duminică, 26 august 2012

Nu te lasa convinsa de ceea ce vezi,ci de ceea ce simti..

   24 august.

  Draga Capatanosule ,e prima zi fara tine.

 E prima zi in care am realizat ca intotdeauna lucrurile pe care le credeam perfecte iau intorsaturi ciudate. Am obosit.Dar cine sunt eu sa spun asta ? Cine sunt eu sa cred ca tu ma poti astepta pe mine ore ,zile , saptamani intregi ? Cine sunt eu sa iti tai aripile ?Exact .Nu sunt in masura.. asa cum nici tu nu esti in masura sa ma ranesti ..asa cum nici tu nu ai voie sa imi dai vise si sperante.Totul este bine..cel putin momentan.De ce momentan ? Pentru ca ceva imi spune ca lucrurile nu se vor opri aici,ca ele vor continua ,ca se vor intensifica .Sunt in regula si chiar am reusit sa trec peste orgoliul tau ce inca ma seaca.Se pare ca toti cei din jurul meu au devenit instantaneu ingrijorati pentru mine.Mama m-a sunat astazi,sincera sa fiu nu am vrut sa vorbesc cu ea.Nu am vrut sa fiu si de data asta mintita. Doar stii ca nervii mei sunt la pamant.N-a fost singura care mi-a observat indispozitia.Au sunat mai multi..Ma intrebau ce tot am si de ce sunt seaca..apelurile lor au venit la pachet cu o multime de nervi si stres.De ce le pasa asa mult de mine ?Ce ce se tot intereseaza de mine ? Pe tot parcursul vacantei m-au uitat .Si nu este prima oara cand in vacanta asta cand simt ca totul se napuseste asupra mea cu o rapiditate iesita din comun.Toti imi spun ca le pare rau ..ca imi va trece mie. Oare ? De unde stiu ei ca imi va trece din moment ce nici macar nu stiu adevarata cauza ? Si nici nu cred ca le voi spune.Oricum nu ma vor intelege. Nu vor intelege pentru ca din moment ce ei sunt fericiti durerea mea nu va conta..Si eu,nu-i inteleg.Mi se pare asa o tampenie ca toti dau cu presupusul,tuturor le pasa,insa nimeni nu ma intreaba de tine..Ce daca acum cateva zile totul mergea bine ?
  Nu.Nimeni nu m-a intrebat ce faci..Nu am auzit "Mihai ce face? Este bine ? Sunteti bine ?".Chiar si tu faci lucruri prostesti.Dar de ce nimeni nu se gandeste ca si tu ai putea fii altfel decat esti ? De ce eu trebuie sa fiu cea care le face pe toate ?Lumea vorbeste doar despre mine..dar de ce ?Chiar si asa voi incerca sa le explic ca tu te vei intoarce si ca totul va fi ca pe timpul scolii..O sa vii inapoi curand si ai sa-ti ceri scuze.Dar,nu vreau scuze. Nu sunt atat de importante.Dar,se pare ca asa cum eu nu ii inteleg pe ceilalti,nici ei nu ma inteleg pe mine..nici macar pe jumatate.Nu vreau sa-mi spuna "Nu-ti face griji,va veni inapoi."..Doar pentru ca ei o spun nu inseamna ca asta se va si intampla.
 
 Imi lipsesti...Chiar daca nu au trecut cateva ore.Imi lipsesti tu..Mult de tot !!

27 de comentarii:

  1. ...Cuvintele altora nu rezolva nimic.Nimeni nu te intelege mai bine decat tu insuti.Bafta si fii puternica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii acum , multa lume ar veni si ar zice " te inteleg si o sa fie bine " dar de fapt nu te inteleg peentru ca nu vor sa o faca. Exact cum ai zis " Nu vor intelege pentru ca din moment ce ei sunt fericiti durerea mea nu va conta.." pentru ei sunt mai importanti decat oricine altcineva .
    Si apoi se asteapta sa ii ascult, sa ii intelegi cand au probleme.
    Si unele imi ziceau :dar daca nici macar tu nu te intelegi cum te astepti sa te inteleaga altcineva?
    Si aveau dreptate. Nu ma intelegeam . nu vroiam sa ma inteleg.
    Cat despre el , daca te iubeste se va intoarce .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este prima oara cand "ei" vin si imi spun astfel de chestii..si nu..nici eu nu ma inteleg,si poate nu vreau.
      Pupici.

      Ștergere
  3. Multi zic ca prima zi fara cineva e cea mai grea,apoi restul devin treptat mai usoare.Eu nu sunt de acord.Prima zi fara acea persoana e cea mai usoara.Iti amintesti perfect privirea dulce ce iti ateriza pe obraz,buzele savuroase si vocea lui inconfundabila.Dupa cateva zile totul devine mai neclar si deci,mai greu.Mie,dupa doua saptamani mi-e mult mai greu ca in prima zi,dar fiecare percepe lucrurile in felul sau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uhm..da,asa este . Citindu-ti comenentariul mi-am dat seama ca asa este..prima zi este usoara pentru ca cu doar cateva ore in urma era al meu..ce vine dupa este greu.

      Ștergere
  4. Hei, draga mea. Dacă ţine la tine, o să îşi dea seama că a greşit şi o să se întoarcă. Acordă-i timp şi spaţiu..o să îşi dea seama cât de mult îi lipseşti! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. E greu cand o persoana importanta se indeparteaza de tine, dar durerea trece.
    p.s: Superb e Jackson !! :X in caz ca te uiti la Teen Wolf stii cine e baiatul din poza.

    RăspundețiȘtergere
  6. E important sa ai puterea de ati gasi linistea acolo..in sufletul tau. Prea putin trebuie sa conteze parerea celorlalti, conteaza sa fii tu bine.
    Frumoasa postarea. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mare dreptate e in titlul tau...si de gandit ce ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu privire la ce a spus A. : uneori nu ne intelegem nici noi insine si atunci poti spune ca este cel mai rau moment al vietii .

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil zic asa ca va fi bine insa tu sti defapt ce e in sufletul tau,ei nu vad si aceea realitate ,cunosc si eu din pacate sentimentul asta.Desi te-au uitat atata timp ,desi nu te inteleg tu trebuie sa te intelegi si sa incerci chiar daca e greu sa mergi inainte pentru ca altfel ai sa-ti faci mai mult rau! mi-a placut mult cum ai scris :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi lipsesti... de fapt asata- i si concluzia. Scrii intotdeuna ceva caracteristic si original :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Stii doar ca distanta e testul suprem al dragostei...asa ca multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  12. I'll immediately seize your rss as I can not in finding your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly let me realize in order that I may subscribe. Thanks.
    Also visit my website : sbobet nha cai

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate