vineri, 3 august 2012

"Hope is a bitch"

"Unele lucruri se intampla o singura data in viata.Nu conteaza cat de mult te vei stradui sa le mai simti inca o data sau cat de mult iti doresti sa le transformi in clipe aurite;niciodata nu o sa te mai ridici cu 3 metrii deasupra cerului."

  Speranta.E un dar.Posibilitatea de a crede ca ceva bun te asteapta. E o poarta deschisa catre viitor .Chiar daca nu recunostem ,multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit,multe sperante ni s-au indeplinit.Dar in momentul in care ne atingem un scop,peste noi navalesc altele noi si o luam de la capat.Ne mai dorim ceva,mai vrem sa ajungem undeva.De cele mai multe ori nu reusim sa pretuim lucrurile simple din viata noastra,orbiti de scopuri ascunse intr-un viitor neclar.

   Stii de ce anume mi-am dat seama astazi ,suflete?Imi dau seama ca speranta a fost cea care m-a lasat rapusa la pamant,care mi-a pus piedica ,imbrancindu-ma de la spate,cea care mi-a oprit respiratia si mi-a crestat picioarele ,care mi-a insuflat increderea in mine si dorinta de a ma ridica si de a continua sa merg.Fara ramasitele acelea de magie,nu cred ca mai stateam alaturi de baiatul care si el la randul lui m-a facut sa sufar.Ce`i drept ,nu mai mult decat tine.El mi-a redat intr-un sfarsit pofta de viata,pe cand tu ai scurs toata vlaga din trupul meu neputincios.Uneori,il privesc cum doarme,si inima mi se strange la gandul ca si tu pareai la fel de inocent si prostut.Pe el nu vreau sa-l pierd. Nu vreau sa raman si fara el. Stiu ca ,chiar daca totul s-ar sfarsi ,voi putea izbuti din nou prin viata,dar de data asta refuz sa fac de una singura toate drumurile catre fericire.Chipul lui se odihnea peste pieptul meu. Era atat de rece. Ma uitam la el cu ochii mici si imi veneau in minte atatea cuvinte pe care ar fi trebuit sa le stie mai devreme,dar pe care nu i le-am spus. Dar,cred ca astea sunt lucruri marunte si nesimnificative. Uneori este de ajuns doar sa demonstrezi unei persoane cat de mult o iubesti. O fapta face cat 1000 de cuvinte.Ma consolez cu gandul ca imi cunoaste sentimentele si imi stie mai bine decat mine sufletul si tot ce am fost nevoie sa indur ca sa pot fi aici,cu el.Ma consolez ca stie cat inseamna pentru mine,ca stie cat de mult imi doream ca clipele astea sa devina nemarginite,ca stie cat il iubesc,ca stie ca nu vreau sa-l pierd si ca imi este teama..imi este teama ca nu cumva si el sa se schimbe ca tine. 

Viata merita traita chiar si atunci cand crezi ca ai ajuns la marginirea ei.

22 de comentarii:

  1. Cateodata chiar ca e!..referire la titlu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place mult titlul şi chiar ilustrează foarte bine conţinutul postării tale <3

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-am mai zis vreodata ca esti geniala ?O.o

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii,ca o dorina sa devina realitate merita doar sa uitam ca ne-am dorit-o candva.Da,viata merita traita in orice situatie,chiar si atunci cand iti da un sut in fund.Da,si atunci merita.Esti minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am cuvinte!Ai scris superb,pe cuvânt!

    RăspundețiȘtergere
  6. Desigur, viata merita traita, nu lasata sa ni se scurga printre degete, iar el.. el merita sa-l iubesti si sa-i dai tot ce ai mai bun pentru ca la randul sau face acelasi lucru pana la urma. Merita sa-i incredintezi toata increderea doar pentru simplul fapt ca bratele lui sunt cel mai puternic scut oferit sufletului tau. >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deniiiiii, era imposibil sa nu ma impresionezi ca de fiecare data >:d<

      Ștergere
  7. Ai dreptate, chiar nu ştim să apreciem ceea ce avem. Superbă postarea, cât despre el, dacă te cunoaşte cu adevărat cu siguranţă ştie cât îl iubeşti. Nu te mai gândi la ce va fi dacă... trăieşte clipa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din punctul meu de vedere e ”SOMETIMES,hope is a bitch!”.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. cateodata stricam momentele incercand sa le facem infinite...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta stie ce simti pentru el si apreciaza.Nu mai trai cu frica,fiecare om e unic la fel ca fiecare relatie,nu-l compara cu cel care s-a schimbat si te-a facut sa suferi,bucurate doar de momente.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai o leapsa de la mine.
    http://miiutachan.blogspot.ro/2012/08/leapsa-de-la-domnul-vasile-dumitru.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Da frumos spus. "Uneori e mult mai folositor sa-ti pierzi speranta, decit sa-ti pierzi vremea sperand."

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate