joi, 22 noiembrie 2012

-Ce vrei sa fii cand vei creste mare ? - Iubita !

-Stii ca asta este ultima oara cand ne vedem.

Pentru prima data nu a simtit vantul ce-i suiera printre urechi ,nu si-a simtit degetele inghetate si nici buzele crapate.El o imbratisa lasandu-si capul pe umarul ei.O imbratisa ca si cum realiza ca o va pierde,ca si cum tot ce au construit impreuna se va darama intr-o clipita.Si-a ascuns chipul printre suvitele ei moi de par apoi a inspirat adanc.

-Da,stiu bleago,sopti el .


O cuprinse in brate si mai puternic,ea strangandu-l usor de mana.Ii privi pentru ultima oara ochii albastrii si genele lungi,si-a plimbat degetele printre suvitele lui blonde,ii zambi si il saruta scurt.

-Multumesc pentru amintiri.Multumesc pentru ca desi am zambit pentru toti,zambetul meu ti-a apartinut tie..si iti multumesc pentru in cele din urma voi purta intotdeauna o parte din tine.Si stii ? Nu fi trist..Azi nu ne ramane decat sa ne privim.Am promis ca voi fi intotdeauna acolo pentru tine.Ei bine,voi fi intotdeauna.Multumesc .

Pentru ca le-au ramas amintirile..vor ramane ale ei pentru totdeauna.Il stranse puternic in brate asteptand momentul potrivit ca apoi sa-i dea drumul..insa ,niciodata nu va fi un moment potrivit pentru a-ti lasa "propria lumea" in urma..

14 comentarii:

  1. E trist..dar imi place atat de mult cum scrii <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune ca totul are un sfarsit.Si asa e nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e niciodata nu va fi momentul potrivit,pentru ca nu ai cum sa lasi ce iubesti.Titlul e absolut superb la fel si felul tau de a scrie. :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Acelaşi caracter de nepătruns..Daniela,mi-a fost atât de dor de tine!Dar să şti că nu am renunţat la blogul tău!L-am citit în continuarea,chiar dacă am stat în umbră o perioadă!Eşti ireversibilă,crede-mă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba postarea si in timp ce citeam ultimul rand mi-a venit in minte versul"It's never the right time to say goodbye..."
    Hugs!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va veni niciodată acel moment în care să te poţi "desface"de el!:)

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate