marți, 8 ianuarie 2013

Sorry,I'm not okay.

   Sunt bine ,cred..Insa,cum poate fi “bine ”cand trebuie sa renunt ? Cand trebuie sa pun stop fara sa-mi pese de tine si de ce se va intampla cu mine ? Cand trebuie sa plec ?Cand trebuie sa incetez sa mai privesc in urma mea;cand trebuie sa uit de toate si de toti care faceau parte din viata mea demult ? Cum poate fi bine cand trebuie sa te uit pe tine ?

Stiu ca este alegerea mea.Stiu ca sunt destul de mare sa ma descurc si singura.Stiu ca totul se intampla pentru un motiv,dar mai stiu si ca pare ca ma eviti si ca nu ai nevoie de mine.Sincera sa fiu,am plans,am plans cand m-a sunat Deniii,am plans,da..Si am facut-o si astazi.Si ei ii este greu sa creada ca ai fost un prefacut in tot acest timp.Te-ai gandit cum m-as putea simti eu?Nu ai idee cat de mult ma bucur ca pana acum nu m-ai cautat.Ma bucur sa stiu ca nu-ti este dor de mine.Cat de mult ma pot bucura !Ma intreb ce fel de om ar face asta ..adica,serios?!Ce fel de om esti ? Ca din baiatul ala dragut,care ma facea sa zambesc,am ajuns sa te consider un prost si un idiot.Da ma.Un idiot. Si eu o alta idiotata pentru ca ti-am facut intotdeauna pe plac. 

Am ajuns sa cred ca asta faci cu toate ..Si nu.Nu am nevoie de parerea ta . Am aflat de “prietena ta”cu care te sarutai,o luai in brate,o pipaiai,dupa care ii spuneai ca ai iubita si ar fi bine sa uite totul.Oare de ce  imi suna asta cunoscut ?Aaaa,da.Spre deosebire de ea ,credeam eu ca nu sunt o simpla tipa cu care iesi cand te plictisesti.Cum se face ca mie niciodata nu mi-ai spus ca ai o iubita,sau eu eram de fapt aia ?In alte cuvinte.Ti-ai batut joc de ea.Si de mine,de altfel.Sa fim seriosi.Nu ti-a pasat deloc de mine,asa-i?Esti doar bun sa faci oamenii sa sufere,sa dai sperante ,dupa care sa le dai cu piciorul.Asa ca ce ti-ai zis : “Numai bine sa ma joc putin si cu proasta asta ”.Ai venit la mine din curiozitate si uite ca ti-am dat totul.Timpul meu,pe mine..totul !

Sa nu indraznesti sa ma cauti.Lasa-ma in pace.Ai facut destule pentru un copil innocent asa cum te credeam.Proasta eu !Nu te mai vreau.Te rog doar,nu ma cauta.Nu ma forta sa te jignesc si sa regret ca m-am uitat vreodata la unul ca tine.Am inteles ca totul are un final.Voi intelege ca am facut greseli peste greseli ca este prea tarziu sa le mai pot indrepta.Ai avut timp sa-mi demonstrezi ca-ti pasa..Asteapta o alta idioata ce-ti va oferi sentimente gratuite fara a astepta la schimb nimic.Daca te plac ,nu inseamna ca iti voi accepta toate gogosiile.Daca imi este dor de tine ,nu inseamna ca te vreau inapoi.Ai avut destul timp sa-ti pese ,sa-mi demonstrezi sau sa simti..

16 comentarii:

  1. Acel cineva care a facut asta chiar merita uitat si aruncat undeva sa numai dai de el niciodata ...si pentru tot ce ti-a facut numai merita nimic din partea ta! Aceste randuri au spus totul absolut clar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori ne este greu să renunţăm,dar trebuie să facem totuşi pasul.După tot ce ţi-a făcut tu ai vrea să rămâi?No way,darling,aşa ceva nu trebui să se întâmple!Nu vreau să suferi,ci să fii fericită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vreau si eu..si poate nu a fost iubire,poate a fost doar atasare..dar,chiar si asa este prea mult..

      Ștergere
  3. Dacă a făcut astfel de lucruri,înseamnă că pur şi simplu nu îţi merită sufletul...Ai grijă de tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai bine e sa incerci sa-l uiti,macar sa incerci..!Te pupic:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mereu ma uimesti cu postarile tale ! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Of. Trebuie sa treci peste, sa plangi, sa te descarci si sa mergi mai departe.
    Ai grija de tine:X

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa treaca, ai sa vezi. Asta a fost doar un mica dovada fata de ce urmeaza in viata ta. Nu l`ai iubit pe baiatul respectiv, daca il iubeai si asta era cu adevarat suferinta, nu erai asa revoltata , sufereai in tacere, sau scriai, dar nu asa. Acum poate nu o sa imi dai dreptate, dar o sa vezi cu timpul ca asa e.

    Cat despre el, e un copil , care inca nu s`a maturizat si nu stie ce`i cu adevarat viata, iubirea, sa aiba pe cineva langa el tot timpul, ii place sa se joace cu sentimentele , sau cel putin asa crede el ca se joaca...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ti se pare ca nu am suferit ? Ai citit postarile anterioare? sau macar jumatate de blog ? Pentru ca jumatate de blog este despre el ..:-j
    Si da,suntem doi copii..nu doar el.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate