miercuri, 29 august 2012

Not even a love story.

  Tu,stiu ca poate nici acum dupa atata timp si atatea incercari nu ai inteles niciodata de ce intotdeauna scrisorile mele iti sunt destinate tie.Stii tu,unele lucruri nu sunt menite sa fie explicate..si cred ca unul dintre aceste lucruri sunt eu.Nu te-ai saturat sa umblii in intunericul noptii in speranta ca vei da de mine ? Nu te-ai plictisit sa incerci ?

  Am pierdut multe lucruri in viata.Eu m-am pierdut pe mine .Cred ca asta a fost primul pas ca apoi sa urmeze si pierderea ta.E ciudat ca niciodata nu mi-ai vorbit despre lucrurile pe care tu ai fii vrut sa le pastrezi dar care ti s-au scurs printre degete. Nu te-am putut intreba nici macar de persoanele care te-au parasit . Tu ai fost parasit vreodata ?Ai fost parasit vreodata de oameni ?Ce au insemnat pentru tine plecariile lor ?Stii ? Eu imi amintesc..Nu stiu unde am ajuns dupa ce fiintele pe care le iubeam m-au parasit.Cu siguranta le-am dus dorul..in fiecare clipa.Nu stiu ce au simtit ei sau daca acum isi mai amintesc de mine.

  Nu am fost niciodata impreuna desi intotdeauna mi-ar fi placut sa urlu in gura mare ca tu esti al meu.Dar chiar si asa niciodata acest lucru nu ne-a tinut in loc.Niciodata nu ne-am certat pentru ca nu ne afisam in fata celorlati ca fiind impreuna. Cred ca aveai dreptate. Ar trebui sa incetez din a mai spune tuturor despre TOT.Ei oricum nu ar fii inteles. Asta mi-a placut intotdeauna la tine..ca stiai sa te faci apreciat si iubit indiferent de situatie..reuseai ca in sufletul persoanelor sa fii mereu prezent.Acum,dupa multe zile in care si cuvintele au disparut inca te simt.Vocea,miscariile si pasii..

Te-am privit de nenumarate ori ranindu-ma si nu am putut intelege de ce o faceai..Pareai un adolescent in cautarea sinelui,dar incep sa cred ca el nu mai exista aici.Cred ca erai bleg..Continuai sa pretinzi ca esti acelasi,zambind intotdeauna si glumind pe seama lucrurilor marunte.Zambeai de fiecare data cand trebuia sa o faci ,stiai sa te faci ascultat si stiai sa asculti.Nu,nu mai esti cine obisnuiai sa fii..Simt asta de fiecare data cand inima mea se aproprie tot mai mult de tine.

Acum,nu cred ca imi mai doresc sa te aud strigandu-mi numele sau vorbind despre mine.Facand toate astea,nu ai fii altceva decat un deschizator de drumuri intersectate si rani adanci.Nu stiu daca in prezent iti lipseste ceva sau daca pielea ta este purtatoarea unor rani eterne.Tot ce imi amintesc este ca mintea mea cauta sa-ti simta prezenta,insa nu reuseste decat sa incerce..

24 de comentarii:

  1. Si eu m-am pierdut pe mine,dar asta a fost acum 2-3 ani,acum m-am regasit.Nu stiu inca daca e mai bine sau nu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricat am incerca noi sa cunoastem pe cineva, unele persoane vor ramane mereu un mister pentru noi. Nu stiu exact daca asta ai vrut sa transmiti aici, insa eu asta am inteles, asta mi-au inspirat cuvintele tale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Asta am vrut sa transmit ..si oricum,daca am cunoaste in totalitate o persoana cred ca ar fi tare aiurea..mai bine descoperim pe parcurs..

      Ștergere
  3. Mintea ta,va continua să-şi aducă aminte de el.Dar dacă sufletul simte că există o schimbare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt doar momente "de tradare" ca sa zic asa, pana cand totul o sa revina la normal. :) In aceste momente e important sa nu iti pierzi increderea in tine. :)
    Ai descris frumos.:) Ma regasesc...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand sunt doi de cele mai multe ori e bine sa stie doar ei esentialul si cele mai importante lucruri ,desi ai vrea sa le povesteti ei tot nu o sa le simta ca si tine ,am intalnit si eu asta.Dar totusi sufletul daca va vrea mereu isi va aminti de el si va duce totul catre minte.Scri atat de minunat! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa fii puternica,vei trece peste orice,priveste doar in fata si vezi cate alte drumuri iti sunt deschise inainte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă ai putere şi voinţă,lucrurile vor merge de la sine!

    RăspundețiȘtergere
  8. ai scris frumos.
    uneori nu ne ramane decat sa ne obisnuim cu ideea ca oamenii dragi mai si pleaca. unii revin altii nu. dar important este sa mergi mai departe s ai sa vezi ca (desi ma gandesc ca nu asta iti doresti sa auzi acum) ai sa intalnesti oameni si mai minunati si poate vor ramane mereu la nga tine,

    RăspundețiȘtergere
  9. " Ar trebui să încetez din a mai spune tuturor despre TOT.Ei oricum nu ar fii înțeles. " Da, la fel trebuie să fac și eu .. Genială postarea . Mă regăsesc :-< Faci o treabă minunată . :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenii se schimba si la un moment dat trebuie sa ne departam de ei incetul cu incetul chiar daca asta ne doare . Trebuie sa fim tari indiferent de circumstante .

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, frumos spus. Ma regasesc in ceea ce aei spus mai sus ...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate