sâmbătă, 20 octombrie 2012

Pasiune de o vara !

   Niciodata nu voi uita vara asta. Cu bune si rele,dor de tine,seri pierdute asteptandu-te,dupa-amiezi petrecute tachinata,cu pasiunile de o vara care la unii o sa tina toata viata cu plimbari si vise ,cu iluzii si dezamagiri,tristete,fericire,dar mai ales cu tine.
Stii la ce ma gandeam in zilele cand nu ne vorbeam aproape deloc ?Nu,nu stii..De cele mai multe ori era de vina orgoliul si incapatanarea ..Nu am indraznit niciodata sa te caut daca vedeam ca tu nu o faci..Poate ca din vina mea s-au intamplat atatea.Dar,ce conteaza din moment ce de fiecare data incercai sa ma inlocuiesti prin prezenta alteia ?
  Iti mai aduci aminte ziua aia in care am mers in spatele acelui bloc de langa gardul ala ruginit de care te rezemai intotdeauna?Pentru un moment am fost speriata..am asteptat atatea zile apelul de la tine incat  ma obisnuisem cu ideea ca nu te voi mai vedea niciodata. Intr-un fel sau altul stiam ca te vei intoarce..mereu a fost asa !Dar,presupun ca asta nu se va intampla la nesfarsit.
   Cand sunt acasa ma gandesc la tine cel mai mult.Dar aici…aici e altfel.Nu stiu daca iti mai amintesti toate momentele noastre,dar eu nu le-am putut uita .Nu o sa te uit.Nu pot,nu vreau sa te uit.Am promis sa nu iti mai raspund la apeluri si la mesaje,esi astazi am facut-o.Am promis ca nu voi mai veni nicioadata alaturi de tine in acele locuri..pentru serile pierdute in care te stiam cu altcineva,pentru plimbarile cu A si B .Pentru zilele in care ne revedeam si incercai sa-mi readuci zambetul pe buze,pentru visul meu de ieri.Pentru ca inca vreau sa te sarut.Stii ce este cu adevarat greu ? Sa-mi tin promisiunile ,stiindu-te pe tine la orice pas.
   Am mai promis ca nu voi mai scrie despre tine,insa nu am reusit..Stiu ca nu vei reusi niciodata sa citesti asta.Poate ca nici nu-mi doresc,dar o parte din mine si-ar dori sa sti.Sunt multe intrebari care asteapta un raspuns..Dar,nesuferitule..ne vom revedea curand.Poate pana atunci o sa am curaj suficient  sa-ti spun TOTUL.Sau…si ce daca ?Probabil ma voi multumi stiind ca ma placi..si daca nu e asa…daca m-ai sarutat si ti-ai petrecut timpul cu mine doar pentru a avea cu cine sa-ti omori timpul…ma multumesc sa nu stiu..Stiu ca nu ti-am fost indiferenta.Stiu ca nu sunt.O vad in fiecare tachinare de a ta.Este de ajuns sa stiu ca de cele mai multe ori ai facut eforturi sa ma vezi chiar si pentru 5 minute..Deocamdata..Poate saptamana viitoare o sa am curajul sa te imbratisez fara ca tu sa faci primul pas,asa cum faci mereu !
Pana atunci…uita-ma pentru ca eu nu vreau sa te uit.

16 comentarii:

  1. Nici eu nu o sa uit vara aceasta cu siguranta.Cand ma gandesc la tot ce am facut mi se pare ca a fost acum foarte mult timp.Nu-mi vine sa cred ca am trait astfel de momente.Mi-e dor,mereu o sa imi fie dor de vara ce-a trecut...
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Vara asta a fost cea mai frumoasa de pana acum pentru mine,defapt anul asta!Ai scris minunat si nu ai cum sa uiti asa ceva ,pentru ca inima nu uita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil nici el nu va uita nimic din ceea ce s-a întâmplat între voi pentru că,din câte se pare anotimpul acesta a fost minunat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deeeci, sa te uite pana saptamana viitoare? :))
    Tot ce traim frumos si special va ramane in inimile noastre, chair daca cu timpul poate ca-si va mai pierde din stralucire. Daca a insemnat ceva si pentru el, fii sigura ca nici el nu va uita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Pana atunci…uita-ma pentru ca eu nu vreau sa te uit." - mi-a placut partea asta atat de mult ! Am simtit-o :o3

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi`a placut cum ai scris. Ai dreptate. Nu ai cum sa uiti pe cineva la care ai tinut cu adevarat...
    Presimt ca povestea ta de iubire va avea o continuare frumoasa. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ficărui din noi îi este dor de o vară...

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate