joi, 16 august 2012

Si totusi,ce am pierdut ?

   Daca as fi fost altfel...

    Ce cuvinte ciudate si atat de usor de infipt intr-o inima ce are amprentele unor degete putrezite.Mi le-ai spus mereu dupa ceva ce sigur aveau sa lase urme adanci ,ori dupa ceva ce trecuse si chiar lasase.M-am consolat multa vreme cu ideea ca lucrurile ar fi stat altfel ,atat de multa vreme incat uitasem si pentru ce incepusem sa fac compromisuri.Le-ai spus atunci cand greselile fusesera facute,cand si ultima urma de indreptare s-a pierdut in infinitul instelat al unei noptii de vara.De ce sa fii altfel decat esti ?

Daca n-as fi facut asta...

Dar,ai facut-o.M-am lasat prada tie ,amaratelor si sinistrelor umbre ce impanzeau sentimentele noastre,facandu-ma sa-mi fie sila de propriul ego,incat mi-am parasit carcasa .Mi-ai lasat inima sa inghete la atingerea stropiilor reci,ca apoi sa-mi dai o palma cand toti ceilalti incercau sa-mi panseze ranile,ori impingandu-ma catre marginea prapastiei sau si de ce nu,catre sfarsitul unor dureri ingrozitoare.Da-tu,singurul care-mi spunea ca totul va fii bine .Singurul care tinea mortis sa ma minta si singurul care m-a lasat sa putrezesc intr-o totala tristete. De ce nu ai fi facut-o la urma urmei? ..

  Daca n-ai fi fost atat de naiva,astazi poate ochii mei i-ar fi putut privi pe ai tai...

Poate ,dar imi este greu sa stiu ca n-am sa-ti mai revad stralucirea ochiilor caprui decat in amintiri,ca nu te voi mai putea imbratisa decat in cosmaruri.Imi este greu sa rezist amintirilor ce inca ma seaca si care inca persista adancindu-mi tot mai tare ranile si facandu-mi buzele sa crape.Imi este greu sa-mi privesc o singura clipa din trecut si sa-mi dau seama ca am neglijat lucrurile cele mai importante..tu nu faceai parte din ele.Poate mi-am dat seama prea tarziu ca tu aveai rolul de oglinda ,iar pentru a te putea privi cu detasare e nevoie de mult curaj.

Si totusi, ce am pierdut?

27 de comentarii:

  1. Atat de frumos cred ca ai pierdut sentimente multe sentimente ce nu le poti recupera curand ,insa sunt sigura ca vei putea! Minunat. :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca le-am pierdut cu pretul ca mai bine ma simt pe jumatate vie decat moarta de tot..Multumesc :*

      Ștergere
  2. De-a lungul vietii pierdem multe lucruri si unele fara sa ne dam seama,de aceea se zice ca e bine sa pretuim ceea ce avem,cand avem.Superb scris!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti suntem naivi,toti gresim .. nu stim sa apreciem sau nu suntem apreciati si pierdem ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Si uneori este chiar prea tarziu si oricum toate se intampla pentru un motiv.

      Ștergere
  4. Nu ai pierdut nimic..totul se intampla cu un motiv si cand va fi momentul iti vei da seama.Foarte frumos spus:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca cel mai bine in viata at fi sa nu scapam de dependenta de "daca". In fiecare zi ma uit in oglinda si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca faceam asa, ce bine ar fi fost daca faceam altfel. Si totusi, daca n-ar mai exista daca am fii mai multumiti cu tot ceea ce am facut, cu ce suntem cu adevarat! E foarte adevarat ce spui, si foarte frumos, nu ai pierdut nimic, ai avut doar de castigat, intelepciune, experienta. Multe felicitari pentru ceea ce ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  6. daca, daca ... cred ca ar fi mai bine fara cuvantul asta. Am impresia ca aduce regretele si intrebarile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi totuşi..s-ar putea fără un ,,dacă"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu regreta nimic din ce s`a intamplat, pentru ca timpul inapoi nu il poti da, insa exista un prezent care merita trait si un viitor la care sa speri.
    Cu siguranta nu ai pierdut nimic. :)
    Foarte frumos ai scris! <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Pierderile sa le privim ca un gand bun, nimeni nu pleaca fara sa lase ceva, chiar si un regret sau chiar o invatatura:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cred că există vre-o acţine de-a noastră care să nu fie apoi întoarsă pe toate părţile de către noi, ce ar fi fost dacă, dar dacă.... Şi tot aşa, ce e mai important e să acceptăm că trecutul nu poate fi schimbat, însă viitorul da. Şi totuşi, postarea e superbă, scrii atât de bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai bine e sa nu regretam in niciun moment lucrurile pe care la un moment dat le-am desavarsit . Cum spunea si Miiuta , nu exista actiune de-a noastra care sa nu fie intoarsa pe toate partile , dar totusi trebuie sa credem ca cel mai bine a fost cum am fi facut . Si daca acest comentariu trebuia scris altfel ? Postarea e minunata , ai un dar de a imbina cuvintele .

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai pierdut o parte din sentimentele ce te-au facut fericita candva, dar ce folos mai avea sa le pastrezi daca acum iti creeau doar rani adanci si iti omorau inima treptat? Ai pierdut o eternitate de rau pentru un strop de bine. Eu zic ca merita schimbul.

    te pup daniii >:d<

    RăspundețiȘtergere
  13. Stii... uneori ca sa castigi ceva, trebuie sa pierzi altceva;))

    RăspundețiȘtergere
  14. Macar ai fost fericita un timp si asta nu ti-o poate lua nimeni:). Deci nu ai pierdut nimic daca ai zambit atunci.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate