sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Fraiere !


"Deja ma gandesc prea mult la tine"

Ma enervezi ,sti?

  Ai intrat in viata mea cu toate ca aveam prieten (despre care nu am vorbit niciodata,nici nu te-ai obosit prea tare sa deschizi subiectul asta si despre care eu n-aveam de gand sa-ti vorbesc oricum)si m-am indragostit de tine.

   Stiu ca sunt nesuferita si enervanta.Sunt timida si fricoasa.N-ai de ce sa ma placi.Cu toate astea m-am straduit intotdeauna ca tu sa ma placi.De fapt,ma placeai oricum,insa eram de parere ca nu sunt indeajuns de buna pentru tine.Pentru ca am senzatia ca sti deja asta si ca ma intelegi.Vezi tu,de fiecare data cand incerc sa ma apropi de tine tu ma indepartezi mai tare.Si esti un fraier.Esti un fraier pentru ca te-ai indragostit de mine si niciodata nu mi-ai spus-o.Ne-am sarutat,ne-am imbratisat,dar acele cuvinte pe care le asteptam eu au intarziat sa apara.Mi-as dori sa ne vedem in fiecare zi.Sa mergem oriunde numai sa fim impreuna.Dupa imi revin la realitate.Asa cum s-a intamplat si ieri.M-ai strans in brate,m-ai sarutat,te-am privit indelung jucandu-ma cu parul tau,enervandu-te,apoi la plecare te-am privit zambind indepartandu-te.Si esti schimbat.Nu stiu daca acum ti-ai dat seama ca esti pe punctul de a ma pierde sau daca vrei sa imi fac iar sperante.Inafara de asta stiu ca ai problemele tale si rareori ai timp de mine.
   De ce dintr-o data iti doresti sa ne vedem din ce in ce mai des ? Ce sunt eu pentru tine? Pentru ca uneori ma intreb ce suntem noi.Mi-as dori sa-mi fi spus,sau cel putin eu sa incerc sa-ti spun.Ah!Si cateodata imi sta pe limba sa te intreb,dar tac.Tac pentru ca decat sa stric lucrurile ma multumesc cu ce am .Iar eu te am pe tine.Si sunt al naibii de geloasa pe toate prietenele tale..Ma multumesc sa sper ca poate la urmatoarea noastra “intalnire” vei face pe istericul intrebandu-ma de ce ies cu Y si cu X.Si da..nu sunt atat de obosita pe cat par si n-am o viata foarte palpitanta.Oricum,nu stiu cum a fost pentru tine ziua de ieri,dar eu m-am indragostit..dar de fiecare data m-am indragostit de tine.Cred ca a fost in momentul ala cand m-ai luat de mana si m-ai imbratisat atat de tare ca nu cumva sa fug.Cred ca atunci mi-ai inmuiat inima.E asa aiurea ,dar ai reusit sa-mi faci sa-mi bata inima mai tare..

   Inca n-ai disparut.Inca ma gandesc la ce mi-ai spus azi dimineata..daca vreau sa iesim diseara.Poate ca daca te-as refuza ,m-as simti vinovata..dar ,daca as accepta.este posibil ca apoi sa dispari iar.Nu este vorba ca nu-mi placi ,doar ca am avut prea multe asteptari de la tine si intr-un fel sau altul m-ai dezamagit.
   
  Cred ca este de ajuns pentru azi,desi mai am sa-ti spun multe.Deocamdata e destul.Ma simt mai bine acum,insa ce ma voi face diseara?

20 de comentarii:

  1. ,,relatiile " astea neoficiale nu vor duce decat intr-o singura directie: lacrimi si suferinta. Nu se merita ! Nu sfatuiesc pe nimeni sa iasa asa daca e slaba de inger si se indragosteste, doar in cazul in care NU iti pasa...atat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca esti dispus sa intri intr-o astfel de relatie trebuie sa nu-ti pese daca se va termina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tipicul caz "ei se plac, dar nu sunt impreuna"

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca inima bate mai tare inseamna ca...
    tousi nu poti une punct unei alte relatii daca nu esti sigur de ceea ce simti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lexi..ma faci sa plang :(
    Foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca te-a dezamagit e greu sa ai din nou aceeasi incredere in el.Pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eşti cum eşti. Un lucru e sigur, nu eşti pentru fraieri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :o3 Multumesc >:d< Nu ai idee cat de bine m-a facut sa ma simt citindu-ti comentariul.

      Ștergere
  8. 'I'm afraid to be happy cause everytime something bad happens.' ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Meriti mai mult si ar trebui sa-si dea si el seamna de asta,timp exista atunci cand vrei si daca vrea sa stea oricand cu tine poate sa o faca.Eu sper ca tu sa fi bine ,sa nu fi amagita si dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
  10. Risca-te si arunca-te cu capul inainte sau iesi din asta. Spera la ceva bun, un viitor cu el, sau fii realista. Nu te gandi la nimic, traiesti clipa si apoi ori vei fi fericita cu el, ori vei sfarsi plangand ... Dar in orice alegi, tine capul sus si intreaba-te de mai multe ori faca merita >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru sfat :) Sunt sigura ca voi fi bine..imi va trece mie dupa o perioada.

      Ștergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate