolo in interiorul ei. Tu trebuie doar s-o cauti si sa iei doar seva din ea, lasa veninul acolo. Va fi mai bine asa pentru ca nu-ti vei sufoca din nou sufletul. Cred ca pe moment i-a ajuns ...


    Postarea asta? Le depaseste pe toate! E superba! Defapt nu stiu daca am cuvinte s-o descriu. te pup, daniii >:d< <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu -puteam spune toate astea mai bine decat tine ,denii >:d< Multumesc mult ,mult,mult.Te pup !

      Ștergere
  9. Of, copil, copil, de ce doare asa tare iubirea asta? Parca iti plang randurile scrise... Trebuie sa mergi pe alt drum cum spui tu, sau sa te afunzi in acelasi din totdeauna, dar suferinta nu o poti evita e parte din viata. E atat de faina postarea si atat de trista, cu totii pierdem ceva, important e sa nu ne pierdem pe noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca doare pentru ca suntem noi prea complicati :( Multumesc >:d< Pupici.

      Ștergere
  10. Scrii atat de profund.Cand citesc ce scrii mi se trezesc sentimente ba de furie,ba de indignare,ba tristete,ba nostalgie,parca traiesc in tot ce scrii.Pierdem mereu cate ceva,dar trebuie sa invatam sa si castigam ,sa si adunam si sa pastram.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate