luni, 5 noiembrie 2012

Lost (1)


N-am stiut  sa opresc momentele importante din viata si sa intiparesc ceea ce conteaza ..Nu m-a invatat nimeni. 

   Am pierdut atatia.I-am pierdut sperand la ceva mai bun,nerealizand la timp ca probabil ei erau cele mai bune lucruri din viata mea la momentele oportune.I-am pierdut pentru ca de cele mai multe ori preferau sa-mi spuna adevarul,decat sa ma minta si i-am pierdut pentru ca sunt incapatanata si naiva,pentru ca nu mi-am putut calca orgoliul in picioare si nu am renuntat la cine trebuia,si cand trebuia.I-am pierdut si nu mi-am dat seama,ca odata cu plecarea lor voi ramane singura .Si imi lipsesc.N-am stiut sa-I apreciez .De fapt,niciodata nu am stiut cum este sa pierzi ceva si sa-l apreciezi d`abea atunci cand el nu mai este.N-am stiut sa le vorbesc despre sentimentele mele si sa le spun cat de mult ii iubesc.Pe altii i-am pierdut pentru ca asta era ceea ce imi doream cu adevarat.Nu m-am razbunat pe ei desi poate o meritau,desi poate era randul lor sa sufere pentru ca mai mult ca sigur as fi suferit si eu in acelasi timp cu ei.Tot timpul eram de parere ca nu trebuie sa-mi pese ,ca poate nu este nimic gresit in a fi eu cea care le macelareste sentimentele .Am vrut sa-i amagesc si sa le demonstrez ca sunt mai buna decat credeau ei..ca sunt niste fraieri si ca nu au stiut sa ma faca sa-mi deschid sufletul.Pe unii i-am pierdut din lipsa de timp sau pentru ca unul dintre noi nu si-a mai dorit sa tinem legatura,la urma urmei nu poti fi prezent in viata unei persoane cu forta..Pe unii ii vreau inapoi,pentru ca am fost prea mult timp egosita.Ii vreau inapoi ca sa imi pot recastiga un loc ,oricat de mic ar fi acela in inimiile lor.Pe de alta parte sunt fericita ca nu imi mai pierd timpul cu niste oameni care nu ma merita,desi recunosc ca m-ar face si mai fericita macar sa ma recunoasca pe strada.Mi-e dor de sfaturile unora -de sfaturile acelea venite din inima ,de cuvinte sincere.In acelasi timp ma pot lipsi de cele ale oamenilor nepasatori.

17 comentarii:

  1. "Pe unii ii vreau inapoi,pentru ca am fost prea mult timp egosita.Ii vreau inapoi ca sa imi pot recastiga un loc ,oricat de mic ar fi acela in inimiile lor." - ahh, dani! cati oameni inghite timpul asta nemilos, lasandu-ne tot mai singur. Oameni pe care i-am iubit, oameni alaturi de care am trait milioane de momente bune, oameni care ne-am iubit, ca mai apoi sa ne dezguste prin incercarile cele mai josnice in a ne rani. Mi-as dori sa stiu cum ii putem recupera, dar cu sufletul pur ce-l aveau candva, nu imbibat in rautate.. Mi-as dori.. Si tu cred ca ti-ai dori..

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu as vrea sa recuperez pe cineva dar stiu ca nu are nici un rost si ca e mai bine asa cum e acum :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu am pierde persoane din viata noastra,cred ca nu i-am mai aprecia asa cum ar trebui...
    Te pup dulce!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Din greseli invatam. Oricum, nimic nu e pierdut, pentru ca adevaratele persoane din viata ta raman si te accepta cu tot cu defecte. Doar nimeni nu este perfect.;)
    Frumoasa postare. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este >:d< Persoanele care ne iubesc nu vor pleca niciodata din viata noastra.

      Ștergere
  5. Greselile astea...de ce trebuie sa regretam? Uneori ne dorim acea persoana inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul uneori doare dar mai bine sa fie spus decat sa auzim doar ce ne place sa auzim.Pierdem multe in viata ,dar atunci cand pierzi o persoana e cel mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey, te astept pe blog. Cand ai timp, te rog sa o faci, pentru ca va duc dorul. Poeziile mele te asteapta. Sper sa nu te dezamageasca...

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am pierdut multe persoane,pentru ca nu am vrut sa vad ce trebuia la momentul potrivit si da,uneori le duc dorul,pentr ca sunt langa mine,dar nu la fel ca atunci si asta doare....dar poate asa a fost sa fie..

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate