luni, 13 august 2012

Inceputurile

 

boy, cute, emo, guy, hair
     Inceputurile sunt frumoase.Dureaza exact o fractiune de secunda,iar ce urmeaza dupa ele este o continuitate.O continuitate a tot ce lasam in spate,a acelui proces infernal de schimbare,a ceea ce ne sperie si ne pietrifica sufletele a mia oara pentru ca am suferit,pentru ca a fost greu si nu mai vrem sa trecem prin asta.As vrea sa-ti ofer un inceput frumos ,o fractiune de secunda care sa insemne pentru tine tot ce au insemnat ultimii mei ani din viata.Nu de mult timp,am lasat un suflet sa se transforme intr-un monstru,intr-o persoana care nu-si asuma nicio responsabilitate pentru propria viata.In mod ironic ,singuratatea pe care o simte el acum este aceeasi singuratate de care sufar si eu.Si e posibil sa fie doar vina mea,insa cel mai probabil voi plati pentru acest posibil pacat.
      Inceputurile de la zero pot fi umilitoare,suflete.Umilitoare deoarece trebuie sa admitem ca am facut anumite greseli pe care le-am fi putut evita.Umiliti,asa cum suntem ,alegem sa ne retragem barcile ,macar sa nu mai pierdem o batalie.De ce ? Pentru ca in lupta suntem mereu vulnerabili .
Tocmai de asta ,suflete,te rog sa fii invizibil .Ca greseliile si pacatele tale sa nu te gasesca si sa-ti impovareze viata.Sa te poti retrage din existenta lor si sa ramai indiferent la imprastierea lor in jurul tau.

28 de comentarii:

  1. cred ca e omeneste sa gresesti insa nu cred ca poti schimba o persoana, sa o transformi intr-un mostru. nu are cum, pentru ca fiecare are vointa proprie.

    RăspundețiȘtergere
  2. toata lumea greseste,dar nu poti schimba o persoana zicandu'i ca nu'i place ceva,pentru-ca nu ai s-o schimbi...si se va transforma in ceva mult mai rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am spus ca l-am transformat intr-un monstru..m-am referit la faptul ca decizile mele l-au tras in jos..

      Ștergere
  3. Da, inceputurile sunt frumoase, dar indiferent de acea continuare ce va urma de fiecare data, este bine sa ni le amintim exact asa cum au fost, frumoase.
    Ai scris superb, profund. Imi place!:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat..începuturile durează prea puţin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu numai in lupta suntem vulnerabili...suntem mereu vulnerabili..
    Frumoasa postare ^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Inceputurile sunt perfecte si scurte .
    Continuarile sunt pline de greseli .
    Sfarsitul e plin de remuscari .

    RăspundețiȘtergere
  7. Inceputuile numai sunt la fel ,ca pimul inceput ,un nou inceput cu aceeasi persoana numai e la fel ,dar un nou inceput in viata cred ca ne poate intari,desi sufletul are de cele mai multe ori de suferit.Imi place tare mult cum scri! <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-e groaza cand ma gandesc cam la orice "inceput" de-al meu. Prima dragoste, prima suferinta... Dar intotdeauna ma consoleaza gandul ca ceea ce a urmat dupa a fost frumos, chiar foarte:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fiecare nou inceput este oarecum infricosator - o noua poveste, un alt drum de parcurs, alte batalii de purtat. Fiecare sfarsit doare intr-un fel sau altul, dar ce se afla intre aceste doua momente e de nepretuit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Inceputurile sunt intotdeauna frumoase si fericite,iar cuprinsul(continuarea) este o aventura in care suntem supusi la diverse provocari,depinde de personaje(noi) daca finalul o sa fie unul fericit sau unul trist.

    RăspundețiȘtergere
  11. Orice inceput e magic...ai grija insa sa nu te descurajeze finalul .. :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Inceputul intotdeauna este devastator de frumos,iar la final .. depinde de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine ar fi daca am putea cu adevarat sa fim invizibili :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Aşa e începuturile sunt frumoase şi fiecare sârşit e un nou început, prin urmare ar trebui să vedem mereu partea plină a paharului... deşi nu e aşa:D De fiecare dată când ceva se termină, altceva începe cred că asta e partea amuzantă, dar şi sadică a vieţii;))

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate