duminică, 6 ianuarie 2013

Strangers with memories


   Imi amintesc tot.Imi amintesc culoarea ochilor tai,imi amintesc de parul tau blond pe care il ciufuleam tot timpul,imi amintesc de zambetul tau strengar ,imi amintesc  ce tricouri purtai,imi amintesc  de persoana care erai inainte sa incep sa te plac,imi amintesc ca pe atunci imi spuneai un simplu “Buna!”si nimic mai mult.Imi amintesc ca porti ochelari si imi amintesc ca inca il mai asteptam pe Fat-Frumos al meu.Imi amintesc de nenumaratele mele visuri,imi amintesc de toate lucrurile si momentele jenante,de momentele in care tot ce as fi vrut sa fac ar fi fost sa plang,de momentele in care oricum treceam cu bine peste tot.Imi amintesc fiecare sentiment pe care l-am simtit,toate iluziile pe care mi le-am facut cu timpul;imi amintesc toate lucrurile la care am renuntat.Imi amintesc cum incetul cu incetul m-am schimbat intr- alta persoana,imi amintesc lucrurile pe care mi le spuneam zilnic in sinea mea si imi amintesc  de toti fluturasii aia din stomac.

   Imi amintesc imbrastisarile tale de urs,felul in care te jucai cu parul meu,imi amintesc cum ma faceai sa rad atat de tare incat abia mai puteam respira,dar iubeam asta mai mult ca orice.Imi amintesc cum inima mea o lua razna cand iti citeam mesajele,imi amintesc cum incepeam sa tremur de fiecare data cand trebuia sa ne vedem; radeam ca o prostuta si apoi uitam tot ce aveam de gand sa-ti spun.Imi amintesc totul despre tine.Felul in care ma sarutai si ma gadilai,fata ta perfecta si imi amintesc ca am crezut ca niciodata n-ai putea sa-mi faci rau..

   Si totusi,imi amintesc si ultima zi,ultima noastra revedere,ultimul mesaj .Imi amintesc de lacrimile care au inceput sa-mi curga siroaie pe obraji si pe care mi-as fi dorit sa le pot opri,de felul in care ma simteam,imi amintesc cum asteaptam sa ma cauti si sa vrei sa-mi spui ca ai facut asta ca sa ma faci geloasa.Imi amintesc ca ma simteam atat de ranita si de folosita.Imi amintesc ca si acum dupa doar doua zile,mesajul si nici apelul pe care il asteptam,nu a ajuns niciodata.Au venit altele,insa niciunul de la tine..Imi amintesc ca ma intrebam cum de un copil bleg ca tine imi poate rupe inima in bucati si o poate lasa sa sangereze singura,fara tine acolo.Ma intrebam cum de am fost atat de egoista sa imi las fericirea deoparte ,si sa incerc sa iti fie bine tie.Imi amintesc ca ma intrebam cum poti sa stii totul despre mine,cum am putut sa iti dau tie fiecare bucatica din mine si sa nu fie suficient.

  Imi amintesc fiecare lucru pe care il spuneai si care imi strarnea rasul.Imi amintesc ca faceai pe domnul-stie-tot mereu.Imi amintesc de nenumaratele dati in care te visam ,iar a doua zi d`abea asteptam sa ma strangi in bratele tale .De asemenea,imi amintesc si ceea ce m-a facut nefericita.Insa,sunt bine,sunt sigura ca am mai trecut prin asta si voi reusi si de data asta sa ies cu capul sus,imi faci oricum placere sa imi amintesc aceste lucruri,desi stiu ca nu mai putem avea ce am avut.

17 comentarii:

  1. Uneori amintirile ne readuc la viaţă,ştii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi amintesc ca-mi promitea ca va fi aici pentru totdeauna.. iar acel totdeauna s-a transformat in ziua de maine..
    Foarte frumos post

    RăspundețiȘtergere
  3. iti amintesti de el,tot,pentru ca el exista inca in sufletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh,nu te supara pe mine. Am uitat sa-ti dau si tie leapsa. Scuze,scuze,scuze. Uhh,nu stiu ce-i cu mine. Ma ierti? Te roooog. Poate o faci. Ohhh,nu-mi vine sa cred ca tocmai pe tine te-am uitat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atatea sentimente fericite sau nefericite nu se pot uita atat de usor,pentru ca ele fac parte din tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si intotdeuna iti vei aminti.
    A special lover is unforgettable ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricat de dureros ar fi,o sa iti amintesti mereu de el...
    Have a nice day!:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce coincidenta.
    Si prietenul meu e un blond cret cu ochii albastrii :x.
    Pana la urma noi nu putem schimba nimic.Doar trebuie sa invatam sa ne amintim doar de lucrurile bune care s-au intamplat.:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine spus straini cu amintiri, asta e cel mai dureros ca dupa toate amintirile frumoase realizezi ca poate el nu chiar asa cul il credeai.
    Orice ar fi eu cred ca din fiecare relatie trebuie sa iei partea frumoasa si sa megi mai departe, de dragul amintirilor.

    RăspundețiȘtergere

How do you run away from the things that are in your head?

Persoane interesate